2004

(44 wyniki)
  • Witam! mam nadzieję że znajdę tu kogoś z tego rocznika:) szukam do robionego albumu jak największej liczby zdjęć ze studniówki 2007! Moje zdjęcia zniknęły wraz ze skradzionym laptopem :(:(:( Bardzo bardzo proszę o odzew! Pozdrawiam serdecznie koleżanki i kolegów z siódemy ;) Mail: kamoleq@wp.pl
  • Bylem tam wczoraj. Czesc zdjec faktycznie oplywa krwia i przemoca, ale to dobrze. Dzieki tym zdjeciom mozemy sobie uswiadomic jak okrutnymi istotami sa ludzie.
  • Nie ,nie tej militarnej,tej najgorszej,dlugotrwalej i upierdliwej,gdzie nieraz trzeba zeby zacisnac i robic swoje,teraz po przyjeciu przez nasz rzad umow z EU w Kopenchadze,wydaje sie ze to referendum jest juz przesadzone,sila zlego na jednego,i tak mielismy ograniczone pole manewru,po prostu jestesmy za "ciency",zeby cokolwiek zadac,i tak juz Czechy i Wegry krzxywo na nas patrzyli,w 2004 mysle ze zmieni sie pojecie slowa patriotyzmu i co znaczy byc patriotom,nie tylko w skali kr...
  • J e b a ć Chorzów !!!! GP musi być znowu we WROCŁAWIU. mistrz, mistrz WTS
  • Gratulacje!!! I oby tak dalej!!!!
  • Za tym do Rudy se zoglondnijcie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=15638372&v=2&s=0 Yno na linka tukej kliknijcie
  • Tag der Oberschlesier beginnt am 29 mai in REIHNBERG -MESSE NIEDERRHEIN PFINGSTEN ALLE HERZLICH EINGELADEN ES WERDEN TAUSENDE LANDSLEUTE ERWARTET:SCHLESIEN GLÜCK AUF:
  • info.onet.pl/953274,11,item.html Szokujące antypolskie plakaty w Bolesławcu Kilkadziesiąt plakatów o treści antypolskiej pojawiło się na słupach ogłoszeniowych i przystankach w Bolesławcu (Dolnośląskie). Prezydent miasta zapowiada złożenie w tej sprawie doniesienia do prokuratury. Nieznani sprawcy w nocy z wtorku na środę rozkleili w Bolesławcu plakaty w języku niemieckim. Na jednym z nich widnieje napis: "Polacy i Czesi witamy w Unii Europejskiej. Nasze sądownictwo już ...
  • republika.pl/silesia20/kce1.html
  • Czy zmieni to coś w naszym życiu? Jak sądzicie? Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!
  • wpisujcie miasta: rybnik, lubliniec, toszek.
  • ME 2004(14)

Juz dzis
  • Powazne pytanie Autor: arnold7 Data: 28.09.2004 18:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list ------------------------------------------------------------------------------ -- Jakie dzielo sztuki, powstale na Gornym Slasku przed 1922 rokiem, a na czesci przejetej przez polska administracje w 1945 roku przed tym rokiem, mozna uznac za polskie? czy masz na mys`li sztuke sakralna?, bo jez`eli tak to moz`e Ci chodzi o obraz S`wietej Jadwigi?,
  • Prokuratura Rejonowa 41-800 Zabrze, ul. 3-maja 23 DS 461/o4 Zabrze, dnia 30.o7.04 Pan Dariusz Ratajczak ul.Tatrzańska 48/3 45-217 Opole Prokuratura Rejonowa w Zabrzu zawiadamia, że w sprawie publikacji treści nawołujących do oderwania części obszaru Rzeczpospolitej Polskiej, w dniu 14.07 2004 r. wydane zostało postanowienie o odmowie wszczęcia śledztwa. Prokurator Prokuratury Rejonowej mgr Alina Skoczyńska
  • Arnold7 z kound tyn dupek (willi2, builder1) zno nasz temat?
  • Ogladałem zdjęcia skarbów, wykopanych w Elblągu podczas ostatnich badań archeologicznych. Na forum znalazłem liścidła Ślązaków. ng.onet.pl/1,101,8,5681724,17101828,1000920,0,forum.html oddac Elbing/Westpreußen i jego skarby niemcom! jak znalezliscie nasze niemieckie skarby to nalezy sie je oddac , teraz jako czlonek EU polska powinna sie dostosowac sie do europejskich standartow, inaczej na zawsze pozostaniecie zlodziejami. Elbing/Westpreußen - od roku 890 ( bo tak dal...
  • 3:2 dla naszych :) Autor: arnold7 Data: 19.06.2004 22:30 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list ------------------------------------------------------------------------------ -- od kiedy koles` Czesi to twoii????????????????????????, tylko spokojnie odpowiedz bo nie chca siy denerwowac`!!!!!!!!!!!!,
  • ROMUS`?, zyjesz?, czy ty jestes` taki glupi by az takie prymitywne odpowiedzi (ZADAWAC!), misiu!, to nie ty bedziesz mnie ustawial bo jestes` slabiutki!, to nie ja z toba dyskutuje a jedynie zadaje pytania na, ktore nie ma odpowiedzi! wiec sprez` swo`j gliniany umysl i spro`buj cos` z niego wycisnac` czlowieku albo koledzy zas` beda go wytykac` palcami, zro`b cos` z soba!!!! Autor: Gość: Ramon IP: *.proxy.aol.com Data: 24.04.2004 19:14 + dodaj do ulubionych wątków + odpow...
  • Szanowni Pantwo- pragne podac do wiadomosci informacje zamieszczone wczoraj na forum Aktualnosci dotyczace rowniez forum, ktorym sie opiekujecie. klaniam sie, M.S. ---- wiem, ze niektorzy z Was Autor: mathias_sammer Data: 04.10.2004 19:34 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------ -- pragna jak najwiekszego rozglosu i lezy im na sercu dobro Polski. Aby pomoc w r...
  • Cyganie sprzedajcie swoje tabory i będzie na długi hehehe . TYLKO TYSKI GKS !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się