dominika

(4 wyniki)
  • Na poczatku baaaardzo przepraszam za takie krótkie i sporadyczne wpisy na forum ale praca mi nie pozwala na większą aktywność a i w domu gdy wreszcie położe Dominikę spać nie mam siły zasiadać przed kompem;-)-myję się i nyny;- ))!Mam nadzieje że gdy dojdę do wprawy poprawie się ale póki co nie obiecuję;- ) tylko z pokorą przyznaję jak nastepuje;-)wyżej;-) Drogie imienniczki (i pozostałe czytajace to mamy) jest już troche lepiej choć nigdy nie będzie juz tak samo.... Dominika zniosła...
  • Właśnie jestem i oczom nie wierzę! To jednak prawda, że jest nas tyle, a ja, mając takie niesamowite wsparcie na naszym forum, wczoraj płakałam w poduchę (a raczej w kocie futerko;)), że nikt mnie nie rozumie:( Dziękuję Beacie, że się do mnie przebiła i dziękuję Wam wszystkim, że jesteście i chcecie być dla siebie wsparciem i pomocą. Oczekuję na wszystkie pomysły, co tu można zmienić, żeby było lepiej, ciekawiej, użyteczniej - na wątku KONCERT ŻYCZEŃ czyli MOŻE BYĆ LEPIEJ. Jeszcze ...
  • Mój Skarb wazy 10 kg, a ja juz nie mam siły go nosic przed każdym spaniem. Nie wiem, co zrobic, zeby zasypiał w łóżeczku. Na dokładke ciągle nie przesypia nocy, budz się do cycka... Nawet, kiedy jest bardzo zmęczony, nie położy się spokojnie, tylko wstaje i płacze, a jak go zbyt długo nie biorę to zaczyna taki wrzask, ze nie mam sił tego słuchac. próbowałam wielu sposobów, ale nic nie skutkuje, zasypia na rękach i już. pomóżcie!!!!
  • jestem podłamana... strasznie tęsknie za Dominiką.... zmienili mi stanowisko pracy... to juz trzecie na przestrzeni 2 i pół roku.... znowu bajzel i kupa zaległości po kimś.... do tego musze pracowac w soboty.... tęsknie za Dominiką... CHCE DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się