Dodaj do ulubionych

Ku pokrzepieniu członków

IP: *.chello.pl 20.09.04, 11:36
PIERWSZY! A ja ni mam kompleksa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciekawy ;-) Ku pokrzepieniu członków IP: *.azvu.nl 20.09.04, 11:37
      Moze dobrze byloby poinformowac czytelnikow "GW" jaki jest ten zakres normy?
      • Gość: cos smiesznego Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 12:15
        -Czter...
        -Szes...
        -Pietnascie centymetrow!!!
      • Gość: wyborach, wyprysku PARTYJNYCH zi-lustrować !!! Z lewa i prawa,po IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.04, 23:33
        jaruzelskiego wyjąć spod ustawy

chyba, że się sam zgłosi

jak ta staruszka, co się dowiedziała,

że ruskie były i wałciły,

to rakowskiego tesz
    • tricolour do MMM 20.09.04, 12:00
      A może, bracie, masz jednak kopmpleks... bardzo sie cieszysz z tego, ze jesteś
      pierwszy. Może warto być ostatnim?
    • Gość: Franek P. Aby na pewno ...? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:13
    • Gość: Jola_od_mola Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.Astral.Lodz.PL 20.09.04, 12:52
      Członki wasze,kompleksy też, a ja sobie chętnie pooglądam :) tak dla
      przyjemności
      • Gość: Grace Jola, każdy facet ci pokaże, poproś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:05
        A tak poza tym, to jakiej rasy panów członki znajdują się w atlasie?
        Bo wiadomo że u Murzynów jest inaczej, u Arabów, u Japończyków itp.
        • Gość: BB poprawnie IP: *.inter.net.il 21.09.04, 10:08
          Po pierwsze nie Murzynow, ale Afrykanczykow, bedz Czarnych, po drugie, znow
          gubisz sie w steerotypach biedny polaczku............
    • Gość: e HEHEHE IP: *.bydg.pl / *.bydg.pl 20.09.04, 13:08
      Co za wioska,no tak a czego mozna spodziewac sie po samcach!!!Procz tego narządu
      nic nie są nam kobietom w stanie dać!Bieda,KU..S temat numer jeden!!!HEHEHE
      • Gość: Narzad Re: HEHEHE IP: 83.238.2.* 20.09.04, 13:56
        A wiec "samico". Ty mozesz dac jeszcze mniej, bo tylko "dziure" i to pewnie bez dna.
        • Gość: jakub Współczuję ci IP: 193.28.0.* 20.09.04, 14:20
          jeśli znasz tylko jedną kobiecą dziurkę. Podpowiem ci, że są jeszcze dwie inne -
          równie ciekawe.
        • Gość: e Re: HEHEHE IP: *.bydg.pl / *.bydg.pl 20.09.04, 14:51
          Ty nędzna imitacjo człowieka ,kobieta nie musi dawać,sami sobie bierzecie,często
          siłą,zresztą dla mnie mało ważna jest moja jak to nazwałeś dziura,jeżeli mam
          ochote na sex to poprostu go mam,tyle,że nie mysle ciągle o tym,nie żyje tym ile
          moja pochwa sobie mierzy itp.Prymitywie pomyśl czasem a nie krzyczysz bez
          powodu,w tym co napisałeś widać twoją płycizne,postrzegasz kobiety tylko jako
          obiekty seksualne i pewnie najchętniej wyszedł bys na ulice i zdymał kilka
          nie?Napisałam tak o mężczyznach bo to prawda,nikt sie tak bardzo nie przemuje
          tym co ma w gaciach od was,poza tym doskonale wiecie,że gdyby nie wasza jedna
          komórka(plemnik)to bylibyście nam zbędni!żegnam
          • Gość: KR$ Boze.... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.09.04, 15:16
            Gwarantuje ci ze po tym jak sie nam tutaj przedstawilas to raczej wiekszosc
            panow nie chcialaby cie nawet 'wydymac'.

Co za czasy - buractwo sie szerzy i pleni...
            • Gość: e Re: Boze.... IP: *.bydg.pl / *.bydg.pl 20.09.04, 15:46
              HEHEHE urażona męska duma,sam jestes burak prostacki ku..sie!właśnie za to was
              nie nawidze,prostackie samce mające fioła na punkcie swojej męskości(czyli
              wiadomo czego),hehehehe obraziłam sie normalnie...hehehe tak sie składa,że wy
              nie lecicie na to co kobieta ma w głowie,tylko na wygląd,no chyba,że was sie
              wielce urazi tak jak ja teraz pomimo tego,że twierdze tak i twierdzić będe!i nie
              gwarantuj mi takich rzeczy kretynie bo nie wiesz co czynisz nie widząc mnie
              hehehehehehehe
              • Gość: Worm Re: Boze.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 16:29
                Generalizujesz. Ja jak najbardziej przejmuje sie tym co kobieta prezentuje soba
                intelektualnie i wiem, ze Toba nie zainteresowalbym sie na pewno. Nie znosze
                impertynenckich i wulgarnych wojujacych feministek, wiec brzydze sie Toba. Na
                szczescie sa takie kobiety, jak moja zona, za ktore nie trzeba sie wstydzic.
                Milego dnia. mam nadzieje ze zmadrzejesz, choc to malo prawdopodobne.
                • Gość: ururasek Re: Boze.... IP: *.pronet.lublin.pl 20.09.04, 17:21
                  Tiaaa Feministki walcząc z przedmiotowym traktowaniem kobiet przez mężczyzn...
                  przedmiotowo traktują mężczyzn. Ile jeszcze potrwa ten orgazm niezgłębionej
                  głupoty i frustracji przetaczający się obecnie przez coraz bardziej
                  zobojętniałe społeczeństwa?

Feministkę traktować penisem? Owszem, miotaczem, ale ognia... :D
              • Gość: miliony powodów Ale sama się przyznałaś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:19
                Jak chcesz seksu to masz.
                Trudniej mają mężczyźni, jak chcą seksu to jeszcze ONA musi chcieć.

Więc się nie dziw, że sami sobie biorą i tyle o tym mówią. Jakoś sobie muszą wynagrodzić. Chociaż to żadne usprawiedliwienie, ale może przybliżyć do przyczyny.
          • Gość: panwojtek Re: HEHEHE IP: *.netcologne.de 20.09.04, 17:38
            ..a, fe. Droga E.
            Dlaczego wszystkich jednakowo traktujesz? Sa jeszcze inni co na takie
            traktowanie , nie zaluguja. Przekonaj sie!
          • robert_zoliborz Re: HEHEHE 20.09.04, 18:01
            jeszcze powinnas dodac że "Kopernik tez była kobietą"
            • Gość: Jotka Re: HEHEHE IP: 217.97.158.* 21.09.04, 08:38
              A może Maria Skłodowska Też ??? hahahahahahaha -
              pozdrawiam :)
          • Gość: maciek Re: HEHEHE IP: *.osiedle.net.pl 20.09.04, 19:03
            ktos tu ma chyba zle wspomnienia z przeszlosci; i zapewniam ze nie jestem to ja
          • Gość: pdebek Re: HEHEHE IP: *.toyotauk.com 20.09.04, 21:06
            jakim mnie panie stworzyłeś takim mnie masz
            gdyby nie nasza chęć zdymania(ciekawe słownictwo,prawie jak kurewka)was
            wszystkich nie było by przedłużenia gatunku i lepsze to niż coraz bardziej
            powszechne sylwetki spedalonych metroseksualnych chłoptasiów
    • Gość: krysia jak i tak wolę dildo.. IP: *.mpips.gov.pl 20.09.04, 13:27
    • Gość: deedee alez wy, chlopy IP: *.net.autocom.pl 20.09.04, 13:34
      jestescie glupie... nigdy do was nie dotrze ze liczy sie jakosc, a nie ilosc.
      wspolczuje wam i waszym kobietom
      • Gość: Piekna Re: alez wy, chlopy IP: 83.238.2.* 20.09.04, 13:54
        ta... widac nigdy nie zaznalas duzego :) Zaluj
        • Gość: jakub Re: alez wy, chlopy IP: 193.28.0.* 20.09.04, 14:23
          Ona chyba jeszcze wcale nie zaznała... Bo to, że liczy się jakość a nie ilość
          to slogan używany przez niedoryćkane frustratki.
          • Gość: ziggy JESLI KTOS NIE MOZE TO PRZYNAJMIJ POGADA. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 20:56
        • Gość: ziuta Re: alez wy, chlopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:00
          A jaki to jest wedlug Ciebie duzy? :)
    • rockybalboa1 Re: Ku pokrzepieniu członków 20.09.04, 13:50
      Ja mam garbatego jest skrzywiony w dół (tzw.Peyroni), ale żona mówi ze jej to
      nie przeszkadza, nie wiem tylko czy napewno? kobitki co o tym sadzicie ?
      • Gość: jakub Re: Ku pokrzepieniu członków IP: 193.28.0.* 20.09.04, 14:24
        Fajnie masz. Łatwiej ci trafić w kakaowe oczko.
    • Gość: gaga Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.crowley.pl 20.09.04, 13:58
      Jest to ogromny wkład naukowców norweskich do rozwoju swiatowej
      cywilizacji .Czym jeszcze mozna sie zajmować w zimowe wieczory w tym północnym
      kraju.
      A swoja droga wiecie co to jest 100% meżczyzna ? Gdzie dotkniesz tam ...!
      Znacie takich wsród znajomych ,swoich szefów,a juz na pewno "polityków" !!
    • Gość: Bysior Re: Ku pokrzepieniu członków IP: 80.244.141.* 20.09.04, 14:03
      A ja mam na 12 :-) I co ?? powinienem czy nie powinienem :-) mieć kompleksy
      • Gość: Joanna Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:12
        Do precyzyjnych zamków nie używa się francuskich kluczy, tylko małych,
        angielskich.Wymagana jest precyzja, nie walenie kafarem.
        • Gość: lelek Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 16:24
          !!!
        • Gość: man Re: do Joanna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 17:17
          założenie świetne, a jak z realizacją. Czy podjęłabyś się "leczenia" naszych
          kompleksów
        • Gość: panwojtek Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.netcologne.de 20.09.04, 17:46
          .. bravo Joasiu! nareszcie precyzyjna wypowiedz, bo reszta? Zapomniec!
      • Gość: jakub Re: Ku pokrzepieniu członków IP: 193.28.0.* 20.09.04, 14:28
        To zależy czy 12 to długość czy średnica ;)
    • Gość: melanoma Nie wielkość się liczy...! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 14:30
      ... ważne, aby był figlarny!
      • belefegor Re: Nie wielkość się liczy...! 20.09.04, 14:37
        Masz racje liczy sie figlarnosc, a nie wielkosc. Chociaz niedawno, w pewnym
        damskim towarzystwie, jakos na takie tematy zeszlo. Powiedzialem, ze nie liczy
        sie wielkosc. Panie na to, zebym w to nie wierzyl, bo to tylko slogan. Okropne
        byly te panie. Dobrze, ze jestem figlarny ))))
        • Gość: Dżejms Re: Nie wielkość się liczy...! IP: 195.94.199.* 20.09.04, 14:56
          Aby odległość była mniejsza niż długośc ...
    • Gość: Paskuda Bez pokrzepienia w porze walczenia IP: *.galaxy / *.eastlink.ca 20.09.04, 15:53
      A ja tam caluski, caluski zasylam, ale tylko figlarzom,
      no i mniej satysfakcji z norm, a wiecej z pasji

No i walczyc przyszla pora, aby nie byl to straszny "koniec"
      historii jego tajmniczosci
    • Gość: pit Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:22
      Kobiety chwalą się wielkością swoich piersi, a faceci nie mogą wielkością
      ptaków?Czy to zabronione?Ja mam dużego i sie nie chwalę ile,ale jeśli ktoś chce,
      to czemu się nie chwalić!!!
      • Gość: Aga Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.cefarm.kielce.pl 20.09.04, 18:01
        No dobra...ale dla Ciebie duzy to jaki? Wszystko jest kwestia wzgledna ja mam
        biust 75D i uwazam ze nie jest duzy....a dla kolezanki ktora ma 75B moj biust
        jest duzy. Wiec jaki to jest ten Twoj duzy penis? Ciekawa jestem ile?!
        • Gość: 20 cm Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.rhoen / 194.25.45.* 20.09.04, 18:04
          20 cm.
        • Gość: pit Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:17
          Ja mam 18cm. i wystarczy mi to zupełnie, ale niektórym może i to za mało.
          • Gość: Aga Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.cefarm.kielce.pl 20.09.04, 18:27
            No i (bez urazy) dla mnie to standard a nie "duzy" znaczy standard dla mnie to
            te 16-18 cm i na dodatek - mowie teraz o wielkosci - uwazam ze takie sa w sam
            raz! Jak kiedys kochalam sie z chlopakiem co mial wiekszego to nie bylo mi
            wcale dobrze! Wrecz przeciwnie - nie mowiac juz o klopotach w sexie oralnym. A
            poza tym to akurat jest prawda ze NAJLEPSZY sex jaki uprawialam byl z facetem
            ktory mial sredniej grubosci i tak jakies 13-14 cm. Po prostu facet byl
            DEBESCIAK! i juz....
          • Gość: Aga Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.cefarm.kielce.pl 20.09.04, 18:30
            Jakbysmy mieli cos dyskutowac to dopiero wieczorem, bo nie jestem u siebie. Jak
            bede w domu przy swoim kompie to przeczytam i odpowiem - teraz juz mnie
            wyganiaja od kolezanki z firmy (nie rozumieja ze czlowiek tu wazne sprawy
            omawia czy co? ;-) :)
    • joly.roger I co z tego beda miec? :))) 20.09.04, 18:09
      No i co z tego beda miec ci biedni Norwegowie? Wydadza iles tak kasy na taki
      albunm i ch... kupia ;)))
    • Gość: m... ...JA TU NIE MAM ZAMIARU SIE CHWALIC IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.09.04, 18:49
      ...tylko nadmienie ...,ze raz murzynka zemdlala na sam widok gdy zobaczyla
      mee ...rozumiecie
      • zakompleksiony Re: ...JA TU NIE MAM ZAMIARU SIE CHWALIC 21.09.04, 12:42
        Gość portalu: m... napisał(a):

> ...tylko nadmienie ...,ze raz murzynka zemdlala na sam widok gdy zobaczyla
        > mee ...rozumiecie

Widać wrażliwa była i przejął ją los biednych białasów, którzy muszą się
        zadowalać takimi ciupinkami.
    • Gość: aska71@poczta.onet Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:59
      Bardzo chwalebny czyn wydanie takiego atlasu, ale moze ktos pomysli rowniez o
      kobietach,ktorych natura niezbyt chojnie obdarowala wielkoscia piersi One tez
      nie chca miec kompleksow z tego powodu a chca czuc sie kobieco i swobodnie w
      sypialni Przeciez od tego zaleza udane chwile we dwoje. Proponuje pomyslec o
      tym panowie, a nie tylko dowartosciowywac siebie ps jestescie w lepszej
      sytuacji,poniewaz "tego" nie widac (wiec selekcja odpada,w przeciwienstwie do
      waszej selekcji) i jezeli wytworzy sie "wiez" kobieta w ogole nie zwraca na to
      uwagi!
      • Gość: mahasiddha 72 Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.kill.pl 21.09.04, 00:57
        aśka, głowa do góry, nie czytaj głupich gazet i nie słuchaj głupich ludzi. na
        pewno wielkość piersi nie jest czymś od czego madry facet będzie uzależniał
        zainteresowanie dziewczyną, naprawdę ;) a w sypialni... dziewczyny, wy nawet
        nie wiecie jakie śliczne jesteście, gdy się kochacie. rozmiarem piersi tylko
        się pięknie różnicie. życzę szczęścia
    • Gość: sz Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:55
      pewnie ze kazdy nie jest tak duzy zeby nie poszukac wiekszego to jest cala
      kwintesencja kobiet
      • Gość: meerkat CZY W ZIMNEJ WODZIE STAJE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:14
        Widzac, ze wychodzacemu z Baltyku Murzynowi penis zwisa powyzej kolana
        zgromadzeni na plazy Polacy wybuchaja smiechem.

Czego sie smiejecie?!- pyta zawstydzony Murzyn.

-Wam sie w zimnej wodzie nie KURCZY???!
    • Gość: Matt Re: Ku pokrzepieniu członków IP: 4.26.61.* 20.09.04, 22:08
      Posluchajcie weterana (na podsumowanie)
      Cztery rzeczy w swiecie slyna:
      Piec goracy, izba jasna
      H.....STOJACY
      P.....CIASNA
      pozdrowienaia dla Agi
      • Gość: mor KIEDY BĘDZIE ATLAS CIPEK? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 20.09.04, 22:52
        Będzie ciekawszy.
        • Gość: prof Re: KIEDY BĘDZIE ATLAS CIPEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:45
          jak sie zgłosi twoja stara
          • Gość: mee... Re: KIEDY BĘDZIE ATLAS CIPEK? IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.09.04, 23:55
            ...feministki na to nie pozwola
        • Gość: Matt Re: KIEDY BĘDZIE ATLAS CIPEK? IP: 4.26.61.* 20.09.04, 23:52
          Drugi atlas (ci...) sie pojawi po nagrodzie Nobla za pierwszy atlas.
          PZDR.
          • Gość: ironiczna Ciekawe... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 02:17
            Ciekawe, ze jakoś niewielu panów ma kompleksy na punkcie jakości swojego
            najbardziej erotycznego organu jakim jest... mózg. Przecież jakość seksu zależy
            od wyobraźni i wrażliwości.
            • Gość: Matt Re: Ciekawe... IP: 4.26.61.* 21.09.04, 03:39
              Moja droga, gdybys byla mezczyzna to bys zrozumiala jak to dziala.
              W przypadku seksu, mozg idzie niestety u nas na dalszy plan, o ile w ogole
              w takiej chwili istnieje.(milosc jest slepa etc.)
              W ten sposob, Ty i ja, a moze tez i inni znalezlismy sie na tym swiecie
              i dzieki temu ten swiat sie kreci do dzisiaj. Ale ostatecznie, tylko kobiety
              moga wydac opinie, kto naprawde jest mezczyzna a kto nie. Niestety, poza Aga
              i paroma innymi lacznie z Toba, na tym forum malo kobiet wypowiada sie co do
              tego wrazliwego tematu, a szkoda. Zarty, ktore sypia sie w tej dyskusji sa
              wlasciwie rozpaczliwym wolaniem ze strony mezczyzn: "kobiety pomozcie", bo
              chcemy wiedziec o co chodzi i chcemy aby bylyscie byly "happy".
              Czy dacie sie uprosic i pomozecie ?
              Z calym szacunkiem dla kobiet.....
              PZDR.

• Gość: ironiczna Re: Ciekawe... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 04:59
                > W przypadku seksu, mozg idzie niestety u nas na dalszy plan
                Zdrowy rozsądek- to i owszem. Ale mózg- przeciwnie. Wyostrzone zmysły,
                wrażliwość na bodźce wzrokowe.Kwestia tego co jest podniecające, erotyczne to
                wszystko rodzi się w głowie.To czy facet jest dobry, zależy od jego wrazliwości
                na potrzeby kobiety, umiejętności zaskakiwania jej czymś nowym i jego
                charakteru. A tych kilka centymetrów-bez przesady. Kobiety też mają różne
                rozmiary i co za tym idzie różne potrzeby.
                • Gość: Matt Re: Ciekawe... IP: 4.26.61.* 21.09.04, 07:13
                  Brawo ! stajesz sie mniej "ironiczna". Zawsze uwazalem kobiety za wspanialych
                  nauczycieli i dziekuje za lekcje. Dziedzina to do dyskusji rozlegla a sam
                  nie czuje sie expertem do analizowania roli mozgu w intymnej sytuacji, bo
                  w moich randkach, zawsze, nie wiem dlaczego, ukrywal sie przede mna.
                  Wyostrzone zmysly, wrazliwosc i.t.p. o czym trafnie piszesz, nosi kazdy
                  mezczyzna w sobie i w jakims stopniu, w zaleznosci od osoby, z tych cech
                  korzysta. Te cechy dobrze bylo by poprzec garscia wiadomosci, ktore wychodza
                  od samych kobiet. Pomoglo by to uniknac zamieszania, ktore dokuczliwie
                  przesladuje obie plci. Nawet slynny Sigmund Freud na lozu smierci pytal
                  sie przyjaciela: "no powiedz mi prosze, czego one (kobiety) chca.
                  PZDR.
              • Gość: konkretna Re: Ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 07:35
                Więc (nie zaczyna się od "więc", wiem) może konkretnie. Wielkość penisa nie ma
                znaczenia odczas uprawiania sexu, pomijając oczywiście przypadki skrajne. I to
                nie tylko te zbyt małe nie zdają wtedy egzaminu, ale również te z przeciwległego
                (nomen-omen) końca. Szkoda, że nie doceniasz roli mózgu w tym wszystkim. Jest
                naprawdę wiodąca. A przy okazji: brawo "ironiczna" :))))powiedziałaś dokładnie
                to, co ja chciałbym powiedzieć. Pozdrawiam.
                • Gość: konkretna Re: Ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 07:40
                  "...chciałabym powiedzieć." - miało być

Żeby było jasne, jestem kobietą. A tamto, to tylko literówka.
              • Gość: aby... odpowiedz IP: *.gov.pl 21.09.04, 10:08
                Chcę odpowiedziec na Twoje pytanie czy wilkość jest wazna - pewnie, ze tak, ale
                nie najwazniejsza, ja kiedys przerazilam sie faceta, ktory mial za ... malego,
                moze to dlatego, że mój wcześniejszy chlopak byl "hojnie" wyposazony przez
                nature. Chociaz troche zaluje, ze nie sprobowalam... po prostu balam sie, ze
                bedzie kiepsko...
                tylko nie jestem pewna czy dobrze zrobilam...
    • Gość: Andrzej Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.tnt6.mel1.da.uu.net 21.09.04, 04:30
      Mysle ze moze Atlas mozgu bylby bardziej wlasciwy ale sadzac po popycie na
      Atlas penisa i planowany Atlas Vaginy nie bylby on raczej popularny jako ze
      mozgi zanikaja u poniektorych na kozysc w/w.
      Cheers
      • Gość: p Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 05:06
        No niestety masz rację. Stwierdzam ze smutkiem.
        By the way: a czy rozmiar u kobiety ma znaczenie?Tak się zaciekawiłam.
    • Gość: Tomek Re: Ku pokrzepieniu członków IP: *.chi.megapath.net 21.09.04, 06:20
      Ani tez znajomosci czy tez gramatyki jezyka polskiego, durniu!!!
    • zakompleksiony Re: Ku pokrzepieniu członków 21.09.04, 12:43
      Ja mam 3 cm, ale moja ręka czuję się całkowicie zaspokojona i uważa, że jestem
      jej najlepszym kochankiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka