Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(5 wyników)
    • Doświadczone mamy mam pytanie. Czy istnieje konieczność stosowania kremu z filtrem u malutkiego dziecka ( 2 miesiące). Na spacery jeździ w wózku z parasolką, ale nie zawsze da się ją tak ustawić żeby w og.óle na niego nie świeciło słońce. Czy są kremy dla takich maluszków, a jeśli tak to jakie polecacie. Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. Dominika
    • Witajcie, Czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć gdzie w Warszawie znajdę duży wybór ubranek firmy AWA? Z góry dziękuję, Dominika
    • Cześć wszystkim... Mam pytanko, czy może ktoś widział takie naklejeki na ściane w sklepach w W-wa? Sa bardzo fajne, można je przeklejać w różne miejsca i nie niszczyć ścian. Widziałam je u znajomej, przesympatyczne misie:)) Powiedział mi że można dostać w Drewex-sie ale na razie jeszcze nie byłam. Może można je dostać jeszcze gdzieś? Pozdrawiam wszystkie mamusie i wszystkie brzuchatki...:)
    • Wiem, że było już sporo na podobne tematy, ale ja dalej nie wiem, który kupić. Zwracam się, więc do Cierpliwych Posiadaczek :) obu wózeczków. Chciałabym wózek dla dziewczynki ponad 2 letniej, dość wysokiej, nie śpiącej już na spacerkach, dużo chodzącej bez wózeczka. Wózek ma być lekki, ale i solidny "nieplastikowy" (aby dotrwał do (może:) następnej dzidzi), mógłby mieć daszek, ale niekonieczne, i dobrze by było kosz na zakupy. Wiem, że Volo spełnia, mniej wiecej, te wymagania, ale ...
    • Jestem wielka fanka bucikow Gucie. Moja corelka jeszcze nie skonczyla poltora roku i odkad tylko zaczela chodzic "na powaznie" chodzimy tylko w Guciach. Mamy dwie pary (w wersji z dziurkami-letniej, i wersji podstawowej). Niebawem zima.... tym bardziej ze lato dosc jesienno-wiosenne i trzeba bedzie kupic dziecku buty zimowe. Dlatego pytanie do mam wlasnie ktore lubia Gucie jakie Wy buciki kupujecie dzieciom w okresie, kiedy Gucie sie nie nadaja. (Szkoda, ze firma jeszcze nie wypro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się