Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      dominika

dominika

(9 wyników)
    • O 8.55 2 lata temu mój synuś przyszedł na świat przez cc. Jak ten czas zlecial. Jestem ciekawa co jeszcze nas czeka :-) Jak ułożycie sie życie naszego Dominika? Kocham Cię synku bardzo mocno i życzę wszystkiego najlepszego :-) Twoja Mama
    • Czesc mamy (i taty ;) Moj syn Dominik wlasnie zaczal 8 miesiac no i chcialabym mu juz dawac jakies jedzenie do reki (zwlaszcza wtedy, jak zaczyna sobie krzyczec...czy wam tez tak dzieci krzycza?!). No i w tych madrych czasopismach pisza, zeby dawac jakies chrupki itp. Ale gdzie sie takie kupuje? Czy mozna dawac mu po prostu Flipsy? Czy sa jakies specjalne dla niemowlakow?
    • hej tu podaje 2 stronki , ktore sa podobne do edziecka ale po angielsku...mamy z calego swiata spotkaja sie na forum... http://www.idreamofbaby.com/ http://www.belliesand babies.com/ pozdrawiam...i powodzenia WW
    • Dziewczyny, Proszę pocieszcie mnie i powiedzcie że znacie kogoś kto nie chodził samodzielnie w wieku 18 miesięcy!!!! Mój Dominik od pół roku świetnie sobie radzi chodząc trzymając się rozmaitych mebli, firanek, spódnic nic nie przewidujących kobiet... i za nic się nie chce puścić. Cwaniak nigdzie się nie ruszy bez punktu podparcia, potrafi wszędzie się dostać raczkując lub trzymając się chociażby ściany. Sam nawet nie stoi (choć potrafi bo kilka razy już się chwalił). Wiem, że n...
    • Tak, chcialam wam sie pochwalic. Do tej pory moj maluch byl malym 2,7 miesiecznym samolubkiem. A dzisiaj podal kolezance swoja ulubiona Mysie, jestem z niego TAKA dumna... Moj maluch dorasta...
    • Hej Mam taki dziwny kłopot. Mój Dominik zawsze na noc i rano uwielbiał pić mleko (modyfikowane). Od tygodnia zaczęłam mu dawać normalne, z kartonu i nie zauważył różnicy. Ale w niedzielę wieczorem odmówił wypicia czym wprawił nas w zdumienie, choć rano pije normalnie. I w sumie by mi to nie przeszkadzało, gdyby nie to że i wczoraj i dzisiaj obudził się o 5:45, wygląda na to że z głodu, dałam mu mleko to wypił i zasnął jeszcze na godzinkę. Ale ja potem już nie umiem zasnąć i jeste...
    • bo moja Zuza chodzi do przedszkola od stycznia, i nigdy nie plakala, az do niedawna. nie chce zostawac w przedszkolu i placze histerycznie jak sie rozstajemy. rozmawialam z pania, i ona twierdzi ze to normalne, a Z zachowuje sie potem w porzadku, chociaz zawsze jeszcze sobiepoplacze jak wyjde. pani stwierdzila ze to dlatego ze w bedziemy mieli jeszcze jedno dziecko i ona to wszystko rozumie,(zuza ma prawie 3 lata-w lipcu). zerce mnie boli po kazdym takim rozstaniu z dzieckiem i nie ...
    • Dziewczyny, Mój synek coraz częściej nie chce spać w dzień. Ale mimo wszystko nadal chodzi późno spać. A potem jak mało lub wcale nie śpi w dzień to nadrabia i potrafi spać po południu 3-4 godziny. Jak jest u was? czy zmieniły się godziny (i długość) spania po odstawieniu popołudniowej drzemki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się