Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      2004

2004

(27 wyników)
    • czy jadą jacyś ludzie młodzi do hoatelu grand azur horizont w dniach 12.08.2004 do 27.08.2004. powiedzcie proszę Paula
    • W ramach intergracji przedwyjazdowej chcialem pozdrowic wszystkich ruszajacych na podboj Egiptu. Zycze milego dnia. P.S. W razie pytan mam tu kolezanke ktora wlasnie wrocila z podobnej imprezy Pozdrawiamy Piotr&Agatka
    • No to wreszcie sobie wykupiłam troszkę miejsca na serku więc po kolei wrzucam. Na razie na początek proszę to, co lubię najbardziej :) www.pbase.com/corrina/faces_of_egypt
    • Witam, Na stronie: community.webshots.com/user/mach64a zamiescilem kilka zdjec ze wspanialego wypadu do Egiptu w tamtym roku. Serdecznie zapraszam do obejrzenia.
    • Zapraszamy do oglądania naszych zdjęć z wycieczki do Egiptu w lipcu 2004: [url] www.naszegipt.webpark.pl Dominika i Paweł
    • Czy ktoś może leci z Warszawy?
    • Proszę o wszelkie informacje dotyczące hotelu i okolicy Hotel Palm Beach Resort. Każda będzie cenna!! Z góry dziękuje: Czy ktoś może sie wybiera 16-09?
    • Ponieważ do tegorocznego Ramadanu zostalo zaledwie kilka dni (15.10.2004), myślę, że dla praktyki (jeśli akurat będziecie przebywać w Egipcie) lub choćby zaspokojenia ciekawości przydadzą się poniższe linki : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=8673517&a=8673517 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=14917422&wv.x=1&a=14917422 pozdrawiam Kasia PS Ja akurat trafię na Ramadan w Tunezji, z czego baaaardzo się cieszę, najbardziej w wymiarze... kulinarnym ;) Ale prawdę mówiąc...
    • Lecę 2 grudnia z lotniska w Katowicach do Hurghady - hotel Marlin Inn. 1.Jeśli ktoś zna ten hotel, bardzo proszę o porady praktyczne. 2. Czy ktoś leci w tym terminie do Hurghady do Marlin Inn? 3. Czy ktoś z Państwa korzystał z programu objazdowego UREUSZ?
    • Witam, wybieramy się z dwójką dzieci w terminie jak w temacie do Hurghady do hotelu Ali Baba. Wyjeżdżamy z Warszawy o 8:00 rano. Czy ktoś z szanownych forumowiczów również się tam wybiera w tym okresie? Pozdrowienia, Dagmara (dagbe@wp.pl)
    • Wylatujemy z Wrocławia, wycieczka miała trwać 17 dni(promocja) Alfa już coś próbuje zmieniać. Czy ten problem występuje także u was?
    • Hejka:) jadę 17 na 7+7 z Triadą z Wa-wy. Wybiera się ktoś z Was w tym terminie ?? I poproszę o radę: zdecydowałam się na hotel ***.....czy dużo ludzi takie hotele wybiera?? (boję się, że będę sama....)
    • Ktoś wybiera się tego dnia może?
    • ktoś sie wybiera moze w ty czasie?Lecimy z żoną.Może jakies ciekawe rady.Do zobaczenia
    • Jesli masz ochote skontaktuj sie razem z mezem wybieramy sie w tym terminie do Egiptu. betii@tenbit.pl
    • Jeśli ktoś jedzie do Egiptu w tym terminie - prosze o kontakt :), będzie mi bardzo miło :) poznać kogoś kto wybiera się w tą podróż wspólnie ze mną :) pozdrawiam wszystkich przyszłych towarzyszów tej dwutygodniowej wycieczki :) Ewa
    • Można się umówić na wycieczki fakultatywne.Grupą może taniej!
    • Przedstawiam troche fotek z Hurghady, jak wyjeżdżasz tam albo już wróciłeś to na pewno cię zaintetresuje temat. www.debas.pl/Egipt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się