06.06.07, 03:42
Jestem ciekawa, czy ktos tu zaglada z naszego starego AOL forum.
Lucy
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: AOL forum 06.06.07, 03:49
      forum czy czat? zaczynalam swoja internetowa przygode z aol, ale tam bardzo
      byly popularne czaty. Z forum to usenet latwo sie czytalo/pisalo przez AOL,
      jedne forum nazywali sciepa (?) non stop tematyka zydowska tam leciala.
      • lucy58 Re: AOL forum 10.06.07, 01:01
        tamsin napisała:

> forum czy czat? zaczynalam swoja internetowa przygode z aol, ale tam bardzo
        > byly popularne czaty. Z forum to usenet latwo sie czytalo/pisalo przez AOL,
        > jedne forum nazywali sciepa (?) non stop tematyka zydowska tam leciala.

Mam na mysli wewnetrzna tablice AOL o nazwie: Finding Old Friends in Poland.
        Nie znajdziesz jej w ogolnym wykazie. Musisz na AOL Central Board napisac
        dokladna nazwe. Wtedy wyskoczy. Istnieje te forum prawdopodobnie przez
        zapomnienie. AOL zapomnialo to zlikwidowac. Probowali pare razy - ale jakos sie
        dalo przeskakiwac na inne, nieuzywane tablice i tam dalej pisac. Czasami z
        roznych portali. Ostatnio to byl RED BLOG gdzies tam z Anglii. Nawet nie wiem
        czy te polskie forum dalej istnieje. Jesli je odnajdziesz, pozdrow wszystkich
        od Lucy.
        Lucy

• atoja Re: AOL forum 16.06.07, 18:57
          Witaj Lucy:0
          Pamietam ciebie z aol, w sumie nie udzielalam sie na forum zbytnio, kiedys
          jeszcze przed twoim przybyciem czasami pisalam, ale znam prawie wszystkich tych
          co pisalismile..AOL jeszcze mam przez sentyment, bylo nie bylo 12 lat temu
          zaczynalam dzieki niemu swoja wielka przygode z internetemsmile, ale juz na forum
          nikt nie pisze, dziadek zamilkl, hrabia z rysiem tez, kazdy znalazl inne miejsce
          w przestworzach cybernetu,
          pozdrawiam cie, napisz jak bedziesz chciala

ps. mieszkam tez na florydziewink)
          • asia.sthm Re: AOL forum 16.06.07, 20:08
            o matko, o matko, 12 lat z internetem wink)) to ja jeszcze ciezka dziewica
            bylam...jesli o internet chodzi wink

Atojo, wszystkich sil bym uzyla aby dosiegnac jakos hrabiego z rysiem, a przede
            wszystkim dziadka.
            Jak ja lubie takich sentymatistow!!
            Nie bede sie rozczulac, bo jeszcze sie usmarkam wink)
            Powodzenia w dociekaniach korzeni. Serdecznosci.
            • lucy58 Re: AOL forum 17.06.07, 03:16
              asia.sthm napisała:

>>
              >> Jak ja lubie takich sentymatistow!!
              > Nie bede sie rozczulac, bo jeszcze sie usmarkam wink)

Kleenexy radze kupic. Na te usmarkanie. Nie bardzo elegancko wyglada taki
              zwisajacy kawalek z eleganckiego noska. No i przy okazji: Kto to jest
              SENTYMATISTA.? Cos ma doczynienia z lubieniem Matisty? I kto na Boga to lub cos
              jest? Malarz? A moze jaka choroba nosowa?
              Lucy
          • lucy58 Re: AOL forum 17.06.07, 03:00
            atoja napisała:

> Witaj Lucy:0
            > Pamietam ciebie z aol, w sumie nie udzielalam sie na forum zbytnio, kiedys
            > jeszcze przed twoim przybyciem czasami pisalam, ale znam prawie wszystkich
            tych
            > co pisalismile..AOL jeszcze mam przez sentyment, bylo nie bylo 12 lat temu
            > zaczynalam dzieki niemu swoja wielka przygode z internetemsmile, ale juz na forum
            > nikt nie pisze, dziadek zamilkl, hrabia z rysiem tez, kazdy znalazl inne
            miejsc
            > e
            > w przestworzach cybernetu,
            > pozdrawiam cie, napisz jak bedziesz chciala
            >
            > ps. mieszkam tez na florydziewink)

No to czesc Stara Wiara. Strasznie mi sie miekko na duszy zrobilo jak
            przeczytalam Twoj post. Jednak to forum to bylo COS. Dziadek przestal pisac jak
            ja odeszlam. Mam z nim kontakt prywatny. Cala tzw.arystokracja ma chyba za duze
            problemy z psami i kotami i nie ma czasu pisac. Dopoki AOL nie staralo sie
            wszystkimi silami zlikwidowac tych malych tablic, wszystko gralo. Kazdy mogl
            wejsc. Pozniej jakies glupki wymyslily nowe schematy - i nikt forum nie mogl
            odnalezc. Ale jakos sobie radzilismy. Potem Harmonia, Gravitka,Handyman
            odeszli. Glownie ze wzgledu na zmiane serwisu. I to przypieczetowalo smierc
            tego boardu. A szkoda. Czy pamietasz te lowy Hrabiego wraz Janem.? Polszczyzna,
            ojczyzna. Wiersze, dyskusje. I nie wiem dlaczego, ale nikt nie pytal sie jakich
            szamponow ma uzyc przy jakich okazjach, czy na jako meble na porchu
            pomalowac.Jakos to wszystko mialo inny wymiar.A moze to tylko moja stara,
            nieprzebrzmiala milosc do tego boardu? Moze wszystko bylo trywialne, ale teraz -
            po uplywie czasu - jakos ta wszystko upiekszam. Byc moze. Ale dalej ten board
            bede uwazala za cos pieknego.Za cos z czym bylam zzyta przez wiele lat. I w
            sumie pomoglo mi sie znalezc na tej bylo- nie bylo- obczyznie.
            Lucy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka