dominika

(166 wyników)
  • witam :) które z tych imion byście wybrały? termin coraz bliżej, a ja wciąż nie mogę się zdecydować
  • potrzebujemy inspiracji w kwestii imion dla maluszków - starszy brat ma na imię Dominik, bliźniaki to chłopak i dziewczynka. możecie coś zaproponować? :)
  • witam serdecznie, poszukiwane jest imię dla dziewczynki, starszy brat ma na imię Dominik. o ile dla chłopaka wybór byłby łatwy, to dla dziewczynki, ehhhh ;) Julki, Lenki, Amelki i ten deseń odpada. możecie coś zaproponować?
  • Mam mały problem co do imienia dla synka. Planowany termin mam za 5 tygodni ale to szybko zleci. Proszę doradźcie które imię z tych trzech mam wybrać : Gracjan, Dominik albo Kacper.
  • Które imię jest ładniejsze?
  • Młody ma już tydzień a my nadal nie możemy zdecydować się na imię :(Ostatecznie doszliśmy do tego że będzie Dawid albo Dominik tylko które lepsze? Nazwisko długie kończące się na -ski oba imiona pasują. pomóżcie jutro wizyta w USC :)
  • Ktore z tych imion bardziej Wam sie podoba?
  • Które z tych imion podoba Wam się bardziej? Zaznaczam że mąż jest za tym drugim, ja wolałabym Błażeja. A jak Wy odbieracie te imiona? Synek w drodze...
  • Pytam czysto teoretycznie, które imię Wam się bardziej podoba? Osobiście kiedyś wolałam daniela, ale teraz chyba bardziej podoba mi się Dominik. Pozdrawiam :).
  • Pytam tylko tak z ciekawości. Oba mi się bardzo podobają i nie mogę się zdecydować, które lepsze. Proszę Was o opinię.
  • Proszę pomóżcie mi wybrać i napiszcie, które imie ładniejsze według Was.
  • na pewno jedno z tych 3 imion nadamy naszej córeczce. Które Wam się najbardziej podoba?Z góry dziękuję za pomoc
  • Męczę Was po raz kolejny, ale to już 35tc, a imienia dalej brak. Ja już się chyba poddałam, bo na prawdę nic, kompletnie nic nie podoba mi się tak na 100% (oprócz Mileny, ale mam córkę Emilię, więc dwóch Mili być nie może). Będę więc musiała chyba skapitulować i wybrać jedno z imion, które bardzo lubi mój mąż i za którymi jest cała rodzina - Dominika lub Karolina. Jedyne imię, nad którym ja się jeszcze zastanawiam to Eliza, ale nie wiem czy nie brzmi ono zbyt pretensjonalnie. Please pomóżc...
  • Dominik - a o tym imieniu co myślicie ?
  • które imię wg Was jest ładniejsze?nie mogę się zdecydować
  • Nasza córeczka ma sie urodzić w maju. A my nie możemy dojśc do porozumienia. Które z tych imion Wam najbardziej sie podoba? jestem otwarta również na Wasze sugestie.
  • Ktore imie bardziej Wam sie podoba?
  • dziewczyny, potrzebuję pomysłu na imię dla brata Dominika. nazwisko uniwersalne, właściwie każde imię pasuje :) proponujcie :)
  • Czesc dziewczyny,ciekawa jestem co sadzicie o tym imieniu? Wiem, ze macie specyficzny gust na stare imiona itd (czasami mi sie podobaja Wasze propozycje;)) i ciekawa jestem Waszego zdania co do Dominika:) Pozdrawiam
  • Proszę o wypowiedzi które wg Was najładniejsze. Proszę też zwrócić uwagę na zdrobnienia. Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.