ciotka

(7 wyników)
  • osoby dramatu: sąsiad ja sąsiad rzucił stwierdzeniem, nad logiką którego długo się zastanawiałem. sąsiad:(z wyrzutem w głosie)-...a ciotka forsy nie ma a w teatrze gra!!! ja:-HĘ? (z pytaniem w myśli) sąsiad:-nawet owacje na stojąco dostała! ja:- a co nie było krzesełek? pomyślałem,ze może jego ciotka jest jako ta Florens Jenkins, która opłacała wszystkich żeby przyszli posłuchac jej niebiańskiego śpiewu? www.youtube.com/watch?v=qtf2Q4yyuJ0 przemilczałem więc przechodząc ...
  • Spodobał mi się wątek o babciach ale cioteczki też bywają zabawne. Cioteczka mieszka za granicą i odwiedziłem ją mieszkając 3 tygodnie. Nie wiedziałem że w tak krótkim okresie można tyle przeżyć: 1. Zawołała mnie na przyszykowaną kolację. Siadam sobie na krzesło z miękim obiciem i nagle czuję dotkliwy ból w pośladku. Podskakuję z wrzaskiem jednocześnie wyciągając z tyłka dużą igłę. Ciotka ze stoickim spokojem wpatruje się w nią jedynie komentując: " a tyle ją szukałam bo mi bardz...
  • Witam wszystkich jako tzw. "świeżak" na forum i pozdrawiam serdecznie. Mam w rodzinie taką daleką krewną, która uwielbia zbierać różne dodatki z gazet i nie tylko. Najbardziej uwielbia kolekcjonować różne akcesoria do włosów, spinki, gumki itp. Przy tym, uwielbia się tym chwalić w gronie rodzinnym tzn. wybiera sobie ofiarę, która zmuszona jest np. nałożyć dziurawy sweter znaleziony na strychu dziadka, czy na wpół zjedzony przez psa kapelusz i przedefilować przed wszystkimi. ...
  • Witam wszystkich:) Juz dawno zabierałam sie do napisania tej historii z serii"opowiesci z krypty" i oto nadszedł ten dzien:) A wiec... dawno dawno temu a bylo to 4 lata temu wybrałam sie rowerem na cmentarz na grób mojej ciotki ,żeby odmalowac litery na płycie nagrobnej. Siedziałam tam chyba 2 godziny ,deptałam biednej nieboszczce kwiaty ..bo jakos musialam sie dostac do liter zeby je odnowic. Zblizala sie juz godzina 19 ..jesienna szarówka ,wokół robiło sie coraz ciemnie...
  • Lubicie zjazdy rodzinne? Spotkania typu wesela czy stypy? Ja tego nienawidzę :) [list] [*] W mojej rodzinie zjazdy rodzinne polegają niestety głównie na obrabianiu d*** nieobecnym członkom rodziny. Ponieważ ja często unikam takich spotkań, to ja często trafiam na tapetę. [*] Zjazdy rodzinne są koszmarem mojego dzieciństwa - Odkąd pamiętam, w czasie takich zjazdów jako dziecko musiałem siedzieć i słuchać. Nie wolno było mi się odzywać, nie wolno było mi się bawić czymś, jak raz zabrał...
  • A taka pseudoreklama?: [i]Od czasu, jak spróbowałam nowego "Dove", moja skóra odmłodniała, stała się delikatna, przyjemna w dotyku - taka aksamitna wręcz. Zmarszczki się zmniejszyły a rysy wygładziły. Poczułam się młodsza i piękniejsza. Przybyło mi nowych sil. Aż się sama zdziwiłam! Chociaż w smaku - mydło jak mydło.... :-)[/i] Czy zdarzyło się wam kiedyś zjeść mydło, zmyć naczynia płynem do toalet albo poprosić o te ładne cukierki w pudełeczku, co za Panią stoją Uni... Unimil? :)
  • zapis korespondecji na jednej z list dyskusujnych, pierwszy list jest z opisem problemu.... potem rady innych jak go rozwiązać... >From nicholas@ Bylem u ciotki na wsi i poniewaz do cywilizacji tam daleka droga, wiec kibel maja polowy, no i poszedlem zrzucic kloca i psia krew sciagajac portki wypadl mi S45 i wpadl prosto w ta smierdzaca otchlan i co mozna teraz zrobic. Przeciez nie bede tam nurkowal.!!! >From tomaszko123@ Jak nie zanurkujesz to nie bedziesz mial ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się