2004

(106 wyników)
  • Na polskiej scenie politycznej pojawiło się nowe ugrupowanie: Zieloni 2004. Według założycieli, ma ono być alternatywą dla ugrupowań już istniejących. Najważniejsze punkty programu Zielonych 2004 to: połączenie celów ekologicznych, społecznych i ekonomicznych - idea zrównoważonego rozwoju, równość szans kobiet i mężczyzn, antywojenne stanowisko. Przewodniczącymi partii zostali Magda Mosiewicz i Jacek Bożek; w partii obowiązuje 50-procentowy parytet płci. źródło : www.ra...
  • Dzis wyjezdzaja do Madrydu kilku izraelskich patologow... Zeby zrobic indentyfikacje zwlok niewinnych ofiar w wczorajszym wybuchu Nowego Terroru na Swiecie. Izrael ma niestety najwieksze doswiadczenie indetyfikowaniu zwlok wedlug DNA Numer 11 zaczyna miec nowa konotacje z wscieklym terrorem... (11.9.2001-11.3.2004) Islamskie media podawaja ze to jest Swieta Wojna z Krzyzakami, oni pamietaja ze kiedys Islam byl w Hiszpanii i w Francji... Czesc ich Swietej Pamieci! My jeste...
  • Oto fragment ulotki rozdawanej uczestnikom olimpiady o Unii ( dostał ją brat ). Autor ulotki się nie przedstawił. Napisano tam m.in. : "Korzyści gospodarcze Będziemy w pełni korzystaćze swobody podejmowania i prowadzenia działalności gospodarczej, świadczenia usług i wykonywania zawodu we wszystkich krajach członkowskich. Znikną obecne ograniczenia dotyczące podejmowania pracy lub otwierania własnej firmy w UE. Jednolity rynek Unii Europejskiejzostanie w pełni otwarty dla polskic...
  • GALOPU!!! Działacze bili premierowi brawo. Radzili jednak, by Miller "wziął to towarzystwo do galopu". - Jeśli ktoś chce założyć nową partię, niech złoży mandat, odda biuro poselskie. Niech przestanie używać naszych znaków - żądał Włodzimierz Sanocki. Dostał gromkie oklaski. Dostało się Andrzejowi Celińskiemu, byłemu wiceszefowi Sojuszu i jednemu z członków tzw. grupy Borowskiego. - Skąd wziął się u nas ten jastrząb "Solidarności"? Kto go przyjął? - pytali działacze. Dostał...
  • Co myslisz lub czujesz?-co moze przyniesc nam Nowy Rok-glownie z ramienia polityki ale i inne.
  • 180 MILIARDÓW DLA UNII Monika Rotulska Fot. CAL EC Zintegrowane pozwolenie na działalność dla większości polskich elektrowni będzie oznaczało wyprzedaż wielkim zachodnim korporacjom, które dysponują nowymi technologiami. Wykupią polskie elektrownie właściwie nie ponosząc żadnych kosztów. Miejmy nadzieję, że nie będą to Niemcy, bowiem ich zakłady energetyczne zobowiązane są przepisami do używania węgla z niemieckich kopalń. To z kolei doprowadziłoby do ruiny polskie górnictwo ...
  • Z całym szacunkiem, ale jak się ma do polskiej kultury i/lub inteligencji Reagan i Kulig? Obu szanowałem, ale to chyba inna jednak konkurencja...
  • O czym tu mowic. Oni zyja w innym swiecie, nie zauwazaja realu, albo maja go gleboko w d... .
  • Nie! NIE! Niech nie ułatwiają! Znowu wyjdzie jak zawsze - kolesie dostaną dotacje i kupią sobie obligacje, a my to będziemy finansować. Zwykli, szrzy przedsiębiorcy nie dopchają się do tego koryta i niedługo pójdzie fala bankructw, jak nie wytrzymają konkurencji kosztów z uprzywilejowanymi i importerami.
  • czyli jest o dwoch wiecej (jednostka rosnie) - w czym rzecz ? :-)
  • Postulat wycofania polskich wojsk zgłaszała jeszcze niedawno obecna pani wicepremier Izabela Jaruga-Nowacka z UP. Chcielibyśmy też poznać opinię premiera Belki w tej sprawie. Pisząc "chcielibyśmy" nie mam na myśli jedynie Zielonych 2004. Mam na myśli obywateli Rzeczypospolitej, spośród których znaczna część podziela stanowisko prezentowane m.in. przez Zielonych 2004. Jest kwestią politycznej uczciwości, aby prezentować jasne stanowisko w tej sprawie, która nie jest jedynie "tematem z...
  • No to się dopiszę :( 18:55 16.10.2004 mój transit kontra autobus PKS. Moje straty: Tylny prawy słupek, tylny prawy błotnik, prawa tylna lampa, tylny zderzak, plastiki po obu stronach, drzwi tylne, 200 zł mandatu. No ale w niedzielę pojechałemn tak do Wawy i z powrotem odwieźć siostrę do nowej pracki :) Szyby całe, a lampę zrobiłem ze sztywnej koszulki na dokumenty. Pan policjant wpisał mi miejsce garażowania w Warszawie więc obaw nie było :) Strarty Mercedesa z PKSu: Lewa przedni...
  • Radocha,nie? Tylko jaką satysfakcję może przynosić nagroda im.J.Paradowskiej ?
  • Jak im wyjdzie wejscie do parlamentu, to bedzie z tego sliczna, maoistowska parta, w tym samym stylu, co ci lewicowi pomylency we Francji, ktorzy sie roznia od Le Pena glownie nazwa. Bedzie mozna sie pozegnac i z pomyslami na robienie partii demokratycznej, i partii socjaldemokratycznej, i partii zielonych. Za to bedzie sliczna, czerwono-zielona ksiazeczka Mao...:( wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2734610.html
  • Z głebokim zdumieniem załaczam linka do Oślej Lawki, w którym zaproponowałam zabawę w Forumowicza Roku 2004. Nie mam pojęcia, dlaczego Giwi zakazuje tej zabawy, ale wlaściwie wszystko mi jedno. W takim razie zapraszam do zabawy zakazanej. A tu link na Oślą, jakby kto nie wierzył, że zakazane. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=18872178
  • drodzy tołarzysze, to ponowne zwyciestwo.... naszej idei zjednaczania...eeeee.. postepowych sil swiata. Eeee... znaczy wicie-rozumicie... EEeeełropy! Data ta wybrana prze naszych Komisarzy nieprzypadkowo, nieprzypadkowo. Mowie wam trzysze bo jestem dzialaczem z Belgii, zanim przyjechalem do Czerwonego Zaglebia i Czarnego Slaska. ................. ............. Pomozecie Toarzysze w nowym zjednoczeniu ? Edward Gierek!
  • Niech żyje Platforma Obywatelska !!!!
  • Po ujawnieniu ich niektórych afer w środkach masowego przekazu spadła popularność obcych w Polsce.
  • Cyniczny gracz.
  • 9/10 ble. Sorry Panie Penderecki, strzelilem w Mozdzera ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się