chandra

(4 wyniki)
  • Jestem w 15 tyg. od dwóch dni płacze, pokłóciłam sie z mężem i ...ciąża przestaje mi sie podobać... Nie wiem co robić, jak sobie z tym poradzić??? Jest mi bardzo źle
  • Siedzę w pracy. Nic mi się nie chce. Tylko ryczeć... Macie jakieś sposoby aby polepszyć sobie humor... ? Nie mam siły pracować. I czy Was też czasami pochwa boli? Jutro idę do lekarza – to się spytam czy takie bóle mogą być, czy coś nie tak. Pozdrawiam
  • jakoś mi smutno jest w jakiś rodzaj stagnacji popadłam, nie robię nic innego tylko leżę na kanapie lub siedze przed komputerem, staram się spacerować ale mi cięzko podobnie ze sprzątaniem, zakupami czy załatwianiem czegokolwiek - zaraz twardnieje mi brzuch, brak mi tchu albo mały kopie po pęcherzu i wracam do domu wykończona jak po wykopkach czuję się taka bezużyteczna, nic mi sie nie chce, taka zasiedziała stara ciężarówa szlag mnie trafia że nie dam rady, dni mijają takie s...
  • Jestem w 42tyg ciąży i wciąż po zapisie ktg odsylają mnie z kwitkiem do domu. Jestem już zniecierpliwiona oczekiwaniem, nie śpię po nocach i zaczyna mi się jakaś chandra, chcę mi się ryczeć z byle powodu.Dzisiaj lekarz stwierdził, że jakieś rozwarcie już jest szyjka spulchniona i jak nie będzie się nic działo to mam się zgłosić w środę do szpitala. Mnie nerwy zrzerają i coraz bardziej obawiam się porodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się