Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      ciotka

ciotka

(5 wyników)
    • ze mnie boli patrzenie na nia mowie o ycd te jej spojrzenie skupione, pełne profesjonalizmu no nie trawie baby
    • Wczoraj wieczorem siedzimy sobie z mezem spokojnie przed tv , mielismy zaplanowany maraton filmowy. Dzieci szaleja w swojej sypialni , my ogladamy film, godz.22.30 telefon z Polski. Dzwoni kuzyn z zyczeniami noworocznymi , a w tle slychac ciotke: no powiedz mu, powiedz co sie dzieje ! Ciotka przejela telefon i mowi, ze dzien wczesniej dzwonila do niej konkubina mojego tescia (mieszkaja w innym miescie niz ciotka) i powiedziala, ze tesc jest w ciezkim stanie w szpitalu . I teraz nikt nie moz...
    • Kuzynka moja mieszkająca w Anglii obudziła się 2 tygodnie temu,że ślub chciałaby wziąć.Nie wiem jak,ale udało się zaklepać na 10 lipca,także to tuż,tuż. Poinformowali mojego ojca wczoraj,że ma zostać świadkiem,ojciec zły że tak na ostatnią chwilę,ale nie o to chodzi. Ślub cywilny,mieli wynajętego kogoś kto miał ich zawieść do tego ślubu,ale nie wypaliło,więc ciotka wczoraj zadzwoniła do mnie czy czasem mój K. by ich nie zawiózł.Zdziwiłam się bo sama takim samochodem bym do ślubu...
    • Tak na rozluźnienie po żałobach i pogrzebach. Opiszę wam śmieszną i dziwną sytuację, nie żeby mi to sen z powiek spędzało ale ... Opowiedziała mi to ciotka, to jej się przytrafiła ta historia i się zastanawiała nad nią, probowała jakoś do kupy posklejać to. Otóż moja ciotka była sobie w lumpie. No i przeglądając sobie ciuszki nagle usłyszała dzwoniący telefon. Na początku nie zareagowała, myśląć że ktoś obok zaraz odbierze. Ale telefon dzwonił i dzwonił i nikt nie odbierał, ba na...
    • Byliśy sobie w sobotę na ślubie w rodzinie męża. I ubawiłam się setnie. Nie pierwszy raz przekonałam się, że w tamtej okolicy "gorszyciele" mają przerąbane. Mnie z katechezy w pamięć najbardziej zapadło zdanie tytułowe natomiast ciotki męża najbardziej lubią zdanie o tym by grzesznych upominać... Jedna podleciała z żądzą sensacji wypisaną na twarzy: "widzieliście? Tamci to mają tylko cywilny ślub a pierwsi do komuni polecieli!!!" Poprzednim razem inna robiła wykład że para mał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się