Dodaj do ulubionych

Bemowo - by promowało sie w TVN Warszawa częściej.

07.04.09, 19:37
Jak wszystkim wiadomo pani HGW lekką reka oddała towarzyszowi Walterowi 500mln
zł w zamian za pomoc przy ostatniej kampanii wyborczej, ale cos za cos - stąd
może dyrektywan do swojego kierowcy Pana (burmistrza obecnie) Dąbrowskiego -
wydawaj na TVN, no i ten wydaje...

Włączam TVN Warszawa, zaczyna się blok reklamowy i co widzę...kto się promuje
przydługim spotem? Dzielnica Bemowo z hasłem "Bemowo – tu żyje się lepiej"

Teraz już wiem, dlaczego Burmistrzowi-kierowcy potrzebny jest prawie dwu
miliony budżet w roku 2009 na promocję uwzględniający produkcję filmów i
spotów promocyjnych oraz ich emisję za prawie 150 tysięcy złotych.
Obserwuj wątek
    • Gość: sedlok Re: Bemowo - by promowało sie w TVN Warszawa częś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:44
      co to jest TVN Warszawa?
      • Gość: Boguś Re: Bemowo - by promowało sie w TVN Warszawa częś IP: *.aster.pl 08.04.09, 00:50
        TVN Warszawa to taka nowa maszynka towarzysza Waltera po TVN,TVN 24, Style, itd
        oraz stadionie z infrastruktura towarzyszącą od miasta do robienia pieniędzy,
        ale na razie słabo mu idzie, ale jak widać pani HGW i jej pieski na stanowiskach
        w samorządzie dofinansowują... :(

www.tvnwarszawa.pl/
    • Gość: różniczka Tow. Całkę obecnie piskorza d... boli, że nie stać IP: *.chello.pl 08.04.09, 08:47
      go na reklamę, cholibcia wydał wszystko co ukradł od czasów PRL, pewnie na wódę,
      jak tow. radzieccy/zdradzieccy:-)))
      • Gość: Gap Znowu nie na temat... IP: *.aster.pl 08.04.09, 12:44
        zacznij pisać na temat w danych tematach, albo ja zacznę kasowac twoje posty...
        masz cos do powiedzenia o olbrzymim budżeceie Burmistrza Dąbrowskiego
        marnotrawionym na spoty reklamowe, propagandowe szmatławce, itd jego mizernej
        osoby - PISZ...

nie masz żadnej madrej odpowiedzi (a widać, ze nie masz) - idź na forum młodych
        matek - tam sie wykarzesz...

A Włodzimierz Całka, który był w porównaniu z Dąbrowskim (mam nadzieję, że
        wybaczy mi to porównanie) SUPERBurmistrzem jak chcesz wiedzieć (abyś cokolwiek
        wiedział w swej bezdennej głupocie) jest Szefem na Warszawę STRONNICTWA
        DEMOKRATYCZNEGO na czele którego stoi Piskorski...

I abys więcej wiedział - ja juz się napatrzyłem na twoje PO + SLD, PiS tez
        widziałem - w przyszłości na pewno bedę glosował na jakąś normalna w końcu
        alternatywę...

A wracając do tego dlaczego PO na Bemowie i Dąbrowski potzrebują prawie dwu
        milionów złotych w budżecie w roku 2009 na promocję uwzględniający produkcję
        filmów i spotów promocyjnych oraz ich emisję za prawie 150 tysięcy złotych...
        masz coś, cokolwiek do powiedzenia....???
      • Gość: ursyn-car Re: Tow. Całkę obecnie piskorza d... boli, że nie IP: *.eranet.pl 08.04.09, 20:46
        na Bemowie to sami komuniści mieszkają
        • Gość: Anty-idiota Re: Tow. Całkę obecnie piskorza d... boli, że nie IP: *.aster.pl 09.04.09, 18:09
          taaaa..... a na księżycu sami księża....

nie lubię idiotów...
      • Gość: Pamiętliwy Zajmijcie się tow.Stomą,waszym szefem w PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:39
        Starszy od Calki to i staż w PZPR [powiadają,że nie tylko tam;-)]ma
        większy;-)))))))
    • stop-idiotom Ech,znowu "mamrotka" aktywniejsza jest. 10.04.09, 13:42
      Gwoli wyjaśnienia.

Założyciel powyższego wątku ma za złe że:
      -obecny burmistrz w przeciwieństwie do poprzednika OTWIERA a nie LIKWIDUJE
      przedszkola;
      -żaden z urzędników obecnej ekipy ratusza nie śpi pijany na trawniku;
      -mieszkańców traktuje jak mieszkańców a nie jak maszynki wyborcze.

Poprzednik wsławił się "okropnie" wysokim poparciem w wyborach na prezydenta
      stolicy.Poparcie było tak wielkie że do dziś "mamrotki" prostuję stwierdzenie o
      0,1% głosów.
      • Gość: STOP-idiotom Ech, znowu podajesz POwską NIEprawdę...:( IP: *.aster.pl 13.04.09, 15:31
        no niestety, ale...

obecny burmistrz Dąbrowski:

- obiecał mieszkańcom przedszkole, ALE... go nie będzie !!!
        tutaj masz szczegółowo jak burmistrz dąbrowski to tłumaczy:
        wyborcza.pl/1,94898,6482538,Burmistrza_Bemowa_pomysly_na_promocje.html
        - TRAKTUJE mieszkańców jak maszynki wyborcze wciskając im od miesięcy do
        skrzynek propagandę swojej nic nie robiącej osoby w postaci Bemowo News za
        480.000zł rocznie z pieniędzy podatników, a ostatnio jeszcze dołożył Gazetkę ze
        swoimi dokonaniami, które nie istnieją, bądź nie sa jego (szczegóły również w
        artykule powyżej... :)))

- a i owszem, leży pijany... tyle że ze swoim zastępca z SLD Początkiem i
        naczelnikiem Kuszkowskim również z Bemowskiej Rady SLD (karnie po tym wyjeździe
        przeniesionym na Pragę :))) na wyjeździe integracyjnym (również za pieniądze
        podatników), tyle, że zanim się położyli to jeszcze się po ryjach lali...

więc nie koloryzuj i nie zmyślaj - nie masz nic do powiedzenia... milcz...

Wesołych Świąt :)

• Gość: calgonit nie ma to jak komuszek Całka, tęsknicie tow. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 06:45
          za złodziejem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka