dominika

(9 wyników)
  • Mamy maluszków po wycięciu migdałków, proszę przypomnijcie sobie, jak to było? Jakie były robione badania przed zabiegiem, czy bolesne? Jak przebiegał zabieg? Jak wygląda podanie narkozy? A później, jak szybko maluch dochodzi do zdrowia? Kiedy można wychodzić na dwór? Czy będzie potrzebna specjalna dieta? Czy dziecku szybko poprawia się słuch? Boję się o moją córeczkę, która ma we wtorek taki zabieg. Chciałabym jej maksymalnie pomóc, powiedzieć, jak to będzie wyglądało, itp.
  • Basia ma 4 tyg. i bąbel na ramieniu po szczepieniu przeciw gruźlicy jest coraz większy. Jak to jest lub było u Waszych maluszków? jak wielki był taki bąbel , czy można go moczyć podczas kąpieli? Lekarz mówił mi, że można go moczyć. Proszę Was o informacje na ten temat. Dominika
  • Bardzo proszę moderatorki o nie usuwanie wątku tylko dziś wyjątkowo. Dziś kończą się aukcje dla chorego Dominika, pomożcie zebrać jak najwięcej! Dziewczyny weźcie udział w aukcji! Roześlijcie link do znajomych! tu można obejrzeć aukcje Tutaj mozna dowiedzieć się więcej na temat chłopca! tutaj stronka Dominisia i mam prośbę niech ktoś podbija co jakiś czas...bo ja niestety do lekarza pędzę:( Dzięki
  • Witam wszystkich! Dziewczyny! Mój synek ma wykryte zaburzenia gospodarki wapniowo - fosforanowej. Nie wiem, czy dotychczasowe leczenie przynosi rezultaty:( Chciałabym skonsultować synka u dobrego lekarza metabolika. Same superlatywy słyszałam o dr Rowińskiej. Niestety, ze względu na to, że sprawa jest pilna, nie mogę czekać na wizytę w CZD. Chciałabym zgłosić się na prywatną wizytę do Pani doktor, tylko nie wiem, czy, a jeżeli tak, to gdzie przyjmuje? Dziewczyny! Jeżeli któraś ...
  • Mam pytanie do mam z Warszawy, ktore chodza ze swoimi dziecmi na basen. Obok mnie sa dwa baseny, gdzie organizowane sa zajecia dla niemowlat..na SGGW ul. Ciszewskiego i La Solei na Uboczu...Gdzie zapisac mojego synka, gdzie sa lepsze warunki? Prosze o opinie. Agata
  • Drogie Mamy! Moja córka ma 11 m-cy i waży zaledwie 6,5 kg. Nie spotkałam się jeszcze z taką anomalią. Może któraś z Was zna taki przypadek? Dominika na jedno karmienie wypija ok.70 ml.mleka. Absolutnie nie może być zagęszczone kaszą, bo nie wypije. Od czasu do czasu zjada pół paróweczki. Wprowadzenie jakiegokolwiek nowego pokarmu kończy się ogromnym płaczem,a zaciśnięte usta to normalka. Także w jadłospisie mojej córki jest tylko mleko i parówki.Nie dość,że Dominika jest wielkim niejadkiem,...
  • Witam Mam problem. Dominik wczoraj wstal z drzemki o 14 z 38 stopniowa goraczka (mierzylam 2 razy w odstepach 5 minutowych). Niema żadnych innych objawów przeziebienia (lekkie pokaslywanie, w sumie od wczoraj moze ze 4 razy, ale nie wyglada to na kaszel) Gorączka spada po podaniu eferelganu (80 mg) na jakies 4 godz. i od nowa. Chwilow niema temperatury, ale podejrzewam ze wroci pozniej. Trzydniówke juz miał, wyglądała podobnie, czy może wystąpić jeszcze raz? Nie mam pojecia co rob...
  • Witam moja 3-letnia córka ma obustronne zapalenie uszu od poniedziałku. Spowodował to prawdopodobnie katar, który się ciągnie już od jakiegoś czasu (leczyłam 4 dni Nasivinem, teraz daję Euphorbium i też nie przechodzi). Praktycznie nie gorączkuje, ale ma kaszel (podejrzewam, że od tego kataru).Dostaje na zapalenie uszu Augmentin (już 4 dzień), psikam też jej do nosa Mucofluid, ale nie widzę poprawy. Nie wiem, czy mogę dawać jej Mucosolvan, bo ten kaszel też ma taki mokry, ale lar...
  • kolka(5)

Czy któraś z mam zna choć jeded skuteczny sposób na złagodzenie cierpiń maluszka męczonego przez kolki. Proszę oradę i z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się