chlopczyk_z_ferajny 09.04.08, 20:16 www.szczecin.pl zostało 5 dni 0 godzin 30 minut :) do jasności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sierma Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.chello.pl 10.04.08, 20:10 Spie..j! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.cable.smsnet.pl 10.04.08, 20:45 modobno na prezentację zaopatrzyli się w generatory i używać będą sprzętu o niskim poborze. Nie wiem czy wiecie, ale ta wizja to Szczecin z elektrownią jądrową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: 83.168.80.* 10.04.08, 21:19 nie moge sie doczekac mniam mniam 3 dni 23 godziny 31 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.chello.pl 10.04.08, 22:00 Czcigony Kiełbaso, nawet nie myśl, że będzie tam cokolwiek do zjedzenia. To tylko ściema i nic więcej. Wielkoformatowe plakaty wyborcze krystka pożerają wszytko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.cable.smsnet.pl 10.04.08, 22:21 ehehe, ale mogliby wstrzymać to odliczanie, bo na start promocyjnej rakiety może nie być prądu :D, a tak na serio to znowu będzie dużo o naszym mieście - tyle w tym dobrego ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg The Most Visionary City in EUROPE IP: 213.233.153.* 10.04.08, 22:27 w swietle(a raczej jego braku) ostatnich wydarzen, to haslo zakrawa na kpine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: The Most Visionary City in EUROPE IP: *.cable.smsnet.pl 10.04.08, 22:37 spoko - coś się wymyśli. Wyłaniamy się z ciemności i mamy wizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemniak Re: The Most Visionary City in EUROPE IP: *.chello.pl 10.04.08, 23:16 Już to widzę! Ciemność, ciemnota i ciemnogród - oto hasła prawdy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbord Re: The Most Visionary City in EUROPE IP: *.chello.pl 11.04.08, 20:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=67740277&v=2&s=0 Brand Nature Access - będzię robic markę A w związku z tym czym zajmuje się pan Wachowicz na naszym garnuszku? Promocją wizji wizji? Nie pojmuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.GtokyoFL102.vectant.ne.jp 11.04.08, 11:47 Gość portalu: gość napisał(a): > Nie wiem czy wiecie, ale ta wizja to Szczecin z elektrownią > jądrową :) A czyich jąder użyją??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.chello.pl 11.04.08, 19:37 Spokojnie, już za 3 dni Szczecin przestanie być zadupiem! Pan Piotr Wachowicz z magistratu postarał się o wizję :) www.szczecin.eu PS. Jestem na głodzie i szukam towaru! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D 12.04.08, 14:57 Wielka szkoda, że to wszystko to tylko wielka ściema :( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=78203285&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.chello.pl 12.04.08, 21:45 Odnoszę wrażenie, że cała ta ściema ma związek z rozliczaniem prezydenckiej kampanii wyborczej. Obym się mylił! pismak_logowany napisał: > No, to dopiero teraz zaczynam się bać o tę całą markę. Robi się > nieco groteskowo. Oby to było tylko przejęzyczenie magistrackiego > amatora, ale facet chyba powiedział, że chcą plany zagospodarowania > i zabudowy miasta dostosować, bo muszą być spójne z promocją marki! > To jakby powiedzieć, że pacjent jest dla lekarza, a nie lekarz dla > pacjenta. Nie słyszałem jeszcze, żeby ktoś przystosowywał tak ważne > sprawy, jak planowanie przestrzenne pod strategię promocji miasta. > Promuje się na podstawie zasobów, bogactw, cech, które się posiada - > poprzez system skojarzeń z nimi związanych, dla uzyskania > zaplanowanego strategicznie wizerunku docelowego. Nie "naciąga się" > bogactw i zasobów, żeby pasowały do budowania marki. > > Mam wrażenie, że to dużo za mało. > > pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D 13.04.08, 19:50 Masz rację, wszystko to wygląda na kolejne smutne wykorzystwanie naszego miasta do własnych celów przez wąską grupę urzędujących manipulantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert1289 Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.chello.pl 14.04.08, 19:43 Jakich manipulantów? Przecież my jezdeśmy przyzwoici! www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835655.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: The Most Visionary City in EUROPE ;-D IP: *.szc.vectranet.pl 14.04.08, 20:51 strona szczecin.pl umarla !!!! to jest nowa marka miasta hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość padł serwer LOL IP: *.cable.smsnet.pl 14.04.08, 20:52 miał być szok i jest! Zwyczajnie serwer się przeciążył Buhahah Odpowiedz Link Zgłoś