jan.kran 04.07.05, 10:27 www.polchat.pl/chat/?room=kobieca_polonia Ja wpadnę wieczorem. Kran)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamaks Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 04.07.05, 10:46 A ja byłam wczoraj i było całkiem miło . Chyba, że ktos miał dosyć mojego gadulstwa . Dziś pewnie nie, ale jakoś niedługo znowu zajrzę. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 11:23 Thorgalla już wiem o jaką górę Ci chodziło... K.Tępy ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 12:13 Zrobione )) Troche ukryte, ale to tak specjalnie ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 13:27 asia.sthm napisała: > Zrobione )) > Troche ukryte, ale to tak specjalnie ) Świetnie !!! K.)))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 13:29 No to wszystko wyjasnione. Asiu,w odpowiednim miejscu wstawilas tego linka.Sprytnie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 14:20 no mowilam, ze: zdolna jestem nieslychanie, najpiekniejsze mam ubranie...znakomicie muchy lapie.. wiem gdzie Wisla .. ...wiotka, slodka i powabna A do tego ,daje slowo, mam rodzine wyjatkowa. P Odpowiedz Link
asia9111 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 04.07.05, 16:35 sprawdzilam czy link dziala-dziala, wpadne wieczorem! Odpowiedz Link
annah11 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 05.07.05, 01:06 Zajrzalam, poczekalam, ale nikt sie nie zglosil. Zajrze potem. Przynajmniej wiem jak to dziala na tej stronie.Ah Odpowiedz Link
sylwek07 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 05.07.05, 09:24 duzo bylo osob po 21 wiec chyba o tej godzinie warto przyjsc Odpowiedz Link
triskell Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 05.07.05, 09:29 sylwek07 napisał: > duzo bylo osob po 21 wiec chyba o tej godzinie warto przyjsc A to spróbuję się jutro (a właściwie już dzisiaj) pojawić jak tylko wstanę. Nie wiem, czy to będzie 21, czy trochę później, zobaczymy . Odpowiedz Link
bibi1 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 05.07.05, 11:26 ja tez!!!!!!! wczoraj nikogo nie namierzylam,sprobuje dzisiaj wieczorkiem. Odpowiedz Link
triskell Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 00:42 No my własnie czatujemy sobie z Bietką, Monhann i Rocą. Był też Sylwek i, niestety, tłumy Obcych. No właśnie, czy nie da sie czegoś z tym zrobić... np. żeby pokój byl niewidoczny dla tych, którzy nie wiedzą, że on tam jest, albo żeby wchodziło sie na hasło (które podawane byłoby tutaj)? Bo momentami jest jak na dworcu, tłumy osób, które wpadly "z ciekawości", nic nie maja wspólnego z Polonią, a jak rozmawiamy o ludziach z Forum, to dopytuja, o kogo chodzi. Niby nie są niegrzeczne, tak od razu banować to się wydaje zbyt radykalne, ale są trochę upierdliwe. O, z ostatniej chwili - i Kranik nam doszedł Odpowiedz Link
mulinka Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 01:11 mopsik jestem nie mialam zadnego paseczka na dole i ni cholery nie wiem, gdzie pisac moj czat zepsuty ( Odpowiedz Link
monhann2 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 04:00 Tak myslalam, ze u Ciebie Mulinko cos nie tak, bo tak nas bez slowa, po angielsku opuscilas Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 01:15 Triskell ,ja nie mam doświadczenia z innymi czatami. Czat na polczacie był pokojem Polonii Bis. Wchodziły trolle i ciekawscy. Część osób wpadających weszło na bisa i stało się częścią tego forum. Ja miło wspominam ten czasczatowania dlatego zaproponowałam Wam taką formę Kran)))) Odpowiedz Link
bibi1 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 08:57 jak sie w tym pokoju czatowym pisze?????? ja taka niekumata,ze ni w zab nie moge tego rozgryzc. wlasnie Sylwek jest na czacie,a ja nie potrafie z nim pogadac. instrukcje prosze))) Odpowiedz Link
thorgalla Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 11:03 I czat mamy,rozwija sie nam to forum. A moglabym prosic o umieszczenie linka na górze,co bym go nie trzeba bylo szukac gdy ten watek spadnie w dól. Spróbuje wieczorem bo teraz nikogo nie zastalam. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 11:21 Thorgalla , jak otworzysz pierszy post to tam jest linka. Wieczorem pewnie ktoś wpadnie... Kran. Odpowiedz Link
thorgalla Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 13:07 Alez ja slepa,rzeczywiscie.Dziekuje Kraniku. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 06.07.05, 13:20 Nie jestes slepa tylko jakas nieprzytomna Ja dopiero to zrobilam kiedy napisalam ze zrobione. I dumna jak cholera,ze mi sie udalo. Albo wy jakims szyfrem gadacie ze ja nic nie lapie. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: ZAPRASZAMY NA CZAT.ntxt 11.07.05, 00:14 o ktorej bo zajrzalam a nikogo tam nie ma( Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT.ntxt 11.07.05, 01:16 Ja zajrzę za chwil narazie dzwonię na Florydę... K. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: ZAPRASZAMY NA CZAT.ntxt 11.07.05, 14:16 o ktorej tam ktos jest na tym chatcie? Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 11.07.05, 22:30 gherarddottir napisała: > o ktorej tam ktos jest na tym chatcie? Ja jak wchodzę na czat podciągam ten wątek... K. Odpowiedz Link
triskell Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 12.07.05, 00:57 Ale może faktycznie mozna by się kiedyś na konkretną godzinę umówić? Bo tak to ciągle ktoś się dowiaduje, że parę godzin temu był czat Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 12.07.05, 01:16 A o której by Ci pasowało? Ma wolne całe jutrzejsze po południe , noc i cała środę. Tylko pamiętaj o różnicy czasów :-pppp Kidyś rozmawiałam z Joanną i się zorientowałam że zaraz dzieci wrócą ze szkoły a ja jeszcze obiadu nie zrobiłam. W panice pytam : Która jest godzina! Dziewiąta rano... brzmiała odpowiedź. No tak , odpowiedziała prawidłowo , tylko ze Ona była na Florydzie a ja w Oslo... Kran Odpowiedz Link
triskell Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 12.07.05, 01:40 jan.kran napisała: > A o której by Ci pasowało? > Ma wolne całe jutrzejsze po południe , noc i cała środę. Na przykład kiedykolwiek pomiędzy 14.00 w środę a 2 w nocy w czwartek (czyli według polskiego czasu od 23.00 w środę do 11 w czwartek). To może ktoś się jeszcze wypowie i da się to zawęzić? Odpowiedz Link
bibi1 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 12.07.05, 11:31 ja tez nie moge jakos na nikogo trafic, juz myslalam ze moze jest jkis inny czatowy pokoj ale widze,ze wy tylko w nocy urzedujecie Odpowiedz Link
gherarddottir Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 12.07.05, 20:45 jest nas na chacie 3 osoby zapraszamy Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Czatujemy teraz właśnie, n/txt 12.07.05, 22:56 kranie nie ma cie co ste stalo? Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Czatujemy teraz właśnie, n/txt 12.07.05, 23:38 dziewczyny wpadnijcie duzo nas teraz Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 23.07.05, 23:31 Siedzimy na polczacie bo Jahu dziś wyrzuca... K. Odpowiedz Link
syswia Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 26.07.05, 04:14 No i co? Nikogo nie ma do poczatowania w meandrach i zaulkach internetu?)) Odpowiedz Link
zodiakalny_kot Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 26.07.05, 04:26 ja wlasnie tez zajrzalam - jako zodkot (bo krocej) ale znowu nie umialam uruchomic. Pytanie brzmi - jak juz wpisalam na pasku, to co chce powiedziec, to jak to zrobic, zeby to sie pojawilo na ekranie - jak wyslac? Nic nie aktywne. Pomocy! Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 26.07.05, 04:35 Jak napiszesz tekst to misisz mieć kursor na koncu zdania i kliknąć na enter. Kran Odpowiedz Link
zodiakalny_kot Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 26.07.05, 04:43 dzieki Jan.Kran! Lece sprobowac! Odpowiedz Link
annah11 Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 26.07.05, 08:47 U mnie teraz popoludnie, ale jak bylam rano (u mnie) na czacie to byl jan_kran na liscie i nie odpowiadal na moje wezwania do czatowania. Czy mnie nie widzialas ? Czekalam i poszlam sobie do swoich zajec. Pozdrawiam i wierze ze sie spotkamy znowu a. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 26.07.05, 11:05 Mówisz o niekrempującym ? Jeżeli tak to nie mogłam pisać mimo że byłam na liście. Poza tym to co mnie zastanawia na tym czacie to to że osoby które już dawno poszły figurują nadal na liście. Ja ostatnio czatuję główniena polczacie , bo tam jest spory ruch. Zaglądam zawsze równocześnie na Jahu ale z reguły pusto. Kran. Odpowiedz Link
ulinha Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 21.05.06, 22:41 Nie dziala mi totalnie java... tj jest zainstalowana ale luisowe anywirusowe itp programy nie pozwalaja na otwarcie chatu..... Odpowiedz Link
ulinha Re: ZAPRASZAMY NA CZAT. 21.05.06, 22:47 Cos juz tu "czarowal" ale widac ze bez skutku......pewno sam nie wie "szto zacz"... ach ci milosnicy komputerow... nagrzebia nagrzebia i sami nie wiedza jak potem ponaprawiac.... Odpowiedz Link