2004

(34 wyniki)
  • Oto Twoja własna PRZEGRÓDKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM NR 55 na TWOJE listy do świata, wszystkich, bezadresowe, a nawet - takie wyjątkowe - do samej siebie...;) W tej PRZEGRÓDCE układaj - według własnego uznania - swoje zachwycenia, zauroczenia ale i rozczarowania, których życie nie skąpi nikomu, a wiec i Twoim bywają zapewne udziałem. Dziel się z nami radościami - będą rosły. Dziel się także smuteczkami... może zmaleć zechcą?
  • Witaj w rodzinie Listopisów :) Nowiusieńka, pachnąca życzliwością i życzeniami jak najlepszych słów i samych dobrych wiadomości, Twoja, „osobista” SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM jest! .... i niech Ci służy jak najlepiej :)
  • aniouek1 03.02.2004 13:35 --------------------------------------------------------------------------- Witaj Henry w rodzinie Szufludków Listopisów :) Ty MUSISZ mieć w Szuflandii swoją własną, "osobistą" skrytkę listową, bo... cudna życzliwość dla...człowieka zdradza, że Ty sam jesteś pięknem, dobrem i życiową mądrością przepełniony... Jesteś SWOJAK i już! Czuje, że czekają tu na Ciebie myśli, które gdzieś trzeba w literki ubrać i zdania nimi haftować. Mam nadzieję i ser...
  • Oto Twoja własna PRZEGRÓDKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM NR 60 na TWOJE listy do świata, wszystkich, bezadresowe, a nawet - takie wyjątkowe - do samego siebie. Hmmm...chyba się przyda? ;)
  • Och uzbierało mi sie trochę poetycznych wypocin ,więc pozwalam dla łatwiejszego czytania otworzyć nowy watek - rb13-II
  • Oto Twoja własna PRZEGRÓDKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BŁYSKAWICZNYM NR 52 na TWOJE listy do świata, WSZYSTKICH, bezadresowe, a nawet - takie wyjątkowe - do samej siebie ;) W tej PRZEGRÓDCE układaj - według własnego uznania - swoje zachwycenia, zauroczenia ale i rozczarowania, których życie nie skąpi nikomu, a wiec i Twoim bywają zapewne udziałem. Dziel się z nami radościami - będą rosły. Dziel się także smuteczkami... może zmaleć zechcą, a może chociaż lżejszymi się staną do ...
  • ciekawe co nam nowego przyniesie.....
  • Wszystkim Ludkom na ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA życzę zdrowia, spokoju, wtulenia się w ciepłe ramiona rodziny, no i oczywiście mało ości w wigilijnym karpiu oraz cudownych prezentów pod choinką.
  • to teraz ja witam wszystkich wtorkowo i śnieżnie, z lekkim mrozkiem i słoneczkiem wyglądającym zza zaśnieżonych świerków :)) życzę miłego dnia :))
  • Witam Was w pierwszy poniedzialek Nowego Roku 2004 zyczac wszystkiego najlepszego,,,,, sloneczkiem dzisiejszym pozdrawiam cieplunio choc za oknem minus stopni i sniezek skrzypi pod stopami,,,,,
  • stoliczek oczekuje na miłych gości ;)) weekend trwa, ale domowe prace czekają... kocia dziewczynka ułożyła mi się na kolanach i do maga się pieszczot - to pierwsza praca ;))
  • znow skandynawski jesieny dzien.... zycze pieknnych chwil w gronie rodzinnym i przyjaciol....
  • słoneczna, z babim latem i jarzębinami czerwianiejącymi, kasztanami, spacerem po parku, kwitnącymi chryzantemkami, słonecznikami... niedziela... witam i życzę miłego dnia :)) a sama na świeże powietrze uciekam z piesem ;))
  • I już jest pierwszy czwartek tegorocznej jesieni. Dzisiejsza pogoda podkreśla, że piękne słoneczne dni o tej porze roku to cud, o którym powinniśmy marzyć. Dla tych, którzy wierzą, że marzenia się spełniają to proste, inni muszą nauczyć się odnajdować słońce we wszystkich okruchach, których suma jest naszym istnieniem, w każdej cząstce czasu, która jest nam dodana. Szaro, zimno za oknem, a życie nie przestaje być piękne, choć nie zawsze umiem to zobaczyć.
  • pięknych wszystkich poniedziałków jesiennych Szufludkowie i...niech będą dobre, łaskawe, bogate jak jesień swymi owocami we wszystko co najlepsze
  • `poranki typowo chlodne, sloneczko niesmialo zza chmur sie wylania.... zapach cudowny jesienny..... ** milych dni jesiennych.
  • słoneczko wyglada zza chmur... piękny dzień się zapowiada :)) witam cieplutko Wszystkich i zapraszam na poranną kawę pachnie pięknie, a do smaku - mleczko, rum, albo bita śmietanka :)) proszę się częstować :))
  • Przyszła jesień z całym swoim bogactwem przyszła...i słońce jesienne rozperla zroszone babie lato świtem... Liście lecą z drzew wielobarwne... kobierzec miękki ściele się pod stopami Gdzieś już też...pada deszcz...jesienny kapuśniaczek...dżdżem nasyca kubraczek Jesień...a jednak GDZIEŚ...prawdziwa WIOSNA jest...prawdziwie jest wiecznie żywa :)
  • patrzy i czeka chyba na mnie... :(( nikt tu nie zagląda?? a takie piekne widoki... drzewa całe w koronkach szadzi zima śnieg skrzypi pod butami powietrze szczypie w policzki zima :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się