Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      bezpieczny

bezpieczny

(7 wyników)
    • Mam do Was prośbę o wpisywanie swoich spostrzeżeń, wrażeń i doświadczeń związanych z bezpieczenstwem w PAryżu. Wiele osób tam było i wiele się wybiera. Zwłaszcza Ci co jadą z dziećmi zawsze pełne są obaw.Piszcie czy to spokojne miasto..czy raczej trzeba się obawiać kogoś zza rogu? Nie robię żadnej ankiety - to raczej dodatkowe wiadomości dla podrózująch..
    • czy ktoś nocował może we francji tak na dziko, w namiocie ale nie na campingu tylko gdzieś pod chmurką, drzewkiem itp.? bezpiecznie/niebezpiecznie, policja/nie policja? jak to jest? pozdrawiam Marek
    • Witajcie, ktory z ponizej podanych hoteli sieci Ibis polecilibyscie mi na 4dniowy wypad do Paryza. Szukam czegos dla rodzicow (spokojna i ladna okolica, dobre polaczenie z centrum i atrakcjami Paryza). Z gory dziekuje. Propozycje innych hoteli (cos na poziomie Ibisa) mile widziane. Pozdrwiam Blazej. www.ibishotel.com/pl/hotel-3298-ibis-paris-porte-de-clichy-centre/location.shtml Hotel Ibis Paris Porte de Clichy Centre 15, boulevard Victor Hugo Place des Nations-Unies - 92110 - CLI...
    • Od razu uprzedzam, że wiem, ze w innych watkach jest cała masa na temat dojazdu (Orlybus, RER itd) Ale: Polecono mi taki dojazd z Orly: Co do najtanszego rozwiazania Orly - Paris, polecam autobus 285, kierunek Villejuif Louis Aragon Metro. A nastepnie bierzemy metro 7 i juz w Paryzu! Czas: 20-30min Koszt: 2,20E Czy ktoś mógłby to skomentować? Czy to się zgadza?
    • czy jest bezpieczny. Chcielibysmy zrobic troche zdjec poznym wieczorem lub noca , czy mozna bezpiecznie poruszac sie metrem. Mam pytanie tez do osob ktore fotografowaly noca , czy uzywaliscie statywu? Moze ktos podpowie jak najlepiej robioc zdjecia nocne. Dziekuje i pozdrawiam
    • Czym lepiej dostać sie do Paryza koleją czy samochodem? Jesli koleją to może ktos sie orietuje ile kosztują bilety i gdzie najlepiej wysiąsc w Paryzu [na którym dworcu].Wiem ze niedaleko campingu jest dworzec kolejowy wiec nie było by problemu z pociągiem.Za wszystkie wskazówki bardzo dziekuje
    • czy ktos ma sprawdzone jakies campingi nad atlantykiem? Slyszalam ze latem tam czesto pada czy to prawda? Wybieram sie w okolice St.Jean de-Monts z dziecmi czy to dobry pomysl?Ktos tam byl? Dzieki za kazda informacje o tym regionie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się