typson 30.07.05, 18:36 polknalem juz cztery sztuki, zostaly jeszzce 4 i juz koniec zapasow. (jest jeszcze karmi żony ale to na laktacje). pije, nie upijam sie i dalej jestem spragniony. WTF?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: 4 browary left... 30.07.05, 18:40 haa!! a ja wczoraj kupiłem całą skrzynkę 24 szt.i jeszcze mam, jak Ci zabraknieto zapraszam:)) Odpowiedz Link
typson Re: 4 browary left... 30.07.05, 18:44 nie bede juz w stanie dojechac. Ale jak zona wyjedzie to moze wybiore sie w jakis sloneczny dzien na przejazdzke (bez dachu) to bede Cie nawiedzal ;) Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: 4 browary left... 30.07.05, 18:47 A ja wczoraj kupilem 12 puszek Heinekena. Zapraszam :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: 4 browary left... 30.07.05, 18:53 marekatlanta71 napisał: > A ja wczoraj kupilem 12 puszek Heinekena. Zapraszam :) ....noooo Ty to już jesteś bezkonkurencyjnie dowcipny:)))) Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: 4 browary left... 30.07.05, 23:44 Ja powaznie :) Piwko stoi w specjalnej komorze w lodowce - temperaturka -1 Celsiusz - wspaniale sie takie pije. Odpowiedz Link
typson 3 browary left... 30.07.05, 20:17 kurne, schladza sie atmosfera. Poki so nie zanosi sie na jakas modofoko burze. Moze to i lepiej. Jesli chodzi o piwa, to chwilowo przerywam, bo mam ochote na przejazdzake "senza dach". Z kamery sie zgrywa przez firewire. Czy ma ktos doswiadczenie z produkowaniem DVD Video z plikow AVI? Odpowiedz Link
truskava Re: 3 browary left... 30.07.05, 21:12 typson napisał: (...) > Z kamery sie zgrywa przez firewire. Czy ma ktos doswiadczenie z produkowaniem > DVD Video z plikow AVI? A co Cie boli w tym temacie? Brother montował cos takiego, to go moge podpytać (jak go złapie telefonicznie) Odpowiedz Link
typson Re: 3 browary left... 30.07.05, 21:20 znaczy teoretycznie wiem, ze sciaga sie z kamery to jakiegos surowego formatu typu AVI (to bez kompresji). Potem trzeba sobie wrzucic do legalnego Adobe Premiera, porobic efekty przejscia, etc i wyeksportowac do jakiegos AVI. Pozniej gotowe prefabrykaty zamienic na audio i video osobno i nagrac jakims programem. Ale nie chce mi sie i cos 1click bym chcial ;) Odpowiedz Link
truskava Re: 3 browary left... 30.07.05, 22:04 qfa, młody zamelinował się gdzieś poza zasiegiem. Jak go namierze, to podpytam, czy nie ma jekiegos programu typu one-click all-in-one Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: 3 browary left... 30.07.05, 23:42 Pinnacle Studio robi takie cos - wlasnie sobie pare dni temu kupilem i teraz pracowicie przegrywam 36 godzin filmow jakie mam na tasmach Hi-8 na komputer. Natepnym krokiem bedzie edycja i nagranie DVD - z tego co sie zorientowalem Pinnacle Studio potrafi robic DVD menus itp. Potrafi tez tworzyc DVD z dowolnych formatow. Odpowiedz Link
truskava Re: 3 browary left... 31.07.05, 01:44 Do którejś karty video dołączyli płyty z oprogramowaniem firmy ULEAD (VideoStudio, DVD MovieFactory, DVD DiscCreator) i młody z tego korzysta. Najbardziej chwali sobie VideoStudio. Odpowiedz Link