Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(7 wyników)
    • Pan Gutowski jest szefem od reklamy i wie co robi ! Pani Wielowiejska tak naprawdę nie wie co, gdzie i po co mówi. Niby broni wartości ale wartości o których mowa wartościami nie są. A ja się pytam, czy ten wielki blichtr kościoła nie jest reklamą. Reklama wyznaniową ? Szopka ? Szopkę w tym kraju to robi jeden z drugiego. Naród z władzy, władza z narodu, wierni z kościoła, kościół z wiernych. I tak przez cały rok ! Odpowiada to Pani ? Jakich wartości Pani broni ?
    • PZU i ZUS to firmy w których warto pracować ! zwykły pracownik zarabia średnio ale wczasy to ma z wyższej półki. hee
    • Pani Dominiko, proszę poprawić słowo "humbukiem", ufam, że to przeoczenie.
    • "My działamy zgodnie z prawem" ten tekst mi się najbardziej podoba u ludzi którzy nie maja co powiedzieć tylko my działamy zgodnie z prawem, ale nie ze zdrowym rozsądkiem. Zadajesz pytanie instytucji zaufania publicznego "na jakiej podstawie naliczaliście mi czynsz?" odpowiedz najczęściej jest "my postąpiliśmy zgodnie z prawem".
    • Oj Jakubasie, Jakubasie. A skad Ty to wiesz?
    • Tak tak P.Śniadek niech pan obserwuje i wyciąga wnioski czym powinien zajmować się związek nie widziałem żeby palili opony !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • "kara za nieumiejętność opanowania swojego popędu seksualnego" taką karą powinno być zebranie w pysk od żony jeśli ma ona taki temprerament plus ewntualnie rozwód ale nie wsadzanie do więzienia niewiernego meża O tym jak było naprawdę wiedzą tylko przypadkowi kochankowie, którzy dziś grają swoją życiową rolę o tym by okazać się bardziej wiarygodnymi - nie nam to oceniać na tym etapie sprawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się