Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(25 wyników)
    • Czy ktos rezerował moze noclegi za posrednictwem tego portalu? Jesli tak poprosze o info i opinie
    • pomocy!!!(39)

Witam czy ktos z państwa może mi polecic jakies biuro organizujace wyjazdy na Stubai lub Zirelltal... ewentualnie namiary na jakis hotel lub apartament z góry dziękuje za pomoc..pozdrawiam
    • Hejka, po wielu staraniach wreszcie udało się, mamy pierwsze polskie dni na lodowcu Hintertux. W długi weekend od 28.04 - 03.05.06 przygotowałem sporo atrakcji. Program jeszcze nie jest zamknięty ale ramówka już na portalu. Dzięki wielu pomocnym osobom udało się sporo zorganizować a kilka następnych "bajerów" jest jeszcze negocjowanych. Jestem pewien że będzie extra a jeżeli wszystko się powiedzie mam przyrzeczenie zarządu Tuxertalu że dni polskie odbywać się będą dwa razy do r...
    • Witam wszystko opisalem i przygotowalem, oto link ze szczegolowymi danymi dotyczacymi zlotu: www.zillertalinfo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=242&Itemid=60 Sa juz pierwsi chetni i glosi sie was coraz wiecej, wielki thx. To bedzie swietna zabawa. Jezeli macie jakies pytanka lub uwagi prosze o info. Zgloszenia slijcie na priv. Bede na biezaco informowal o ilosci wolnych miejsc, obecnie jest ich jeszcze ok 80 ;) pozdrawaiam Dominik www.zillertalinfo.p...
    • Wczoraj udalo mi sie zorganizowac swietny pensjonat za niewielka cene i mysle ze mozna by bylo zrobic zlot w dolinie wrzucilem kilka szczegolow na forum www.zillertalinfo.pl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=95&func=view&id=32&catid=2 Piszcie co o tym sadzicie? I pytajcie, pytajcie, pytajcie ;) pozdrawiam Dominik www.zillertalinfo.pl gg 3063199 Mail: dominik@zillertalinfo.pl
    • Po szesciomiesiecznych zamaganiach stalo sie....Zillertal jest pierwsza dolina w Austri, ktora nas Plakow docenila. Przekonajcie sie sami, zapraszam na odwiedziny oficjalnej strony Zillertalu: www.zillertal.at......ile ja butow za tym zdarlem, ile piw wypilem....ale jest, naprawde jest. Nie pozwolmy teraz aby ja nam zdjeli, pokazmy ze potrafimy sie z tego cieszyc i to docenic. Sorry za ten przyplyw emocji ale to naprawde wiele, wiele nieprzespanych nocy. PS Przepraszam tych, k...
    • Witam wszystkich szusowiczow:) Wlasnie zakonczylem kompletowanie sprzetu zakupem tych wlasnie butkow w Sztokholmie ( www.nordica.pl/prod_buty_high_perf.html). Po mierzeniu chyba 4-5 modeli o roznej twardosci i szerokosci zdecydowalem sie na ten wlasnie model Nordica. Leza fenomenalnie na nodze obejmujac stope regularnie nie uciskajac punktowo mimo indexu twardosci 120-130. Byly cholernie drogie jak na buty ale mam juz dosc bolu i klucia w stopach po noszeniu butow z wypozyczaln...
    • Witam forumowiczow:) Mam pytanie odnosnie lekkiego nalotu rdzy na metalowych kantach (slizgi?) na moich nowo zakupionych nartkach FISHER RC4 RACE SC. Narty sa nowe i kupione w sklepie w Warszawie z gwarancja producenta. W/g sprzedawcy staly chyba rok w sklepie i dlatego ten nalot. Napewno nie sa uzywane bo z naklejkami etc. Czy to da sie zeszlifowac w jakis sposob? Sprzedawca zapewnial ze to zejdzie w trakcie uzytkowania. Dziekuje za komentarze co do sposobu nia tego nalotu ...
    • Witam pięknie, chciałem zameldować, że pomału zarząd Zillertalu lubi nas Polaków coraz bardziej. Przy ich pomocy udało nam się ponownie zorganizowac naszą szczytną imprezkę "The polish pow(d)er weekend in Hintertux". Odbędzie się ona w październiku od 18.10 do 22.10.06. Zaprosiliśmy kilka teamów narciarskich i snowboardowych z Polski, dzięki czemu będzie można przez trzy dni gratis testować sprzęt, korzystać za zupełną darmoche z lekcji u polskich instruktorów, wieczorem poszal...
    • Witam Możecie polecić jakąś szkołę, która organizuje wyjazdy na lodowiec w okolicach marca?? Zależy mi na tym, aby uczyli zarówno jazdy na snowboardzie, jak i na nartach (chociaż mniejszy nacisk na narty). Warunki konieczne: lodowiec, marzec, trener. Pozdrawiam
    • witam, będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary na sprawdzone miejsce gdzieś przy TUXie, z góry wielkie dzięki pozdrawiam
    • Witam, Wybieram się w oklicach 14/15 maja na lodowiec TUX. Szukam namiarów na jakieś pensionaty, gasthofy, itp. Może moglibyście coś polecić (www, e-mail, telefon)? z góry dziękuje za namiary
    • Po bardzo długiej nieobecności zajrzałem znów na forum. I co widzę? Ad nauseam wałkowane są te same sprawy. W tym również kwestia reklamy i wiarygodności Piotra z Zell-am-See i Agi/Dominika z Zillertal. Ponieważ ich znam i korzystałem z ich gościnności, czuję się w obowiązku, by "dać świadectwo", również różnym imperatorom i ich żonom. Spóźnione wprawdzie, ale lepiej późno, niż wcale. Taka scena: "wieczór pożegnalny" u Piotra w Zell, gdzie gościliśmy w styczniu br. Impreza rozkręciła s...
    • hej! pytanie do forumowych specjalistów: czy w weekend 23-24 kwietnia mozna jeszcze pojezdzic gdzies w okolicach Salzburga, czy raczej nie ryzykować i ciąć na jakiś lodowiec? dodam jeszcze, że chcielibyśmy uniknąć śnieżnej bryi... salut agat
    • www.zillertal.at/de/aktuell_livecams.html Na koncu kliknac Mayrhofen beda Live zdjecia z miasteczka . 80.120.64.42/sample/LvAppl/lvappl.htm Pzdr.Sky.
    • proszę o namiary na kwatery prywatne w Tux lub Juns chcemy jechać na weekan majowy
    • Do tej pory jeździliśmy z mężem na nartach w Polsce i Słowackich Tatrach.Nie jeżdzimy jakoś wybitnie dobrze , ale też nie źle. W tym roku chcielibyśmy udać się na jakiś lodowiec na około 7 dni. Myśleliśmy o Austrii. Niestety nie mamy doświadczenia w takich ,,wypadach". Nie wiem np. czy lepiej jechac z biurem podróży (a jak tak to najlepiej z jakim?) czy na ,,własną rękę"?No i przede wszystkim co wybrać, jaki region kraju?jaki kompleks narciarski i czy napewno Austrie?jakie są kosz...
    • Plusy zostawimy a minusy postaramy sie zmienic Dzieki Piotr
    • Witam grupowiczow! W najblizszy piatek, tj. 6.01 wybieramy sie z zona do doliny Zillertal. Mialy nas jechac 2 pary, ale w ostatniej chwili okazalo sie, ze zostalismy we dwoje. Poniewaz mamy wplacona zaliczke na duzo wieksza kwatere, a urlopy juz nie do odwolania - poszukujemy kogos, kto chcialy dorzucic sie do kwatery (a nie jest droga) i do paliwka (a malo palimy ;)) i wybrac sie z nami na tydzien do Austrii. Kwaterka jest duza (3 pokoje z kuchnia). Wyjezdzamy z Olsztyna, wi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się