2004

(112 wyniki)
  • witam! chciałabym poznac mamy dzieci z wrzesnia 2004 roku, napiszcie cos o sobie i o swoich maluchach pozdrawiam
  • Witam Mamusie! Mam synka z 9 listopada 2004 więc ma ponad 16 miesięcy. Jest jednak malutki bo urodził się dystroficzny tylko 2700 waga i 47 cm. Kiepsko przybiera na wadze i jest opóźniony w rozwoju ruchowym (uczymy się dopiero raczkować) ma tylko 2 ząbki. Za to psychicznie jest super. Mnóstwo "gada" po swojemu ale rozumie gdzie co jest, odróżnia zabawki i naśladueje moje gesty, sylaby, uczestniczy w zabawach np. z piłką, potrafi pokazać nóżki, nosek etc. Waży tylko 7460 - więc ci...
  • Chyba się nie mylę, ale nie widzę tu wątku o dzieciakach z maja 2004. Proponuję rozpocząć wpisywanie naszych pociech :) Zaczynam: Szymek ur. 8/05 o godz. 23:59 w Warszawie, miał 54 cm i ważył 3.850 kg :) A dziś.... 91 cm i 14 kg !!! Mówi już prawie wszystko, świetnie pływa, śpiewa piosenki i co jak sądzę ogromnie ważne - sika do sedesu i czasem do nocniczka. Czy jest tu jeszcze jakis rówieśnik ??? Pozdrawiam
  • CZESC JESTEM MAMA MATEUSZKA, URODZIL SIE 9-12-2004, JESTESMY ZE SZCZECINA:) JESTESMY CIEKAWI CZY SA JAKIES DZIECIACZKI W PODOBNYM WIEKU:) JESLI ZNAJDZIE SIE KTOS ZE SZCZECINA TO MOZE WSPOLNA ZABAWA??:)
  • mamusie, tatusiowie... napiszcie ktorego si urodzily wasze pociechy Kacperek- 13 wrzesien 2004 pozdrawiam
  • Pozdrawiam wszystkie mamy i przesyłam pytanko- czy sa mamusie dzieciaków z wyzej podanych roczników?:)))mam trójke dzieci, a to ostatnie przyjdzie na swiat już na dniach:)))Jestem z Gliwic,czekam niecierpliwie na pościki, lub na maile - moni79@onet.eu
  • czy są tu tacy?mam córeczke Natalke i chętnie nawiąze nowe znajomosci
  • Witam wszystkie mamy. Szukam dzieci w wieku mojej córeczki.Chętnie podzielę się moimi doświadczeniami.
  • witam wszystkie mamusie których dzieciaczki urodziły sie w lipcu 2004. jestem tu nowa wiec i nowy watek chciałabym rozpoczac. napiszcie jak rozwijaja sie wasze malenstwa bo moja niusia czyli kaja dominisia to istny czorcik. :-) który nic tylko gada, gada, gada po swojemu :-) alez bedzie z niej gaduła.. aha i powoli zaczyna raczkowaC A JAK WASZE MALENSTWA ?
  • Kochane mamusie maluchów. Bardzo jestem ciekawa co potrafią Wasze maluchy. Poniewaz poja dwójka jest duzo starsza i juz nie pamiętam, chciałabym wiedzieć jak rozwija się moja Zuzu - zwłaszcza, że jest kochanym słoniem. Pozdrawiam Pysia
  • Napiszcie gdzie mieszkacie, kiedy urodziły się wasze dzieciaczki, jak się rozwijają itp.
  • Witam! Jak wasze dzieciaczki z tego dnia? Mój Tymcio byl wczoraj ważony przy szczepieniu i waży już 8.100! Długość ciemieniowo/siedzeniowa 46cm. Strasznie go już ciągnie do siadania,ale jeszcze zupelnie nie potrafi utrzymac siew pionie (i całe szzęście, bo za wcześnie!) A wasze maleństwa? Pozdrawiam, Ewa
  • Napiszcie mamy o swoich pociechach, jak się rozwijają, co już potrafią, co jedzą. Pozdrawiam Agnieszka z Pawełkiem paweljedrzejczak@smyki.pl
  • Drogie mamy dzieci urodzonych w ubieglym roku w marcu. Chcialabym Was poznac! Ciekawa jestem jak rozwijaja sie wasze skarby, jak wy sie czujecie i czy myslicie juz o nastepnych dzieciach? Ja jestem mama Emila, ktorego urodzialm 18 marca.
  • Witam, pozwle sobie rozpoczac nowy watek i nieco zawezic grono. Trudno odnalezc sie w tak licznych postach dzieci urodzonych w sierpniu 2004. :) Moj synek urodzil sie 24. sierpnia 2004 z waga 3570 i wzrostem 56 cm. Dzis wazy 8200 i ma prawie 81 cm wzrostu :). Ma na imie Michalek i jest strasznym leniuszkiem. Pozdrawiam i czekam na wpisy.
  • Zalozylam ten watek i mam nadzieje ze bedziecie sie wpisywac i opisywac wasze dzieciaczki. Jest juz pazdziernik 2004 to dlaczego nie listopad 2004. Moj synek wlasnie urodzil sie w listopadzie dokladnie 04.2004 w Szczecinie. Wazyl 3950 i mial 57 cm. A teraz juz wazy ponad 8 kilo i ma ok 70 cm. Jest super grzecznym chlopakiem, pieknie sie smieje i ostatnio probuje przekrecic sie na brzuszek, czasem mu to nawet wychodzi tylko raczka mu zostaje i nie umie jej wyciagnac. A poza tym je l...
  • Mija Julka urodzila sie 23 czerwca w dzien ojca. Mial wspanialy prezent.Niedlugo konczy 3 miesiace. Pozdrawia Julia i Manu
  • Drogie mamy moze i zrobimy taki watek jak mamy dzieci 2003 ? Ciekawa sprawa prawda? Wiec ja zaczynam ;-))) Moj synek Gracus urodzil sie 19.04.04 pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się