fantasticmysiapysia 27.04.08, 09:20 Podobno jest to stary hotel Golden, który zmienił nazwę, ma być gdzieś Aqua Park, ale mam różne informacje. Co z allem w Radisson Sas? Mało informacji, ale to był jeden z niewielu hoteli w dobrej cenie dla 2+2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snakel Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 05.05.08, 08:57 Przychylam się do prośby o info na temat tego hotelu.. Na necie strasznie mało informacji o nim . Wiem , ze do dawny Golden Resort, który był w sieci Radissona. Obecnie należy do Park Inn. Wg starych danych miał 198 pokoi obecnie na stronach anglojęzycznych można wyczytać, że jest już 401 gdyż oddano nową część hotelu wraz z Aqua Parkiem. Z góry dzięki.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticmysiapysia Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 11.05.08, 15:42 Podnoszę ten watek...pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 11.05.08, 18:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8609359&a=56414613 Odpowiedz Link Zgłoś
snakel Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 12.05.08, 20:32 Miriam witam wiem , że jesteś guru na tym forum choć źle kojarzy mi się twój NICK, oczywiście przez [program w Polsacie. Ale zauważ ,że pisałem o zmianach które w tym Park-u nastąpiłu i to w tym roku. ten Aqua Park & reszta. Zwracam się z zapytaniem jak to wyglada obecnie. Skoro hotel ma obecnnie 401 pokoi jak wyglada akomodacja Polaków , czy nowe pokoje , opinie etc. Myślę, że pociągniesz temat. Przyznam, że wybrałem go w pięć minut prawie w ciemno gdyż zabrakło miejsc tam gdzie chciałem jechać. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 12.05.08, 21:39 ???? Nie mam nic wspólnego z Polsatem ani jakąkolwiek inną telewizją. Źle kojarzysz. Sprawdź opinie na holidaychecku, może coś jest świeższego. Jeśli helmuty nie grymaszą to powinno być ok :))). Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 12.05.08, 21:44 Voila: www.holidaycheck.pl/hotel-oceny+hoteli_Hotel+Radisson+SAS+Golden+Beach-ch_hb-hid_83718.html jest sporo ocen i komentarzy z tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zmenczona Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 07.05.09, 21:22 Bylam tam w marcu i .....hotel jak hotel , czysto ,mila obsluga , teren hotelu zadbany.Sa tam jakies baseny ale to dla leniwych , do morza trzeba sie pofatygowac przez ulice i teren hotelu Radisson - w marcu nie bylo upalow wiec nie bylo to klopotliwe ale w miesiacach letnich to juz meczarnia.Bar na plazy bez wyrazu ( szybkiej obsługi), jedzenie w hotelu dobre i urozmaicone.Co by tam nie bylo w Park inn czy w innych hotelach to jak sie nie wypuscisz do Naaba ( wieczorami) to na terenie hotelu przez 14 dni mozna sie troche ponudzic , w prawdzie jest namiot beduinski - sa tam wystepy , ale ilez mozna chodzic ciagle w to samo miejsce i w ciagu dnia lezec nad tym samym basenem bo do morza kawalek....(?)Caly urok Sharm to ,to wszystko co znajduje sie poza hotelem Plaza dla malych dzieci sie ie nadaje - od brzegu kilka metrow same rafy , skalki Zeby poplywac tzreba isc na dlugi pomost i z niego do wody , a tam ludzi full, tych nurkujacych i tych plywajacych jednym słowem tłok. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticmysiapysia Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 12.05.08, 22:28 Większość opinii to z Goldena, teraz wiem, że jest rozbudowany...interesuje mnie wejściówka do Aquaparku czy jest dla gości hotelu free czy też muszę za każde wejście płacić, mam dwie różne informacje, jak jest z all. na płaży i z czego można korzystać w Radisson Sas? Proszę o info jeżeli ktoś coś wie...które pokoje są atrakcyjniejsze? Nie interesuje mnie info o leniwych kelnerach bo to się zmienia wraz z każdym turnusem.., ale np czy są animacje czy hotel nie jest przeładowany(bo takich nie cierpię), no i mam pytanie co do Rosjan bo to mnie również interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
snakel Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 18.05.08, 19:00 a czy był ktoś z naszych po remoncie vel dobudowaniu Aqua Parku? Odpowiedz Link Zgłoś
zmenczona Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 07.05.09, 21:38 za plotem jest betonowy PARK budowy....ten wodny na terenie hotelu jest dla gosci w cenie pobytu, nagroda za wytrwalosc( duzo glosnego sprzetu budowlanego daje o sobie znac od wczesnych godzin rannych) Odpowiedz Link Zgłoś
jussi82 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 07.10.08, 13:49 byłam w tym hotelu i było rewelacyjnie zdjęcia w int i w katalogu są nijakie, w rzeczywistości hotel jest dużo piękniejszy, co najważniejsze bardzo czysto standard na 5* byłam z dziećmi w wieku 5i4 lata jedzenie bardzo dobre nawet moje dzieci niejadki nie chodziły głodne:) ja byłam tylko tydzień i to było za krotko za rok wracam w to samo miejsce tylko na 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
balbi.na Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 10.12.08, 00:11 mam pytanko - jakie dają tam opaski Polakom i czy natknęła się Pani na robale w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
jussi82 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 23.01.09, 11:26 u mnie w pokoju nie było robali :) opaski czerwone plastikowe jeśli ktoś jest ciekawy mogę wysłać parę fotek na e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1901 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 20.04.09, 09:46 Witam Prosiłbym o przesłanie zdjęć z hotelu oraz okolicy Park Inn Resort. Prosiłbym również o informacje praktyczne odnośnie tego hotelu i okolic. Czy można korzystać z sąsiedniego hotelu przez który idzię się na plażę? Gdzie mozna pójść na spacer w rejonie hotelu? Gdzie warto podjechać? Czy ktoś był na torze gokardowym w tej okolicy, jaka cena. Mój mail: grzg19@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
garetw Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 24.04.09, 13:47 Witam zastanawiam się nad wyborem tego hotelu, bardzo prosze o informacje jak z dojściem do morza, czy plaża jest blisko hotelu i aqua parku? Mamy trochę konflikt interesów: syn 7lat a mąż , jeden chce mieć morze i nurkowanie a drugi aqua park, nie chcę spędzać urlopu nie godząc tych dwóch rzeczy, czy w tym hotelu można to pogodzić? Bardzo proszę o pomoc i takie swoje wskazówki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
becik75 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 24.04.09, 21:42 Park Inn jest po drugiej stronie ulicy, nad morze idzie się przez bądź obok "siostrzanego" hotelu - Radisson SAS, gdzie dla obu hoteli plaża jest wspólna.Nie jest daleko, 5 minut spacerkiem. Ja byłam w Radissonie, więc jedynie moge doradzić pod katem tej plaży, co do samego Park inn, niestety nie ... Ale duzo info o nim jest tu: www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Park+Inn+Sharm+el+Sheikh-ch_ub-hid_83718.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
becik75 Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 24.04.09, 21:46 Dodam tylko a propos samej plaży, że są tam doskonałe warunki do nurkowania, do wody schodzi się z pomostu wprost w głębie a tuz obok znajduje się piękna rafa ( ta na prawo od pomostu ciekawsza ;-)) Na przeciwko jest widok na wyspę Tiran ... ehhhh super było Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zmenczona Re: Park inn Sharm jak to jest z tym hotelem... 07.05.09, 21:34 bialo- czerwone heheh a Ci co uwazaja sie za obywateli swiata niebieskie z gwiazdkami....ruscy jak ich usmiech zlote ......pozdrawiam i zycze milych obserwacji Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticmysiapysia byłam , widzialam 08.05.09, 07:33 Witam! Aqua Park bardzo fajny, do morza dojeżdża busik więc nie ma problemu jeżeli chodzi o upal. Obsługa dobra, pokoje czyste, przestronne, animacje codziennie wieczorem, fajny Szysza-namiot, w którym odbywają się występy. Jedzenie dobre, kawa tylko w termosach lub dzbankach (jedyny minus dla mojej osoby bo jestem kawosz). Lunch tylko w barze przy basenie wiec od strony aquaparku trzeba drałować. Bardzo dużo Brytyjczyków, mało Rosjan. Polecam lobby bar na pięterku drinki super (Mojito itp). Nikt się nie pochorował na zemstę to chyba dobry szczegół:)) Na spacer tylko dojazd do centrum Sharm albo Old bo wokół hotelu pustynia, zakupy można robić w NqBay Plaża mało zachwycająca, należało przejść się kawałek do pomostu, brak animacji na plaży, rafa super!!! Ogólnie, mogę polecić ten hotel, aby spędzić spokojnie wakacje z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
abetyna Re: byłam , widzialam 26.08.09, 09:02 czy mozna poprosic o wiecej info nt samego aqua parku - czy sa to tylko te białe zjezdzalnie, które widnieja na zdjeciach czy tez jest cos wiecej, czy sa jakies ograniczenia wiekowe i czasowe ( np ze sa one czynne tylko w okreslonych porach dnia), dzieki Odpowiedz Link Zgłoś