Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      bezpieczny

bezpieczny

(5 wyników)
    • Pojawił sie w trakcie leczenia guzek w pachwinie. Trudno powiedzieć czy jest przesuwalny czy nie, ale raczej nie. Jest wielkości ok 3 cm nierównomierny. Dr powiedziała że to może być powiększony węzeł chłonny i nie przejęła się. Ginekolog też zignorował. Mam wrazenie że to coś sie powiększa. Czy nalezy sie tym niepokoić-co to moze być?
    • Ktos sie pomylil,teraz to nie wazne,przez miesiac czasu bralam rifampicyne300mg 2 razy po 2 tabletki,czyli 1200 dziennie.Dopiero dzisiaj sie dowiedzialam ze 600 to juz konska dawka.Od miesiaca ,moj stan zdrowia pogarsza sie ,jest po prostu znowu tragicznie,w miedzy czasie obnizenie bardzo duze temperatury,bole calego ciala,stawy,glowa.Najprawdopodobniej zalatwilam sie rifampicyna,a po drodze lykalam jeszcze tini,nie wiem jak mi sie udalo wytrzymac.Kochani uwazajcie i sprawdzajci...
    • witam, pomimo braku na pismie wyników badan w koncu zmusiłam mojego lekarza rodzinnego do wypisania recepty na unidox, na razie na 10 dni. Gdy zapytalam o dawke 400 mg babka zrobiła wielkie oczy i zaczęła mi mówić o wielkim niebezpieczenstwie jakie niesie zażywanie tak wielkich dawek i to przez 6 tygodni. Dokładnie nie wyjasnila na cyzm to może polegać, dlatego pytam was: Jakie skutki uboczne dla organizmu mogże miec zażywanie takich dawek? Ona mówiła wręcz o zagrożeniu życia. ...
    • Postanowilem zalozyc taki watek dlatego, zeby wszystko było w jednym kawałku a nie porozrzucane po calym forum...Jezeli chodzi o mnie to narazie podczas leczenia, brania doxy,metro, flory i nastatyny biore: -multiwitaminy, - Paraprotex, - Nopalin Jezeli chodzi o inne wpomogacze to fajnie jak byscie pisali to wszystko w tym watku i dzielili sie waszymi sukcesami oraz porazkami dotyczacymi suplementów ktore pomagaja w leczeniu.
    • witam, Muszę leczyc borelioze, mam 6 tygodn.dziecko, chce karmic piersią. Powiedzcie, czy doxycyklina jest najskutecznijeszym antybiotykiem w leczeniu? Pani w poradni laktacycjnej mowila że mozna 3 tygodnie karmic piersia zazywajac ten lek (kolejne 3 juz nie,ale mowila o zażywaniu dwoch kapsulek, chodiz wiec chyba o jakies mniejsze dawki? Rodzinny nie chce mi wypisac leku dopóki nie zobaczy na pismie wyniku PCR-u musze czekac). Ale mowila też ta sama pani że mozna mieszać penic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się