Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      chandra

chandra

(3 wyniki)
    • Zawsze, kiedy konczy sie lato, zaczyna jesien dopada nmnie znuzenie, zniechecenie, nic mi sie nie chce i ni wiem co mam ze soba zrobic:( Ta deszczowa pogoda jest strasznie dobijajaca,moze ktos zna skuteczny sposob na poprawe humoru i na nude?
    • Fetish balsam na kobiecą chandrę lub wyuzdane pragnienia. Co, o tym sądzą Panie? “W przelocie normalnej codzienności, Niezobowiązujaco, tak tylko z ciekawości, Dla odrobiny perwersyjnej przyjemności” Czy gdzieś w mszałych zakamarkach kobiecego umysłu normalnej kobiety czają się fetish pragnienia? Czy to głównie domena facetów? Czy normalne kobiety (tzn. nie dominy szukające sponsoringu) intryguje: Jakie to uczucie, gdy facet klęcząc z tyłu za nimi, czczi posłusznym j...
    • Witam! Od jakiegoś tygodnia mam problem, ponieważ wciąż jestem zdołowana, a co gorsza nic nie jest w stanie mnie pocieszyć :/. Czuję się beznadziejna i wygarniam mojemu facetowi, że nie prawi mi komplementów, na dodatek wciąż opowiadam mu o moich kompleksach :/. Jestem zazdrosna o niego i tym samym okropnie marudna. Nie wiem co robić, czuję, że to przejściowe ale nie potrafię tego samopoczucia z niczym powiązać bo PMS to nie jest na pewno ;D. Okropnie to dziwne i denerwujące, mac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się