ania

(3 wyniki)
  • Tymek właśnie skończył 2 lata i ma poparzoną wrzątkiem lewą rączkę. Właśnie wróciłam na chwilę do domu ze szpitala w Warszwie na Niekłańskiej i od razu trafiłam tutaj w poszukiwaniu informacji o poparzeniach - po 30 minutach spędzonych na czytaniu forum (za chwilę biegnę z powrotem do synka) mam bałagan w głowie i wiem tylko, że jeszcze daleka droga przed nami. Na razie czekamy w szpitalu na diagnozę jak głębokie jest poparzenie. Trzymajcie kciuki. Czego nie przegapić w pierwszym...
  • razem z 3,5 letnią Małgosią dołaczamy do grona Małgosia 3lutego poparzyła się 1,5 litra wrzątkiem klatke piersiową, brzuch, obie rączki, nóżki... juz jest po przeszczepach skóry (lewa ręka, brzuch, lewe udo), włoski na główce odrastają, ma jeszcze bandaże na brzuchu i ręce...resztę smarujemy maścią z wit. A i contartubexem tam, gdzie sa odkryte miejsca i nie ma skóry Szukam pomocy i wsparcia w tych trudnych zmaganiach, wiem, że wszyscy to przechodziliście i wiecie co czuję poz...
  • Niestety dołączyłam do grona osób z "Oparzonych dzieci". Cieszę się jednak, że jest takie forum i sympatyczne grono osób wzajemnie się wspierających. Dzięki niektórym waszym wypowiedzim przetrwałam pierwsze, najgorsze chwile. Teraz będę walczyć o normalne życie dla mojego synka. Mój synek wylał na siebie kawę. Jesteśmy już po leczeniu szpitalnym i teraz przed nami zmiany opatrunków. Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do waszego forum i wspomożecie radami. Dziękuję i pozdrawi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się