Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      ania

ania

(10 wyników)
    • do mtm3(5)

Małgosiu , odbierz pocztę :),Ania
    • Czy ktoś z was ma namiar na pielęgniarkę z Pruszkowa?
    • Hej, Artur, Proszę Cię, otwórz maila, bardzo ważne dla nas , pozdrawiam, Ania.
    • Tragedia ALAT 230, ASPAT 159 (przy normach do 40), b. liczne bakterie w moczu (pierwszy raz chyba w życiu coś takiego wyszło), nie wiadomo co, bo na razie bez rozmazu, ślad białka w moczu, Bazocyty wysoko 1,1 , Leukocyty nisko nadal teraz 3,73 przy normie od 4 do 10 i tak się poprawiły poprzedniego miesiąca były ich 3,00 przy normie jak wyzej. Ostatnio terapia od paru dni Tini 7 dni puls (od paru dni 2x1/2 zamiast 2x1 z powodu bólów ,Azitrox 250 1 x co drugi dzień , codziennie 2...
    • Poszukuję w Warszawie / lub okolicach lekarza zakaźnika, który leczenie neuroboreliozy u córki potrafiłby skojarzyć ze stopniowym odstawianiem leku neurologicznego. Którego nie przeraziłaby liczba rozpoznań u córki, poza boreliozą miedzy innymi choroba tarczycy .W ogóle Proszę Was o namiary w Waszych oczach znających się na leczeniu boreliozy , sumiennych lekarzy na maila. Pilne, Ania.
    • Natknęłam sie niedawno na bloga Marceliny marcelina.blox.pl/2010/04/O-leczeniu-boreliozy-w-Anglii.html to jeden z tematów dotyczących jej walki z borelą.jestem ciekawa co u niej i jak sobie radzi-moze ktos wie czy jest na naszym forum? Ania.
    • WItam ponownie Widzę, że na razie przynajmniej ze Stowarzyszenia nici. W takim razie chciałbym Wam zaproponować stworzenie takiej mniej formalnej organizacji - grupy wsparcia. Chciałabym, abyśmy przestali być anonimowi, i tworząc taką grupę wsparcia, rozpoczęli taką quasi działalność społeczno-edukacyjną. Jest nas na forum dosyć, wystarczy dokonać podziału obowiązków. Np. jedni by tłumaczyli jakieś ciekawe artykuły, inni pisali tekstydo ulotek-informatorów, obrabiali grafikę, nag...
    • Kochani tak jak Wam pisałam tat ma pozytywny wynik na boreliozę, jesteśmy po spotkaniu z doktor Beatą i mamy rozpisane leczenie taty narazie na miesiąc. Pomimo tego, że tata wie, że przy diagnozie SLA nie ma nic do stracenia i powinien zacząć się leczyć, bo możew to nie żadne SLA tylko borelioza, nie możemy go zmobilizować do rozpoczęcia terapii. Powód? Obawa przed skutkami ubocznymi... Po 6 dniach antybiotyków podawanych przed badaniem PCR real time, rozregulowały się tacie ko...
    • Witajcie, ociągałam się z tym dośc długo,ale postanowłam założyć swój wątek na forum. Odzywałam się okazjonalnie to tu, to tam, ale widzę, że ne ma to jak własny wątek. Dochodzenie zaczęłam w maju 2007, kiedy przez 4 tygodnie dręczyły mnie silne objawy grypopodobne, nieustępująca gorączka, zlewne poty, powiększone węzły chłonne i powiększona wątroba oraz śledziona. Kiedy już wykonałam setki badań i testów w których wszystko było w jak najlepszym porządku wpadłam jeszcze na pomy...
    • Czytam was od ponad roku,odkąd dowiedziałam się,że mam tę przeklętą chorobę i zaczęłam ją leczyć z przerwami i zbyt małymi dawkami i wcale nie byłam zdrowa tak jak twierdził lekarz.Zjadała mnie pomalutku,powoli przez 10 lat,aż 2,5 roku temu wybuchła w pełnej swojej krasie.Zaczęły się wędrówki po lekarzach,badania i nic,a ja stałam się malutka,słabiutka,głupiutka i płytka,żeby dyskutować z lekarzami,że to nie depresja ani nerwica,nie miałam na to siły,chęci i straciłam wiarę w odkrycie m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się