Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      bezpieczny

bezpieczny

(13 wyniki)
    • kupował tam ktoś? www.terminala.pl/ piszą, że mają akredytację IATA. Albo może wiecie jak sprawdzić, czy to legalna agencja z biletami lotniczymi?
    • Czy plecak jak bagaż rejestrowany to bezpieczne rozwiązanie,bedą w nim same ubrania,ale nie będzie zamknięty jak walizka bo to bagaż - co jeśli ktoś mi coś podrzuci z obsługi bagażowej - np narkotyki ?? Lecę do Brukseli. To moja paranoja :) czy uzasadniona obawa ?
    • Za tydzien czeka mnie przelot tymi liniami. Strasznie boje sie latac. Mam wiec male pytanie do wszystkich ktorzy mieli stycznosc z tymi liniami lotniczymi.Czy sa to bezpieczne linie? Czy nie lataja starymi samolotami, i czy odnotowano kiedys jakies kraksy z udzialem tych wlaśnie lini?? Serdecznie dziekuje za kazda odpowiedz
    • czy tupolew latający dla primy z air cairo jest bezpieczny? czytałem że jest strasznie zaniedbany jak na 10 lat...
    • Niestety, jak wiecie po wypadku samolotu ATR jest strach ... Czy wiecie jakie samoloty latają z Polski do Tunezji? Czy Boeingi, czy również ATR-y ? I jak tam jest z bezpieczeństwem...co sądzicie?
    • bezpieczny przewoznik prosze o opinie dotyczace czym bezpiecznie dostac sie na poludnie europy zakladajac ze pierwsze wybieramy przewoznija a pozniej kraj docelowy co sadzcie o air berlin ,sky europe ,rainair lte centalwings itd
    • Mam pewne watpliwosci co do przewozu niektorych rzeczy w bagazu glownym (przewozonym w luku samolotu). Mianowicie, czy moge do bagazu glownego wsadzic: - nozyk (wiadomo - przyda sie aby ukroic bulke, kielbase czy cos w tym rodzaju) - dezodorant czy pianke do golenia w aerozolu - malo znaczace dokumenty np jak ksiazeczka zdrowia czy ksero paszportu itp... - jakies pieniadze (mam taki zwyczaj ze nigdy nie przewoze calej sumy jaka zabieram na wakacje w jednym miejscu, tylko rozdzielam p...
    • Witam, zahaczyłam o wątek www.tur-info.pl/p/fo_id,8254,,linie_lotnicze_tunisair,tunis_air,opinie,opinia,komentarze,dobre_biuro,zle.html i nie ukrywam że trochę się zdenerwowałam. Nie mam wpływu na linie jakimi lecę na wakacje ,bo ustala to biuro podróży, a okazało się że właśnie tymi liniami mam lecieć ... No i mam gęsią skórkę ...
    • Witam!!! Po nowym roku chcę skorzystać z podróży samolotem do Kopenhagi, tylko mam pewne wątpliwości, linia Norwegian jest wielokrotnie tańsza niż pozostałe, ale największą moją obawą jest rezerwacja i płatność kartą kredytową poprzez internet za bilet-czy transakcja ta jest całkowicie bezpieczna /przewoźnik zapewnia, że tak, ale wolałabym poznać opinię osoby, która ma doświadczenie w tej kwestii/. Pomóżcie, bo to moja pierwsza podróż samolotem i jestem zielona. Dziękuję!
    • Witam, chcę lecieć do Am. Pd. z przesiadką w Miami, dwoma różnymi przewoźnikami (dwa różne bilety). Do Miami z biletem Air France, a z Miami do Am. Pd. z biletem Lan-u. Mam 2 h 40 minut (jeśli AF się nie opóźni). Czy to bezpieczny zapas czasu na złapanie Lan-u? (muszę przejść przez Imigration, odebrać bagaż i dopiero będę się mógł odprawiać w Lan).
    • Kupiłem bilet do Dusseldorfu w PLL LOT i lecę Embraerem. Czy ktoś coś mi może napisać na temat tego samolotu? Czy są bezpieczne?
    • witam, wszedzie zabieram moj scyzoryk szwajcarski na urlop.... bardzo przydatna rzecz, ale samolotem jeszcze go nie zabieralem.... czy bedzie bezpieczny w bagazu glownym? nie chcialbym go stracic.... bo to prezenet byl.... pozdrawiam
    • Sluchajcie - jutro wylatuje i mam pilne pytanie. Jak wiadomo w bagazu podrecznym nie mozna przewozic rzeczy niebezpiecznych. Mam do zabrania ladowarke do aparatu cyfrowego i poniewaz nie chce zeby (odpukac) zginela, to chce ja zabrac do bagazu podrecznego. A ladowarka jak to ladowarka ma sobie kabelek do pradu. Czy pozwola mi to przewiezc w bagazu podrecznym, czy raczej kabelki pochowac do glownego, a w podrecznym zabrac same urzadzenie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się