dominika

(4 wyniki)
  • Z kilkugodzinnym opóźnieniem (zamiast w okolicach południa wczoraj - wyleciała przed 23-cią) udało się Jej polecieć na Dodekanez i wylądować na Kos:) Odtaja po stresach a rano napisała, że dotarli już bez problemów, są zmęczeni ale szczęśliwi., póki co basen w ramach terapii odstresowującej:) I pozdrawia nas bardzo serdecznie:) ... ja bym chyba wymagała terapii tygodniowej;) Echhh ta nasza Grecja..!
  • Czy ktoś z Was odbył może taką wycieczkę, albo natknął się na takowe połączenie? Znalazłam info, ze jest to możliwe, ale nie udało mi się znaleźć ani rozkładu promów, ani cen. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam Dominika
  • Przed wczoraj dowiedziałam się o odwołaniu mojego lotu 4.06 z Krakowa na Thassos. Oczywiście cantralwings.... Biuro staneło na wysokosci zadania, ale neistety nie mogliśmy skorzystać z ich oferty. Mój mąż nie dał rady wziąć w danym terminie urlopu. W pasującym nam czasie, pod koniec sierpnia dla odmiany nie było już żadnych wolnych miejsc. W efekcie musieliśmy zrezygnować z Thassos. Po wielu kombinacjach i poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na Bodrum 14.06. Pomyślałam sobie, ze sko...
  • Takich obrazków Hellada już dawno nie widziała. Kolejki samochodów czekających przed stacjami benzynowymi sięgają w Atenach i Salonikach osiągają 3-4 kilometry długości... Powód? Strajk kierowców cystern przewożących paliwo. Dziś po południu w całym rejonie Aten paliwa nie miała żadna stacja! Pojawiły się przypadki kradzieży paliwa z zaparkowanych samochodów. Na kilku stacjach doszło do bójek między walczącymi o paliwo kierowcami.Wczoraj wieczorem w porcie w kreteńskim Iraklio do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się