Dodaj do ulubionych

Domina&Resort-Czy ktoś był?

13.08.06, 17:26
Jutro zamierzam wykupić wczasy w tym hotelu i bardzo proszę osoby,które tam
były o wrażenia z pobytu.Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • simple111 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 14.08.06, 11:38
      Czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu? A może będąc w innym w Makadi
      bay,widział i może cokolwiek powiedzieć.Jest to nowy hotel oddany w marcu do
      użytku 5*.
      • li1210 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 14.08.06, 21:16
        Sama czekam na jakieś relacje z pobytu w tym hotelu.Chcę tam pojechać we
        wrześniu. Na Niemcach piszą o nim dobrze.Proszę Cie jak wrócisz opisz ten
        hotel.Chcę pojechać tam z małymi dziećmi,dlatego zależy mi na opini.Udanych
        wakacji
        • simple111 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 14.08.06, 21:50
          Także chcemy wyjechać 02.09,kusi mnie ten hotel bardzo.Napewno będzie Ok,nowy
          hotel muszą pokazać się z dobrej strony.Szkoda ,że trochę na pustkowiu.Pani z
          biura zapewniała mnie że ludzie wracają zadowoleni.Podobno jest ładna plaża i
          co ważne tuż obok.No i napewno nie będzie takiego tłoku.Sama niewiem co robić.
          • li1210 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 15.08.06, 17:10
            Witam serdecznie ,udzieliłam Ci odpowiedzi przez pomyłkę na forum
            hotele.Jeszcze raz przepraszam,pewnie będą krzyki.Pozdrawiam.Odpisz.
        • simple111 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 15.08.06, 17:16
          Do L,i1210.Wiesz wczoraj siedziałam na niemieckim forum i Niemcy nie zabardzo
          zadowoleni są z pobytu w tym hotelu.Trwa tam nadal budowa,jest głośno,otwarta
          tylko jedna restauracja,totalne pustki i wszędzie bardzo daleko.U nich ten
          hotel ma4*+.Jedyny plus tego hotelu to tylko Bardzo ładne pokoje jak
          piszą.Wiadomo już dlaczego jest taka dobra cena pobytu w tym hotelu.
          • li1210 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 15.08.06, 20:35
            No i co robimy.Chyba trzeba poczekać na naszych.Może będą jakieś wiadomosci
            ok.28.08.Wejdż jeszcze tu www.makadi-bay-forum.de Pozdrawiam
            serdecznie,Możliwe ,ze masz rację.Tylko nie pasuje mi to do tej
            sieci.Pozdrawiam serdecznie.A może naSharm Rojal Moderna? Czy byliście już w
            Egipcie? Pozdrawiam.
            • simple111 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 15.08.06, 22:06
              Nie byliśmy w Egipcie,naczytałam się dużo negatywnych wypowiedzi na temat
              hoteli i jestem pełna obaw.Weszłam na tą stronę,zdjęcia zachęcające.Może ten
              Niemiec jakiś zmanierowany,że tak narzekał.Pisał,że większość to ruscy,co
              akurat dla mnie nie ma znaczenia.Ze desery były żle przechowywane,że po
              przyjeżdzie musieli się zgłosić do lekarza.Inni że wszystko ok,tylko tam trwa
              jeszcze budowa .Jedziemy z 7 letnim synkiem i nie szukamy tłoku.Wiesz chyba
              zrobie rezerwację,ten hotel mnie kusi bardzo.A wy kiedy,może też na 02.09 z
              katowic?Trzeba się dobrze nastawić i będzie ok.Pozdrawiam
              • li1210 Re: Domina&Resort-Czy ktoś był? 15.08.06, 22:35
                Jeszcze się wstrzymuję .Mam koleżankę w biurze podróży,poproszę ją żeby
                dokładniej mi sprawdziła ten hotel.My byliśmy w Egipcie kilka razy.W roku
                wyjeżdżamy 2-3 razy.W tym roku też już raz byliśmy.zawsze dobrze trafiałam.Dla
                Was jest szczególnie ważne żeby dobrze trafić,bo albo ten kraj pokochacie tak
                jak my albo będziecie mieli złe wspomnienia,.Jeżeli jedzie się z dzieckiem
                wszystko jest ważne hotel ,wyżywienie.pokoje,plac zabaw,animacje,wejście do
                morza,bo dzieci muszą się dobrze bawić.My możemy jechać w każdej chwili,ważne
                jest dobry hotel i cena.Ostatnio jechaliśmy z dnia na dzień.Teraz rozważałam
                wyjazd na 19,09.,ale nie jest to ostateczna data.Wylot musiałby być z
                Warszawy.Podam Wam do siebie telefon501623528,jeżeli macie domowy to ja mogę
                przedzwonić .bo mam bezpłatny.Jutro wieczorem może będę wiedziała coś więcej na
                temat interesującego nas hotelu.Pozdrawiam.Ja też nie szukam tłoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka