Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      bezpieczny

bezpieczny

(5 wyników)
    • Co wiecie o stosowaniu leków homeopatycznych w ciąży? W internecie "mówi się", że homeopatia jest bezpieczna dla kobiet w ciąży i ich dzieciątek, ale czy na pewno? Dajcie znać, co myślicie. Aha, męczą mnie zatoki i to z ich powodu zastanawiam się nad homeopatią... Pozdr.
    • witajcie :) dostałam od lekarza ignatię, roślina ta zawiera strychninę. biorę ją doustnie, boli mnie potem brzuch, a pierwszej nocy miałam koszmarny sen. Obawiam się kontynuować kurację, zwłaszcza, że czytałam w opisach internetowych, że dokładne efekty tego leku nie są znane, i że strychnina jest silnie toksyczna, i kumuluje się w wątrobie. czy jest tu ktoś kto dobrze zna ignatię, i ma więcej informacji? będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam
    • stosuje preparaty sanum-lekarz zalecil wymiane plomb amalgamatowych.Mam az 6 takich wypelnien. co robic? starsze kolezanki odradzaja bo ponoc potem zeby sa o wiele slabsze...a ja mam 28 lat ciezko mi
    • Znalazłam w sieci informację o bezpieczeństwie homeopatii. Chodzi o to, że w lekach homeo zawierają w sobie łatwo przyswajalne przez organizm człowieka znajdujące się w przyrodzie składniki roślinne, zwierzęce i mineralne. Napisali, że są to naturalne substancje i nie są one toskyczne dla środowiska. Leki homeopatyczne nie wchodzą też w interakcje z innymi lekami i można stosować je nawet w ciąży!
    • od dzisiaj w aptekach,na razie -wstrzymanie- wszystkich leków z tej firmy zdaje się że przez GIF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się