chandra

(5 wyników)
  • Macie jakies sposoby? Pilne!
  • czasami mnie zołza dopada... cholera jedna... nie weźmie pod uwagę, że jest sobota, że mogłabym gdzieś sobie pojechać, wyjść... włączyłam ukochaną muzę, w tv włączyłam jakowyś film i nic! ślozy same od czasu do czasu płyną... ech te hormony :( jakos natura to spier...liła, że człek sobie poradzić z tą fabryką chemiczną nie moze... Wy też tak czasmi macie???? znaczy kobiet pytam bo panów to chyba nie tyka...
  • Dopadła mnie dzisiaj, czaiła się od kilku dni. Dzisiaj poległam na polu bitwy.
  • Chociaż przesilenie jesienne zdecydowanie częściej dopada młode kobiety, to panowie też nie mogą spać spokojnie. Czego należy się trzymać, żeby pierwszy dzień jesieni powitać z otwartymi ramionami, zamiast siedzieć pod kołdrą i płakać rzewnymi łzami? Jednych nadejście jesieni ni ziębi, ni grzeje, innych po drugiej połowie września dopada megawielka chandra. Zamiast się cieszyć, że wreszcie koniec z męczącymi upałami, płaczą, chorują, nienawidzą wszystkiego i najchętniej w ogóle...
  • Nachodzi mnie chandra, jakiś taki poświąteczny szok. Wybiorę się na zakupy, albo do fryzjera, żeby zniwelować kiepskie samopoczucie, a być może całkiem je zmienić. A Wy, jakie macie sposoby na poprawę nastroju?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się