chandra

(3 wyniki)
  • Takie (nie)uzasadnione uczucie, że świat jest beznadziejny a my sami nic nie warci... Miewacie takie stany? Mnie pomagają np małe zakupki, coś zupełnie niepotrzebnego i tylko dla mnie :-) Pomaga też kilka drinkow, ale na krótka metę. Jesli to ze wzgledów portfelowych niemożliwe (bywa, bywa..) to w szczególnych wypadkach uciekam się do niecnych sposobów, np pytam moje córki za co kochają mamusię. Zawsze pomaga :-) Zdradzicie Wasze sposoby?
  • Witam wszystkich forumowiczów! Czy Was jak i mnie dopada zimowa chandra spowodowana tą pogodą? Ostatnio siedziałem w pracy szperając po internecie i nic chyba mnie już nie bawi. Znacie może jakieś strony, gdzie humor i rozrywka jest na poziomie?
  • Witam wszystkich w czerwcowy poranek. Pogoda nas nie rozpieszcza, o nie... I właśnie zaczynałam być zła na pogodę i cały świat, aż tu nagle wpadł mi do głowy nowy temat wątku. Każdy z nas ma jakieś swoje sprawdzone sposoby na rozwianie chandry, na złagodzenie jakiś małych smuteczków, albo na zneutralizowanie niebotycznego zdenerwowania. Może się nimi podzielimy? To ja podam kilka swoich: jak mi smutno i źle to zawsze pomaga mi widok mojego kota, który boksuje polityków w ekranie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się