amr9 23.03.06, 10:16 Mam dylemat do której z tych szkół zapisać dziecko. proszę o opinie o tych szkołach rodziców dzieci, które uczęszczaja do tych szkół.Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkamyczek Re: szkoła na Małcużyńskiego czy Wilczy Dół 27.03.06, 12:42 o szkole na wilczym dole przeczytasz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=36775478 tej na malcuzynskiego nie znam, ale polecam na mandarynki Odpowiedz Link Zgłoś
makare1 Re: szkoła na Małcużyńskiego czy Wilczy Dół 05.04.06, 09:12 Mój syn chodzi do I klasy na Małcużyńskiego. Jestem bardzo zadowolona. Ale to początek i bardzo zależy na kogo się trafi z nauczycieli. Na pewno jest mniejszy tłok niż na Kabatach. W zeszłym roku był dzień otwarty, super przygotowany. Myślę, że trzeba wszędzie się wybrać samemu i zapytać o wszystko co nas interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
amr9 Re: szkoła na Małcużyńskiego czy Wilczy Dół 06.04.06, 12:25 Dzięki, jutro wybiaram się na dzień otwarty w szkole na Małcużyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś