dominika

(7 wyników)
  • Hej Dziewczyny już mnie trochę nie ma na tym forum!!! A to z powodu urodzenia synusia...Jestem przeszczęśliwa.To mój drugi synek, od pierwszego Mateusza (7 lat) usłyszałam po przyjeździe ze szpitala "mamuś jesteś najukochańsza, bo mi urodziłaś braciszka", tak że jak do tej pory nie ma żadnej z jego strony zazdrości.Cieszę się. Rodziłam naturalnie, bardzo szybko.....Może ktoś też rodził tego dnia....odezwijcie się, może powymieniamy się radami ...Papapa. A za was kochane brzuchatki...
  • Sa tu takie Mamy???? Prosze o odzew.
  • CZeść Dziewczyny. JA oczywiście z pytaniem. Dzisiaj bylismy na usg i lekarz w opisie napisał, że łozysko ma już trezci stopień dojrzałości (nie jest to lekarz prowadzący moją ciąże) i stwierdsził po badaniu, że wszystko jest o.k. Więc zadowoleni i szczęśliwi wróciliśmy do domu. Radośc mi minęła po rozmowie z koleżanką, która stweirdziła, że to za wcześnie na taką dojrzałość i że jak ona była w ciąży i takie tam... Wiem, żę ciąza u każdego przebiega inaczej, ale co Wy o tyym sądz...
  • Witajcie, Ostatnio zauważyłam, że puchną mi ręce i nogi. Ale nawet nie to jest najgorsze (powiedzmy, że spodziewałąm się tego:-)) Moja dieta jest w sumie bardzo urozmaicona, nie jem za dwóch tylko dla dwóch. A i tak do tej pory przytyłam już 15 kg... Ale ostatnimi czasy zauwazyłam, że moja waga rośnie i rośnie jak szalona(mam wrażenie, że woda mi się zatrzymuje w organiźmie). Wiem, że Maleństwo rośnie ale to chyba nie tylko to. Być może któraś z Was borykała się z podobnym kło...
  • Zdaje sobie sprawę z tego,że w każdym szpitalu jest inaczej ale chciałbym sie dowiedzieć po ilu dniach od terminu wywołuja poród?Jakie są Wasze doświadczenia? Ja rodzę w Warszawie na Starynkiewicza...jesli się dopcham..;-) Pozdrawiam, Dominika
  • Na ostatnim usg byłam u innego lekarza i było to tylko usg. Lekarz bardzo malomowny spytal czy pale papierosy (oczywiscie nie) i powiedzial ze mam dojrzale lozysko i nic wiecej. spytalam go co to oznacza, czy porod moze byc szybciej to odpowiedzial tylko ze mozliwe...czy ktoras z was tak miala w 35 tc. i co wiecie na ten temat
  • Kochane mamusie !! Jestem już w 24 tyg. chciałabym jeszcze podejrzeć dzidzię na własną rękę ( bo na wizycie u lekarza nie chciała pokazać , czy jest chłopczykiem czy dziewuszką ) ... Ponieważ chodzę do lekarza bezpłatnie.. nie przysługuje mi zbyt dużo takich badań , a i chyba sprzęt mają kiepski.. Z kolei 3D za drogie stanowczo.. widziałam tu kiedyś jakiś post o USG ( płatnym oczywiście .. ale nie tyle co 3D ) w jakimś szpitalu .. gdyby ktoś miał jakieś namiary... będę wdzięczna ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się