dominika

(12 wyniki)
  • DZIĘKUJĘ DOMINIK!!! Byłeś jesteś i będziesz wielkim koszykarzem w naszych sercach!!! JESTEś LEGENDĄ I IKONĄ ŚLĄSKA I WROCŁAWSKIEJ KOSZYKÓWKI!!! oraz jednym z najlepszych koszykarzy jaki grali we Wrocławiu... Dzięki za wspaniałe chwile jakie nam dostarczałeś, serce jakie zawsze zostawiałeś na parkiecie... PANIE I PANOWIE - oklaski i owacje dla tego PANA!!!
  • Trzymaj się Domino - jesteś wielki!!! Ostatni symbol Śląska.
  • Domino wracaj do Śląska a nie do jakiegos turowa gorlitz!!!
  • Jeśli to prawda, że Domino chce grać w Śląsku a Łuczaka to nie interesuje, to tylko potwierdza, że głupota i ignorancja tego "działacza" nie przypadkiem są już przysłowiowe. Cała nadzieja w tym, że ten notoryczny krętacz i tym razem kłamie jak zwykle, tym razem na szczęście i zobaczymy Domina jeszcze choć przez jeden sezon w Śląsku. A Łuczak niech kończy, choć nawet natychmiastowe skończenie wstydu jemu nie oszczędzi. Jemu nic już nie pomoże.
  • Czesc Jacek! Pozdrowienia z Wroclawia. Rudy tez sie dolacza! 3maj sie w Bydgoszczy, zycze ci samych sukcesow, jak wpadniesz kiedys do Wrocka to zapraszam na piwko do Kalogrodka! Rasta4all
  • Trzeba było płacić zawodnikom a nie teraz plakać.
  • Steroid case from MLB? Nie, Dominik dasz rade, trzymam kciuki.
  • ehh nawet z piecioma Tomczykami na parkiecie Slask dostanie po dupie. koniec komentarza
  • Zgorzelec, mordy w kubel i modlic sie, zeby w tym sezonie utrzymac sie w ekstraklasie...ta wasza zbieranina nic nie bedzie grala, a pouczacie najlepsza ekipe w tym kraju?!
  • Jeśli Białek będzie w stanie za parę lat zastąpić w tej drużynie Zielonego albo Domina, to uważam to posunięcie za właściwe. Mam nadzieję, że od tego sezonu Śląsk będzie stopniowo wprowadzał do zespołu młodych, zdolnych Polaków, którzy pod okiem starych wyjadaczy, bedą się dalej uczyć koszykarskiego rzemiosła, takich, którzy zwiążą się z tą drużyną na lata. A Prokom i Anwil niech dalej ładują kasę w swoje armie zaciężne.
  • Proszę o podzielenie się doświadczeniami jazdy na rowerze z czołowką. Wracam z pracy na rowerze już w ciemnościach i przejeżdżam przez kilka parków. Mam oświetlenie na kierownicy i tylne. Niestety, ja, owszem jestem widoczny, ale sam niewiele widzę (np. nieoświetlonego rowerzystę w parku czy zwykłego spacerowicza, a także leżące pnie i inne przeszkody). Pomyślałem więc o czołówce. W Decathlonie sprzedawca proponował czołówkę za 99 zł z 1 W LED, 21 godzin świecenia, ale za to do 30 m, ś...
  • Colson! co? DO DOMU CIOTO!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się