Forum eDziecko eRodzice Mama cud
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(4 wyniki)
    • chodzi mi konkretnie o ten typ: www.cosmoline.pl/opis,cmd,opis,id,guampancia3.html bardzo was proszę o opinie czy wogóle polecacie guam?
    • Witam, Odkąd pamiętam na udach i ramionach mam widoczne więc denerwujące mnie krostki. Nie mają ropnych czubków ale tkwią w miejscu od zawsze. Czy któraś z was wie co można z tym zrobić a dokładniej jak to usunąć? Będę wdzięczna, Dominika.
    • Dziewczyny!!!! dzisiaj się załamałam. najpierw rozpruły mi się spodnie na pupie, potem zaczęłam ubierać inne i albo się nie umiałam zapiąć albo wyglądałam w nich jak gruba parówka;) w końcu musiałam się ubrać w takie co kupiłam zaraz po porodzie a potem z nich wychudłam... W każdym razie: przytyłam 4kg. Mam nadzieję że to z tabletek antykoncepcyjnych (emamę której napisałam że ja po pigułkach schudłam serdecznie przepraszam... tak na mnie zadziałały 5 lat temu) które zaczęłam br...
    • Pol roku temu urodzilam synka i teraz mam dwojke dzieci (starsza coreczka ma 2,5 roku). Od tego czasu ciagle czuje sie zmeczona. Mam wrazenie, ze zyje w jednym biegu. Ciagle na cos brakuje mi czasu - wiadomo dzieci sa basorbujace do tego obowiazki domowe, praca... Lustra omijam szerokim lukiem, bo wygladam potrwornie. Jestem blada, wypadaja mi wlosy, brakuje mi ochoty na cokolwiek. Co robic? poradzcie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się