bezpieczny

(9 wyników)
  • myślałam o rozpoczęciu kuracji ziołami ojca Sroki, tylko mam wątpliwości czy to jest zupełnie bezpieczne. czytałam,że wiele dziewczyn miało bóle głowy, brzucha, kłócie jajników i inne objawy. to chyba świadczy, że coś jest nie tak. skąd wiedzieć jak naprawdę ta mieszanka działa na mój organizm. wiele dziewczyn pisało, że bardzo pogorszyła im się cera, stały się senne. przecież gdyby coś takiego się działo po normalnych lekarstwach to prawdopodobnie trzeba by natychmiast odstawić. ...
  • Od jutra mam zastosowac kurację femarą- 2 tabl w 2dc. Oprocz tego zazywam luteinę. Boję się jakoś tej femary. Może dlatego ,że wiem w jakim schorzeniu jesty stosowana(rak piersi) Lekarz uspokaja mnie,że to jest bvardzo mała dawka. Dotychczas zazywalam clo i nie pomogł niestety, a do tego zle sie po nim czulam. Mialam depresje w trakcie i pare dni po zazyciu calej dawki. Jak jest z femarą? Daje jakies skutki uboczne? Mam tez pytanie do osob leczących się hormonalnie.Czy z tych lekow mozn...
  • drogie dziewczyny czy przyjmowanie lekow takich jak urosept i rutinoskorbin 3 razy dziennie po 2 tabl.w razie ewentualnej cizy moze miec jakis negatywny wplyw na stan zarodka.
  • Prosze o kontakt osoby, które w pierwszych miesiacach ciąży stoswały Gravibinon oraz no-spę. Czy Wasze Maluszki są zdrowe i maja się dobrze! Pozdrawiam.
  • czy to nie jest zbyt inwazyjne badanie, które może zaszkodzić nam ? Czy nie może być z tego jakichś powikłań ?
  • Za parę dni czeka mnie obrona pracy magisterskiej a tu starania o dzidzię w pełni! Już teraz chodzę i trzącham portkami a w dzień obrony to nawet nie próbuję sobie wyobrazic co się będzie działo...znacie coś uspokajającego bezpieczego dla organizmu, coś co pozwoliłoby mi spokojnie przejść przez ten nerwowy dzień? pozdrawiam mik
  • Lekarz uznał ze powinnam zrobić HSG. Niedawno poroniłam w 8 tyg :-((, kłopotów z zajściem w ciążę nie miałam(chociaż tyle dobrze).Po co to badanie. Boje się trochę przecież naświetla się wtedy jajniki (i pęcherzyki)Rtg. Poradxcie co mam zrobić.Pliiissss
  • Okazało się, że mam cyste 4cm, czy cysta to to samo co torbiel? Dziewczyny pani doktor bardzo mnie przestraszyła, mówiąc, że to jest niebezpieczne:( Powiedzcie prosze Mi coś na ten temat pleas:))) Co robić, co o tym myśleć, czy to naprawde żle wróży? Pomóżcie.....
  • Dziewczyny, prosze was o odpowiedz, kiedy mozna mowic o grozbie hiperstymulacji? ja bardzo silno reaguje na stymulacje gonadotropinami, ale clo nic nie rosnie. aktualnie stosuje Menogon -wzielam juz 5 zastrzykow od 2 do 6d.c., a w 7 d.c. poszlam na usg: endo 5.8 jajnik lewy 13mm, jajnik prawy 12mm, 10mm,10mm. Lekarz mi mowi, ze teraz musimy uwazac, by nie urosl piaty pecherzyk, bo trzeba bedzie skanselowac cykl, bo ponoc juz przy pieciu pecherzykach grozi hiperstymulacja,. ja je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się