ciotka

(4 wyniki)
  • wczesniej niz powinismy ja i maz postanowilismy miec drugiego dzidziusia...to nie jest szukanie zamiany naszemu Jovanu, to nie jest subsytut...ale-czas uplywa,problemy ze zdrowiem i strach, ze nikdgy nam sie nie uda pomgly podjac decyzje...i teraz-reakcje otoczenia...ciotka meza, wazna osoba dla niego, jk sie dowiedziala, jej komentarz-nie badzcie glupi...macie prace, dobrze zarabiacie, po co wam teraz dziecko...jej drugi comment- wy to nie macie powodow do zmartwien-kase macie,sa...
  • Stalo sie cos okropnego.Mianowicie: Mam troche zawirowan zyciowych i dlatego zaniedbalam wiele spraw forumowych.Egoistycznie i bezmyslnie o innych, siedze ciagle na wlasnym forum.Jak poczytacie watki to sie dokladnie dowiecie o co chodzi.Mam jednak nadzieje, ze sie to wszystko juz niedlugo skonczy. W wyniku mojej sklerozy i niedbalstwa pamieciowego zrobilam rzecz niewybaczalna! Wykreslilam ze swego forum wiele osob, ktorych nie kojarzylam z konkretnymi wypowiedziami na Hamaku ciot...
  • Sylwuniu, Króliczku nasz forumowy :) Dziś Twój wielki dzień. Pewnie śpisz teraz słodko i nie zdajesz sobie sprawy, że właśnie się zaczął. Założę się, że śni Ci się coś miłego. Jesteś już dużą dziewczynką, masz śliczne włoski z 'pinezką', śliczne oczka i łapki. Fajnie mruczysz pod noskiem. Wiesz, tak nie bardzo wiem, czego Ci dziś życzyć - masz wszystko, co Ci potrzebne kochającą mamę, cudownego tatę. Masz nawet swojego ukochanego królika. Jeszcze jedno - życzę Ci Maleńka..., sam...
  • Po raz kolejny Marysia dostała infekcji dróg oddechowych i noc z 2 maja na 3 maja 2004r. spędziła w Koszalińskim Szpitalu na oddziale Laryngologii. Potrzebujemy jak najszybciej zakupić inhalator OMRON CX3 za kwote 309 zł. Szukamy sponsora. Wicej na stronie marysia.koszalin.pl/potrzeby.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się