ciotka

(9 wyników)
  • Wpadłem na moment i mowę mi odjęło. Toż to jest Salon, a nie buda z piwem. Co to za teksty obelżywe - Ciotka wstydu nie ma? Już innego słownictwa nie mamy na wyrażenie uczuć? Jestem zażenowany i nazauję poprawę, bo się wqurzdenerwuję. Wracam o 23 z kreskami, idę się jednak udzielać rodzinnie do Mamęcji.
  • Przepis masz tam gdzie sie przyznajesz do kataru!>:-( Ciotka sie stara, na morde upada a ona lekarstwem gardzi!!!
  • Frida żałuje cioci starych kafelków z kuchni, żyła czy też ciocia nie jest kochana przez Fridę? Czy powinniśmy kochać całą rodzine?
  • U mojej ciotki jest tak: gość ma swoje miejsce, tzn. ma poruszać się tylko w wyznaczonej mu strefie, np.musi trzymac wszystko tam, gdzie mu wyznacząa miejsce. ciotka jest pedantką i wszystko musi być na swoim miejscu...zawsze czuję się u niej trochę spięta...Co nie znaczy, że ciotka jest niegościnna, bo w sumie jest... U mnie jest tak: gość ma się czuć swobodnie i dlatego może sobie swoje rzeczy kłaść, gdzie chce, może i tez trochę nabałaganić, bo wydaje mi się to normalne...może też s...
  • Leze pod gora pierzyn i na poduchach i na piernatach. na glowie mam welniana czapke umocowana szalikiem.Slowo ludzkie z paszczy mi jeszcze wychodzi ale charczace jakies takie.Trzesa mna i lozem dreszcze takie, ze Gejger by umarl ze zgrozy.Glowa peka, pot sie leje...za drzwiami czai sie pani Gienia z miednica baniek, palnikiem spirytusowym i wata nadziana na patyk.zamknelam sie na klucz i udaje, ze nie slysze jej blagan o otwarcie. W nosie mam katar i banki! PISZE TESTAMENT. Bedac...
  • z tego co mi wiadomo, Ciotka bierze dzis udzial w tejze imprezie we wroclawiu. ciekawe, czy jej grom z jasnego nieba nie powalil u wrot swiatyni?
  • ...sa na Hamak ciotki Viki celem wziecia udzialu w obchodach PIERWSZEJ ROCZNICY POWIESZENIA HAMAKA:-))))) Kto jeszcze nie jest uczestnikiem Hamaka a chce do nas dolaczyc i wziac udzial w uroczystosci proszony jest o zgloszenie swego akcesu. Link jest w mojej sygnaturce. ATRAKCJA KULMINACYJNA Rocznicy bedzie mianowanie GACUSIA na HONOROWEGO PREZESA BUJACZY HAMAKOWYC.TYTUL TEN NALEZY MU SIE ZA SZCZEGOLNA ZASLUGE: JAKO PIERWSZY BUJNAL HAMAKIEM KIEDY JESZCZE HAMAKIEM NIE BYL a byl tyl...
  • Mamy początek XXI wieku, era komputerów, laserów i innych bajerów. Mamy co raz mniej czasu, żyjemy w pędzie itp. itd. Czy ważne jest dla Was posiadanie rodziny? Nie mam na myśli żony/mężą i potomstwa; mam na myśli istnienie sióstr, braci, kuzynek, kuzynów, cioć, wujów, stryjenek i stryjów. Czy pielęgnujecie kontakty z ludźmi spokrewnionymi z Wami? A może zmuszacie się i od wielkiego dzwonu sie z nimi widujecie, ale bez zbytnich chęci i zachwytu? To ludzie, z którymi macie wspólnych ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się