ania

(4 wyniki)
  • Ostatnio, przy powtórce książek Guruy zwróciłam uwagę, że jakoś rzadko pojawiają się te dwie panie. Zwłaszcza pani Ania jest tajemnicza. Wiadomo o niej, że jest sędzią, znajomość Guruy z nią zaczyna się chyba w czasach Diabła. I właściwie to prawie wszystko, jest jeszcze jakieś jedno zdjęcie w Autobiografii i cisza. Ciekawe dlaczego. Predzej czy później Gurua opisuje wszystkich swoich znajomych, nawet Maria doczekała się fragmentu w Krowie niebiańskiej a Ania nigdy.
  • Pewnie o tym już było, ale ja zauważyłem to w księgarni dziś, a wątku nie mogę znaleźć. Uważam rekomendowanie tej książki przez Guruę za plamę i składam to na przesielnie zimowo-wiosenne, każdemu sie zdarza.
  • Zamieszczam poniżej w rozdziałach ostateczną wersję "Rogatka". Proszę o uwagi i komentarze, zamieszczane pod stosownym rozdziałem - tak będzie łatwiej, bo będę wiedziała, którego rozdziału wpis dotyczy. Natomiast jeśli wpis ma dotyczyć Rogatka jako całości, to proszę skorzystać z odpowiedzi na tytułowy wpis wątkowy. Stylistyka mi trochę "kuleje" i z Waszą pomocą mogłabym ją poprawić, by Rogatek wyglądał porządnie, a nie jak "kot niecnota, co spadł z płota". Pozdrawiam i mam nad...
  • Sądzę, że dalsze dzieje Rogatka, zgodnie z sugestią, będzie milej czytać na mniej "zaśmieconym" wątku. Dziękuję serdecznie wszystkim sympatykom rogatego kotka (wiecie za co:) ) i zapraszam do lektury dalszej pisaninki.:) Falconetta :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się