Forum eDziecko Porozmawiajmy Poronienie
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(4 wyniki)
    • do wierzacych... nie wiem czy o tym słyszałyście www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html po 2 poronieniach poprosilam o ten pasek. teraz można zamiast paska otrzymac medalik. nosilam go całą ciążę..balam sie nawet prać..upralam dopiero tydzien temu, kiedy Kajtus jest juz bezpieczny w swoim łóżeczku. nie spraly sie plamy krwi z poczatku ciąży, kiedy to 3 razy jechalam na IP z ostrym krwawiniem i przeswiadczeniem"znowu sie nie udalo.." a jednak udalo sie. dzieki Pa...
    • Dziewczyny ogladąłm kiedyś program w którym wypowiadał się pewna dziewczyna, że miała 2 poronienia i gdy zaszła w kolejna ciąże, to tez było duże zagrozenie że znowu poroni. wtedy ktoś dał jej pas świętego dominika i kazał odmawiać codziennie modlitwę do Swiętego Dominika. Donosiła ciąże, szczęśliwie urodziła. Czy ktoś moze też coś słyszał na tyen temat. ja szukałam na internecie tej modlitwy ale niestety nie znalazłam, nie wiem też skąd wziąś ten pas. Napiszcie gdybyscie coś wied...
    • hej wyczytalam, ze poronilas 2 razy a masz juz zdrowa 4 latke, pytam bo sama mam za soba zdrowa ciaze i 3 latke i jedno poronienie, czy mozesz mi powiedziec, czy znasz przyczyne poronien? dzieki
    • poronilam(18)

to byla moja 3cia ciaza.pierwsza poronilam W 8tyg.c.powod-toxoplazmoza druga ciaze donosilam i szczesliwie urodzilam zdrowa coreczke ale ciaza byla zagrozona i teraz miala byc siostrzyczka albo braciszek dla naszej 4letniej natalki.cieszylam sie bardzo razem z mezem postanowilam ze wszystkim o ciazy powiemy w dzien ojca czyli 23.06 siedzielismy razem wszyscy przy stole wznieslismy toast najpierw za mojego tate a potem za naszego dzidziusia,wszyscy sie cieszyli>poszlam do lazi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się