IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 10:23
czy lody w pełnej opcji dla dzieci są w hotelach serwowane??
Obserwuj wątek
    • pa_yo Re: Lody 23.05.11, 10:35
      W Turcji maja takie fajne lody z mleka koziego (naturalne), że te z hoteli to przy nich "woda" :)
      • sandra00 Re: Lody 23.05.11, 11:11
        Wszystko jest opisane w katalogu jedne maja inne nie ale zawsze w hotelu można kupić albo w przy jakimś deptaku na gałki
        • Gość: mama Re: Lody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 11:42
          No właśnie jak byliśmy w Turcji,mieliśmy wielka ochotę na lody "tureckie" robione na ulicy. Muszę się jednak przyznać,że przestraszyliśmy się ewentualnych sensacji żołądkowych.jeśli ktoś próbował niech wyrazi swoją opinie na ten temat. W czerwcu Turcja po raz drugi, może teraz się skusimy;)
          • Gość: Ela Re: Lody IP: *.star.net.pl 23.05.11, 12:10
            My calarodzina tez jedlismy. Maja super konsystencje - taka gumową. Mozesz te lody odwracac "do gory nogami" i Ci nie spadna. :)

• pa_yo Re: Lody 23.05.11, 13:39
            tez sie bałam, ale jak juz raz spróbowalismy to nie było opcji, do dzis czuje ten słodkawy smak kozich lodów - hehehe
    • joanna_poz Re: Lody 23.05.11, 11:46
      w all inclusive nie mielismy.
      w ultra all inclusive - były (dla wszystkich, nie tylko dla dzieci)
      • Gość: sandra00 Re: Lody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 11:59
        Spędzam wakacje w Turcji od kilku lat w opcjii all więc jak już pisałam wszystko opisane jest w katalogu i nawet w all inclusive jest różnie w jednym były codziennie o 17.00 w innym tylko w niedziele w pozostałych wcale , co do lodów na gałki kupowanych - można śmiało kupować nawet malutkie dzieci jadły i nic im nie było !
        • Gość: Daga Re: Lody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 12:07
          Zależy od hotelu. W Alaiye Resort& Spa były dla wszystkich. Pyszne ;)
          • Gość: Inka Do Dagi prośba IP: *.zdw-bydgoszcz.pl 23.05.11, 14:16
            Daga, z nieba mi spadłaś. Ja jadę w czerwcu do tego hotelu. napisz mi proszę więcej informacji o tym hotelu. Co wchodzi wskład AL. Czy też jakieś zbiegi SPA? A jak z jedzonkiem i piciem? Czy wszystko w cenie. I takie Twoje ogólne wrażenie z hotelu.
            Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
            Jeszcze napisz proszę jak z dostępem do internetu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka