2003

(29 wyników)
  • Robiłam prawo jazdy w 2003 nie zdalam nawet samych testów czy musze od poczatku chodzic na kursy czy wystarczy tylko wykupic jazdy a potem egzamin prosze podpowiedzcie mi i tak sie musze przejsc do osrodka moze doradzicie ktory jest o.k.Z góry dziekuje
  • Tak Tak !!! 6 lipca 2003 roku w Częstochowie na stadionie Miejskim w Częstochowie - czyli – CKM WŁÓKNIARZ odbędzie się koncert na którym wystąpią : Natanael Habakuk ŻUKI KASIA KOWALSKA Impreza rozpocznie się ok. godziny 15.30 . Organizatorzy zapewniają oprócz koncertów, inne atrakcje . Całkowity dochód z imprezy przeznaczony zostanie na remont i doposażenie oddziałów dziecięcych Częstochowskich szpitali !! Organizatorami są Stowarzyszenie M...
  • Swego czasu pamiętam że krążył po sieci film z zamieszek podczas Juwenaliów 2003 (nakręcili go studenci z DS Maluch) teraz kiedy temat jest znów aktualny ten film jest bardzo potrzebny bo wszyscy "przeciwnicy zniesienia prohibicji" cierpią na zbiorową amnezję i ponownie obwiniają studentów o rozpoczęcie tych zamieszek a na tym filmie dokładnie było widać kto to wszysko zaczął- dlatego apel do osób które posiadają ten film w swoich zasobach o wrzucienie go na jakąś stronkę wymiany...
  • www.youtube.com/watch?v=Ii0twE5YpA8 Rewelacyjny film, ktory pokazuje wspanialy rozwoj Czestochowy oczami mlodych ludzi. Wystarczy porownac Czestochowe'03 do Czestochowy'07. Ciezko znalesc roznice, cztery lata propagandy, cztery lata stracone.
  • Wiem że to nie jest forum odpowiednie dla tematyki samochodowej, ale mimo wszystko zadam to pytanie "co sądzicie o tym samochodzie?". A może inaczej chcę kupić samochód tak do 20 tys zł i po przeanalizowaniu wszystkich modeli w tej klasie wyszło że ten samochód bije konkurecje na łopatki, pod względem braku awaryjności, bardzzzzooooo bogatego wyposażenia, jakości zawieszenia no i ma blachę ocynkowaną. A może doradzicie, przekonacie mnie do czegoś innego. Ps. dałem temat tutaj dlatego że n...
  • "Gazeta Wyborcza": Jak co roku wspominamy ludzi zmarłych w ostatnich dwunastu miesiącach serwisy.gazeta.pl/wyborcza/0,59945.html
  • szkoda ze tarnow nie przyjechal dostalibyscie z 10 pkt w tyl i prysly by marzenia czestochowskich fanow o tytule... rickardsson i spolka pokaza wam gdzie znajduje sie wasza wiocha z kopnietym stadionem..
  • Jest przecież w Częstochowie kilkanaście punktów dorabiania kluczy :-), zróbmy ściepkę i po sprawie. A wogóle to trzeba było zrobić odcisk w mydle (mydło nie może być w płynie). Pozdrawiam żaków.
  • Ludzie!! Gdzie najlepiej się wybawić w zbliżającego się sylwestra? Podpowiedzcie coś bratu Lotnikowi, bo kompletnie nie wiem gdzie pójść w tym roku. Napiszcie lokalizację, ceny, no i w ogóle wszystko co się da.
  • Przechodziłem obok urzędu o godz. 10 i miałem wrżenie, że wróciły czasy stanu wojennego, wszędzie ZOMO ( Policja Państwowa ) i ORMO ( Straż Miejska ). Czyżby chcieli internować ponownie Pana Prezydenta Wronę, zabrać go do Rawicza i wsadzić do internatu !?!?. To jeszcze brakuje Zająca do kompletu, ale może go zastąpi Kapsa ( ten z dumą obwieszczający w GW, ze nie skończył żadnych studiów – moją szkołą były lasy kabackie). I faktycznie wrócił stan wojenny, jedynie boh...
  • Renata Czeladko (dziennikarka, ktora rozpetala afere w Gazecie w sprawie klucza) i Halina Rozpondek maja chyba slabych pomocnikow i inormatorow w Urzedzie Miasta. Sorki, ale siedze w niektorych kregach dosc gleboko i wiem ze sprawa z kluczem, byla juz wyjasniona i klucz byl odnaleziony juz conajmniej dwa dni przed korowodem - wiec wypowiedzi pani Rozpondek, ktora niby do ostatniej chwili (do piatku) nie byla pewna czy klucz sie odnajdzie sa troszeczke smieszne. Pani wiceprezyde...
  • Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Poniżej przedstawiamy oświadczenie Zarządu CKM Włókniarz Częstochowa, dotyczące sankcji nałożonych na Grzegorza Walaska i Sebastiana Ułamka w związku z ich słabą dyspozycją podczas ostatniego spotkania w Bydgoszczy. Częstochowa, dn. 05.09.2005 Zarząd CKM Włókniarz podjął decyzję o upomnieniu zawodników Grzegorza Walaska i Sebastiana Ułamka. Decyzja ta została podjęta na podstawie bardzo słabego poziomu sportowego zaprezentowanego przez nich w meczu z zespołem Poloni Bydgoszcz. Jedno...
  • 15 maja 10.00 - Miedzyuczelniane Rozgrywki Sportowe 20.00 - Bal sportowca - WSP 16 maja 15.00 - korowod zakowski, czyli parada przebranych studentow ulicami miasta - Klub Politechnik - Ratusz 20.00 - koncert: K.A.S.A., Plac Głupich Zabaw 17 maja 21.00 - koncert: Pawel Kukiz i Piersi, Plac Glupich Zabaw
  • Witam, Z jakilinux.org : ZUS ogłosił przetarg, którego przedmiotem jest zakup 25.000 licencji pakietu biurowego Microsoft Office 2003. Dodatkowo ZUS zamierza nabyć aktualizacje systemu Microsoft Windows „do wersji najbardziej aktualnej, przez okres 36 miesięcy” oraz licencje dostępowe do serwerów Microsoft, również w ilości 25.000 sztuk. Szacujemy, że wartość przetargu może wynieść nawet 65 mln zł. Tak więc kolejny raz zostaną wyrzucone w błoto nasze podatki :-( Jedna...
  • Elzbieta zasmieca teraz forum Czestochowa .
  • Nie sposob dyskutowac z ludzmi, ktorzy nie maja wiedzy, a jezeli jakas posiadaja, to jeszcze je nie rozumieja. Bolszewik mowi - to ty nim jestes, faszysta mowi - to nie ja, a ty, zlodziej wola: lapaj zlodzieja. Znamy to. W tym jazgocie zagluszane sa sprawy najwazniejsze. Polacy musza zrozumiec, ze dostosowywanie Polski do wymogow unii doprowadzilo kraj do totalnej zapasci na kazdym odcinku zycia. Zapasc bedzie sie tylko poglebiala, jezeli zapanuje bruksela. Korwin - Mike...
  • Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie parkowania skuterem na parkingach płatnych kartą postojową w mieście. Czy skuter będąc ni rowerem ni motorem też obowiązuje ten przepis? Rowerów to ponoć nie dotyczy. Pytam bo jeśli tak, to gdzie wrzucić kartkę?. Aha. Skuter ma rejestrację tylko z tyły więc jak zrobią zdjęcie to i tak nic nie bedzie widać. Dzięki za odpowiedź.
  • Uwazam ze moja wychowawczyni zostanie nauczycielem roku 2003
  • ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna