ania

(6 wyników)
  • Od poczatku grudnia nie przespałam w całości ani jednej nocy. Nasz synek ma ostatnio straszne kłopoty ze spaniem. Ma półtora roku, jedni mówią, że to taki etap, w każdym razie nie śpi dobrze. Mój mąż jest w domu tylko w weekendy, w tygodniu ja do małego pielgrzymuję po dwa, trzy razy. W weekendy wstaje mąż, ale ja się i tak obudzę zawsze. Podjęłam juz pewne kroki i jest trochę lepiej, ale pożalę się Wam tutaj, bo tylko Wy jestescie w stanie zrozumieć, jak czuje się osoba chora ...
  • Mam pytanie do kobiet, które w ciąży brały leki. Jestem teraz w piątym tygodniu i, niestety, wymiotuję. Chciałam zapytać, czy ktoś wie, ile wchłaniają się leki po połknięciu. Jak na przykład wymiotuję godzinę po połknięciu, to czy one się już wchłonęły, czy nie? Będę w poniedziałek dzwonić do lekarza, ale może ktoś wie, jak to z tymi lekami, no i z kwasem foliowym. Będę wdzięczna. Pozdrawiam, Ania
  • Dziewczyny, co u Was? Jak się czujecie? I jak wasze dzieciaczki? Pozdrawiam serdecznie, Ania
  • Mam na imię Ania, mam 24 lata i choruję od trzech lat. W tym roku biorę ślub, a potem chciałabym mieć dziecko. Niczego bardziej nie pragnę. Byłam u lekarza, postanowił, że muszę zmienić dawki leków. Zgłosiłam się do ginekologa, który zajmuje się kobietami z epi. Wszystko jest na dobrej drodze. Jest tylko jeden problem. Mój przyszły mąż bardzo często wyjeżdża, taką ma pracę. Nieraz wraca tylko na weekend. Jak ja sobie poradzę sama z dzieckiem? Jak znieść bezsenne noce? Jak opiekowa...
  • Czy ktos z was bierze ten lek? i czy pomaga? ja biore od paru lat i nie czuje zadnych skutków pozytywnych ani ubocznych. czasem zapomne wziasc i nic.
  • Miałam dwa tygodnie stan padaczkowy, leżałam 10 dni w szpitalu, w tym 4 byłam w pokoju intensywnej opieki. Wyszłam i dopadła mnie jakaś depresja. Ale śpię dobrze, normalnie, ostatnio regularnie, wstaję o tej samej porze, jem normalnie, nie zadręczam się myślami, że nie mam przyjaciół itp. Tylko...tak mi smutno i ciężko. Nie wiem, czy to dlatego, że wystąpił taki napad, czy dlatego, że włączyli mi nowe leki i wytępuje kilka środków ubocznych (np.często podwójne widzenie). A może pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się