Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      cukier

cukier

(7 wyników)
    • Własnie na wspólnym wyczytalam ze pijecie kawe, to wolno? ą jesli tak to jaką- plujke, rozpuszczalną, inke, ekspreso- sama nie wiem, a tak lubie kawe. A co z ziołami np: mięta- osobiście uwielbiam- można pić. A kolorowe herbaty?
    • Powoli zaczynam myśleć jak przejśc na sposób odżywiania się zalecany przez Michaela Montigniaca. Pytam moą przyjaciółke o zasady. Nie chce liczyć kalorii. To nie dla mnie, chce jesć do syta. Wiem, w diecie MM wykluczony jest cukier (akurat bez niego mogę zyć). Gorzej, że nie wolno tez jeść ziemniaków (a ja kocham kartofelki i fryteczki i pyzeczki). No cóż........ Na razie moje śniadania (a czasem i kolacje) są zgodnie z MM. Owoce jem (pije świeże soki) 15 minut przed posiłkiem. A n...
    • Witam. Kończe dzisiaj 16 dzień:) 7 kg mniej potem zrobie sobie 1 tydzien mieszanej (2DC + 400kal) i tydzień (1 DC + 800kal). Noi rodzą się pytania;)W pierwszym tygodniu będę jadła tylko obiadki więc pewnie jakieś chude mięsko gotowane a mogę do tego surówki? czy tylko gotowane warzywa? Noi w drugim tygodniu chciałabym jeść DC na kolacje na obiadek właśnie nie wiem co:( i na śniadanie to nie mam pojęcia:/ Czy mogłabym jeśc np. szklanke mleka z płatkami albo 2 WASA z szynką albo ser...
    • No to zaczelam po raz drugi ostatnio wytrzymalam tylko 2 dni ...teraz mam chyba wieksza motywacje Jestem po pierwszym koktajlu kakaowym..mniam zamierzam wytrwać choc te wymagane 10 dni MUSZE!!!!!!! waga wyjsciowa 68,5 ---> waga docelowa (poscislej) 60 kg --->a wogole 57 kg wymiary podam jutro bo nie moge znalezc centymetru Prosze przyjaczcie sie do mnie !!!! Bedzie nam razniej razem Zapraszam!!!
    • www.cambridgedietusa.com/pdf/preparing_for_sole_source.pdf Moim zdaniem ciekawy link, pokazuje co zrobić, żeby jak najmniej cierpieć w czasie ścisłej Dla angielskojęzycznych, ale jak Panie życzą sobie to mogę być nadwornym tłumaczem forum ;-))))
    • Po niespełna dwóch dniach dietowania w zeszłym tygodniu dietę przerwałam. I dlatego zamilkłam. Troche byłam zła na siebie. Przyczyna jednak była miła: niespodziewanie zapowiedział swój przyjazd na święta mój przyjaciel i poprosił, żebym jadła normalnie. Okazało sie, że przywiózł: chleb domowego wypieku, świeże rydze i domowe pierogi. Wszystko warte grzechu. Ale nie obzerałam sie. Jadłam w miare normalnie. Dziś dietę zaczełam po raz drugi i nic mnie już od niej nie odwiedzie. Poc...
    • jestem 2 dzien. trzymam sie super. dzieki WAM i kawie....ale z mlekiem. własnie czy moge dolewac mleko i jak duzo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się