Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      cukier

cukier

(5 wyników)
    • Witam. Mam zamiar nieco schudnąć. Czy utrzymywanie 1000 kcal dziennie jest skuteczne? Chciałbym się jescze zapytać ile mniej więcej kcal ma kromka zwykłego chleba? Czy zupy mają mało kalori? Czy mógłby mi ktoś podać przykładowy jadłospis na jeden dzień nie przekraczający 1000kcal? z góry dzięki,pozdrawiam
    • Wczoraj odbyłam wielkie ważenie i mierzenie - niestety bez zmian. JAk schudłam 2 kg do tej pory, to dalej ani rusz:( To wina tych kilku zjedzonych w miedzyczasie Grzesków. Smutno mi, jak widzę Wasze wyniki:( Staram się trzymać, ale dzisiaj chyba mi to nie wychodzi - własnie zajadam miód:( Chciałam iśc po Grześka, ale wzięłam z domu słoiczek miodu do pracy i w chwilach słabosci do niego zaglądam. Dzisiaj już za wiele nie schudne. Mam co prawda wieczorem trening, ale nie wiem, czy...
    • Jakie macie zdanie na temat kalorii? Przecież jesli będę jadla 1000kcal dziennie, a które pochodzš,np. ze slodyczy logiczne, ze przybiorę na wadze.Z koleji,jesli te 1000kcal będzie pochodzilo,np. z owocówi ryżu schudę bardzo szybko. Kaloria wcale nie jest równa kalorii. No,bo z czego bardziej zgrubniecie, z paczki chipsów(500kcal)czy półtora paczki ryżu(500kcal)? Chyba każdy zna odp. Wszytsko zalezy od skladu tych kalorii,anie od samych kalorii.
    • Słyszałam ze sok pomidorowy jest bardzo mało kaloryczny podobno(14kcalorii na 100g)i dosc zdrowy.Jak to jest z tym soczkiem.Prosze o jakies odpowiedzi bo badzo jestem ciekawa:) Dzięki za odpowiedz:)
    • Pmietam ze jak jeszcze frum grubasy.pl dzialo to bardzo podobaly mi sie te watki. Moglam porownac to co ja jem i co jedza inne dziewczyny, a przy okazji sie mobilizowac, ze jak one wytrzymuja to ja tez :) Ja zaczne. Sniadanie: pol kubka mleka 0,5% 44 kcal pol kubka Mlekolakow (poduszki z czekolada w srodku) 169 lyzka musli zbozowego Sante 56 kilka rodzynek II sniadanie jablko 75 obiad makaron kokardki 220 sos 50 podwieczorek jablko 75 kolacja Mleko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się