Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      2004

2004

(48 wyników)
    • Jestem lamo i nic nie wiem: gdzie odbeda sie ME 2004, kiedy bylo losowanie do eliminacji i z kim zagramy (skad wiadomo, ze gramy ze Szwecja)?
    • Jak Polska moze zagrac z Engelem w eliminacjach ME 2004 z tzw 'mlodymi wilkami' skoro Wichniarek powiedzial, ze u Engela grac nie bedzie, a reszta tez pewnie czuje sie urazona tym ze nie zostali uwzglednieni w kadrze na MS?
    • Czy jest ktos kto naprawde chcialby tego...?
    • RONALDINHO!!!
    • Trzeba wreszcie coś zrobić i wprowadzić zmiany w sposobie sędziowania!!! Jest na to najwyższy czas, przecież sędzia nie jest w stanie być wszędzie i wszystkiego widzieć!!! Podczas finału sędzia nie gwizdał bezstronnie. Nie widział większości fauli na Portugalczykach. Taka historia nie może się powtórzyć na MŚ!!!
    • Niestety wydaje mi się że Ryana Giggsa znów zabraknie na wielkiej imprezie... Ruscy chyba jednak tą walkę w sądzie wygrają...a szkoda:(
    • Witam. Dla niecierpliwych już dziś siódmy zestaw do typowania eliminacji Euro 2004. Mecze odbędą się w środę, 10 września. 1. Izrael - Malta 2. Słowenia - Francja 3. Luksemburg - Bośnia i Hercegowina 4. Dania - Rumunia 5. Czechy - Holandia 6. Mołdawia - Białoruś 7. Polska - Szwecja 8. Łotwa - Węgry 9. Niemcy - Szkocja 10. Wyspy Owcze - Litwa 11. Irlandia Płn. - Armenia 12. Hiszpania - Ukraina 13. Anglia - Liechtenstein 14. Słowacja - Macedonia 15. Belgia - Chorwacja 16. An...
    • a ja wam mówię, że będzie 6;6 i karne 1;0!!!
    • TVN i piłka nozna?? Buahahaha! Kto to obejrzy, przecież oni nie mają żadnych komentatorów. Z chęcią obejrzałbym Euro na Canal +, oni naprawde potrafią pokazywac piłkę.
    • dwaj świetni zawodnicy, aż żal, że w ogóle kiedyś pokończą kariery!
    • to chyba jakis zart? 4 mln euro? moze 400? albo 4 mld? ale nie 4 k-wa.mac
    • Bardzo się cieszę, że mecze będzie komentował Dariusz Szpakowski. Żal mi tylko Pana Andrzeja Zydorowicza. Jest to pierwsza bez niego impreza. Za to nieporozumieniem komentatorskim są dla mnie Panowie:Janusz Basałaj i Tomasz Jasina. Jak będą komentowali mecze, to na pewno wyłączę głos, albo przełączę się na którąś z niemieckich stacji. Na pewno tego nie zrobię jak usłysze Pana Dariusza Szpakowskiego. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
    • nie glosuje na obroncow, bo nie wsrod nich najlepszego.. mianowicie ashleya cole'a..
    • W głowie im się poprzewracało.
    • najleprzy piłkarz-Zidane
    • Nie jest tak zle. Kiedys wydaliliby go z organizacji i dostalby nagane od oficera prowadzacego. A dzis? Nawet przezegnac sie moze wchodzac na boisko. Ot, czasy. pzdrw soso
    • Ciekaw jestem, po co ten Desailly? Przecież jest paru młodych utalentowanych graczy - Mexes, Givet, Squillaci...
    • Phee! Żaden z nich. Cech byl najlepszy.
    • Cóż to za wspaniały pomysł z bramkami dnia?!?!?!!? Ich wykonawca (Piotr Krzysztofik) to prawdziwy mistrz i zawodowiec. Ciekawe tylko czemu tak mało o nim słychać w mediach? Może jescze przyjdzie czas, że wszyscy o nim usłyszymy... Życzę więcej takich rewelacyjnycyh pomysłów i ludzi w AGORZE POZDRAWIAM I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA KOLEJNE DZIEŁA PANA PIOTRA!!!
    • Liga Mistrzów UEFA powinna być międzynarodowa ! Było by za*biście móc oglądać Europa vs USA vs Latino America Od tej europejskiej wieje już nudą. Nikt chyba nie wątpi, że 10/11 wygra Real.. za rok pewnie Man City itd itd ; / Aaa ! Ktoś mógłby się podjąć inicjatywy i utworzyć UIFA - konkurencję dla fifa i powiedzieć im, żeby pocałowlai sięw d*pę. i stworzyć Międzynarodową Ligę Mistrzów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się