Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      bezpieczny

bezpieczny

(12 wyniki)
    • Drodzy forumowicze, Być może się powtórzę w tym wątku, ale pragnę zagadnąć o bezpieczne biuro podróży organizujące wakacje w Grecji. Czy moglibyście napisać jakie jest godne uwagi? Pytam, ponieważ nigdy nie korzystałam z ofert biur i trochę się obawiam, ponieważ chcemy wyruszyć z malutkim dzieciątkiem. Będę wdzięczna za cenne informacje. Pozdrawiam
    • sory jadę poraz pierwszy do Grecji i standartowe pytanie bezpieczeństwo i niedobre sytuacje- jak z tym?
    • Jakich miejsc unikać?, co może nas spotkać, lub spotkało?, ważne adresy, itp.
    • Słuchajcie, trochę się przeraziłam: przewodnik.onet.pl/1236,1605,291408,notka.html chcę jechać do Olimpic Beach we wrześniu, jak to w rzeczywistości wygląda z tymi okropnymi stworzeniami??? Pozdrowienia.
    • małe pytanko co z meduzami. Ponoć czerwone parzą? Co robić jak ma się nieprzyjemność z meduzą. Co na oparzenie?
    • za parę dni jedziemy na Kretę, zatrzymujemy się w Rethymnonie i mieliśmy zamiar wypożyczyć samochód i trochę pozwiedzać. Zaplanowałam już trasę i na "szczęście" w porę obejrzałam ją sobie dokładnie na google earth, jestem załamana :( naprawdę nie można dotrzeć na południe Krety omijając te wszystkie zakręty, przepaści i szczyty gór? wąwozy są do przejścia jak najbardziej, ale reszta odpada... oboje mamy prawo jazdy już kilka lat, ale praktycznie nie jeździmy, a chcielibyśmy jednak jakoś...
    • Jestem ciekawa czy naprawde trasy do roznych ciekawych miejsc,ktore opisujecie na forum sa tak niebezpieczne.Wybieram sie na Krete i mam zamiar wypozyczyc samochod,ale po tym co przeczytalam strasznie sie boje czy poradze sobie na gorskich drogach
    • Lece do Aten. Spedze tam tydzien ale nie mam zarezerwowanego zadnego noclegu bo tez nie chce tego robic. Myslicie, ze nie bedzie problemu zeby przespac sie na plazy albo w jakims gaju oliwnym?? :) Pytam serio Ktos juz probowal takich eksperymantow?? Z gory dzieki za wszelkie rady..
    • wszyscy tu piszą o wypożyczaniu samochodow a jak jest ze skuterami?? trzeba miec prawko?? ile to mniej wiecej kosztuje?? i czy jest bezpieczne??
    • pech(20)

Wybierając się do Grecji chyba nikt nie bierze pod uwagę,że takie rzeczy mogą się stać.Ktoś miał pecha... wiadomosci.wp.pl/gid,11792262,title,Byles-w-Grecji-To-moglo-przydarzyc-sie-Tobie!---zdjecia,galeria.html
    • Jak dostać się na plażę Balos tak żeby nie iść w dół tymi stromymi kamienistymi schodkami? Wiem że można podjechać samochodem po b. stromym zboczu, droga niebezpieczna a potem zostawić auto i stomymi schodkami w dół do plaży. Moje dziecko nie da rady. Czy jest jakaś inna droga? Proszę podpowiedzcie bo tak bardzo chcę zobaczyć to miejsce.......
    • czy da się wtedy robić coś poza siedzeniem w wodzie? zastanawiam się nad urlopem a możliwy jest tylko lipiec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się