Forum Sport Sport
ZMIEŃ
      2004

2004

(50 wyników)
    • Zainspirowany pomysłem Portera oraz w zwiazku z ogloszeniem nominacji przez "Piłkę Nożną" proponuje zebrac głosy forumowiczów. Oddajemy głos na jedna kandydaturę z każdej kategorii. Pózniej porównamy z wynikami Piłki Noznej. Nominacje otrzymali: Piłkarz Roku 2004: - Jacek Dembiński (Amica Wronki) - Jerzy Dudek (FC Liverpool) - Tomasz Frankowski (Wisła Kraków) - Jacek Krzynówek (FC Nuernberg/Bayer Leverkusen) - Maciej Żurawski (Wisła Kraków) Drużyna Roku 2004: - Amica Wronk...
    • malo ciekawy ten kwiz.. czy nie lepiej bylo zrobic kilka, ale z roznych dyscyplin? a moze dolozyc wiecej pytan?:) quizy na temat wydarzen na swiecie w minionym tygodniu sa lepsze (i trudniejsze)
    • Nawiązując do wczesniejszego watku (przypominam zwyciężców: Krzynówek, Repr. Polski i Boruc) tym razem przedstawiam kandydatury Piłki Noznej w dwóch kategoriach: Trener Roku 2004: - Paweł Janas (reprezentacja Polski) - Henryk Kasperczak (Wisła Kraków) - Stefan Majewski (Amica Wronki/Widzew Łódź) - Maciej Skorża (Amica Wronki/Reprezentacja Polski) - Wojciech Stawowy (Cracovia) Obcokrajowiec Roku 2004: - Sergio Leonardo Batata (Pogoń Szczecin) - Mauro Roberto Cantoro (Wisła K...
    • ...drużyny. Czyli na mistrzostwach można będzie zobaczyć mecze Armenia vs. Cypr. Fajnie. Na razie jesteśmy na 16 pozycji (w jakimś kolejnym rankingu UEFA gdzie reguły rankingu są znane tylko paru bonzom) i najprawdopodobniej w eliminacjach do ME 2004 będziemy w drugim koszyku.
    • Jak sadzicie kto zdobedzie mistrzostwo Polski w sezonie 2003/2004???Ja stawiam na Legie bo bedzie miala teraz calkiem niezly sklad,Wisla sie rozpada i szukaja ratunku w jakis dziwnych nieznanych murzynach:)A moze jednak jakis zespol zaskoczy totalnie całą Polskę???Jak myślicie???
    • Czekam na typy.
    • 1. Kto bedzie mistrzem 2. Kto bedzie wlaczył w pucharze UEFA 3. Komu przypadną baraże 4. KTo spadnie z Extraklasy 5. Kto bedzie Sensacja: A) Drużyna B) Piłkarz 6. KTo Bezdie rozczarowaniem ( druzyna ) 7. Kto bedzie królem strzelców A oto moje typy Ad.1 Wisła lub (L)egia Ad.2 Lech,Groclin lub Amica Ad.3 Pogoń, GKS, Odra Ad 4 Polonia Ad 5 a)Cracovia b)Batata Ad.6 Wisła Płock Ad.7 Frankowski
    • Witam , Poniewaz jak zauwazyłem powstalo juz na forum typowanie ligi polskiej , to pomyslalem , ze nic nie stoi na przeszkodzie ,by powstalo typowanie swiatowe. Zaraz przedstaiwe kategorie , mam nadzieje ze zadnego uznanego zawodnika 2004 nie pominalem , ja tak to sorry. Pozdrawiam
    • Witam. Oto szósty już zestaw do typowania tegorocznych spotkań eliminacyjnych Euro 2004. Mecze odbędą się w sobotę, 6 września. 1. Francja - Cypr 2. Słowenia - Izrael 3. Bośnia i Hercegowina - Norwegia 4. Rumunia - Luksemburg 5. Holandia - Austria 6. Białoruś - Czechy 7. Łotwa - Polska 8. Szwecja - San Marino 9. Szkocja - Wyspy Owcze 10. Islandia - Niemcy 11. Armenia - Grecja 12. Ukraina - Irlandia Płn. 13. Liechtenstein - Turcja 14. Macedonia - Anglia 15. Bułgaria - Eston...
    • Widzialem te stadiony na Eurosporcie, są po prostu piekne
    • I po co były te gadki o tym że już nikogo się nie dołączy do ekipy, chyba że uzyska wynik wybitny ??????
    • mam krosty na malym!!!
    • Decyzja IMVHO nietrafna. Bardzo szanuje El Guerrouja i cieszylem sie jak dziecko, gdy ukonorowal swa piekna kariere podwojnym zwyciestwem w Atenach. Lecz on wygral zaledwie 2 biegi... Dominacja nawet Schumachera byla bardziej odczuwalna. Ale to nic w porownaniu z jednym czlowiekiem. Roger Federer. Fakty: - nie przegral ani razu z kims z pierwszej dziesiatki - nie przegral finalu - w ogole przegral bodajze 7 spotkan w sezonie (dekoncentracja?) - wygral 3 Wielkie Szlemy i Mas...
    • Szybko i do przodu - dokładnie tak gra LKS Wisła Szczucin. Tylko szkoda że spisek sędziowski zdegradował nas do 5 ligi...
    • Warszawska Legia zakończyła sezon na drugim miejscu, ale jako jedyna drużyna Ekstraklasy ma lepszy bilans bezpośrednich spotkań ze wszystkimi bez wyjątku rywalami ligowymi! Po dwa zwycięstwa 'wojskowi' odnieśli z Amicą Wronki, Lechem Poznań, GKS-em Katowice, Polonią Warszawa, Świtem Nowy Dwór Mazowiecki i Widzewem Łódź. Zwycięstwem i remisem zakończyły się dla warszawian dwumecze z Górnikiem Zabrze, Górnikiem Łęczna, Odrą Wodzisław i Górnikiem Polkowice, przy czym spośród tych ...
    • Pomoc mają niezłą
    • Oto trzeci zestaw do typowania meczów eliminacyjnych do EURO 2004. Tym razem tylko pięć spotkań. Mecze z 30.04.2003: 1. Izrael - Cypr 2. Malta - Słowenia 3. Łotwa - San Marino 4. Andora - Estonia 5. Gruzja - Rosja Zasady typowania: Typujemy wyniki bramkowe meczów. Za dokładnie wytypowany wynik - 3 punkty, za przewidzenie zw.gospodarzy/remisu/zw.gości - 1 punkt. Typ oddany na spotkanie po jego rozpoczęciu nie będzie uwzględniany. W razie jednakowej liczby punktów o miejsc...
    • schumi i senna - jeden był a drugi jest najlepszy.
    • francja, dania, czechy, szwecja, niemcy, grecja, anglia, wlochy, bulgaria, szwajcaria baraze: slowenia, norwegia, holandia, turcja, lotwa, szkocja, hiszpania, chorwacja, walia, rosja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się